13/06/2013

oi lupiinit!


Hain eilen vapaapäivän iloksi taas uuden lupiinipuskan. Tänäiltana suihkautan uutta hajuvettä ja poikkean työpäivän jälkeen pihajuhlissa.

24 comments:

  1. What a elegant post! I love those flowers...big hugs.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, the flowers are the bestness of summer :) Thank you, Varla.

      Delete
  2. Voi kesän suloisuus. Kunpa se edes hetkeksi pysähtyisi juuri tähän hetkeen, jossa kaikki näyttää vihreimmiltään ja laineitten liplatus korvia huumaavaa. Ja ensimmäiset punoittavat mansikat.

    Leppoisia kesäpäiviä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No niinpä, pysähtyisi tai edes hiukan hiljentäisi tämä kesä. Tuntuu kaikki menevän niin nopeasti tänä kesänä. Mutta yhtä kaikki, ihana että on kesä. Oli se sitten ohikiitävä tai mitä vain. Kesä on aina niin erityinen. Mukavia kesäpäiviä sinullekin, Anna Emilia!

      Delete
    2. Oho, taisinpa sanoa aika monta kertaa sanan kesä. :)

      Delete
  3. Niin Ihania juttuja sulla täällä taas! Tykkään erityisesti näistä asetelmakuvista, tuolla aiemmassa postauksessa oli se jossa oli purjo ja nyt tämän postauksen viimeinen.

    Ja nuo vaaleanpunervat lupiinit, ne vaan ovat sydäntäni lähellä. Olen ollut tänä keväänä hiukan ahdistunut kun tuntuu että kaikki kukkaset kukkivat kiirehtien pois. Syreenitkin olivat ja menivät. Ja Turussa on juhannusruusukin jo melkein kukkinut, onneksi meidän äidin ruusu ei ole vielä avautunut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon Suvi! Olen jotenkin viime aikoina (niinä harvoina kertoina, kun olen ehtinyt ottaa kameran esiin) tykännyt ottaa tuollaisia asetelmakuvia. Sellaisten parissa touhuilu jotenkin mukavasti rauhoittaa.

      Vaaleanpunaiset lupiinit ovat kyllä mahtavia, tykkään ylipäätään paljon vaaleanpunaisen sävyistä, ja noistahan niitä löytyy. Mua on hitusen ahdistanut sama homma, tuo kun kukat menevät nyt niin nopeasti. Tämä suomen alkukesän kukkavalikoima kun on niin ihana.

      Delete
  4. On täysin käsittämätöntä, että niin monen mielestä lupiinit ovat pelkkiä haittakasveja, jotka pitäisi hävittää sukupuuttoon. Ehkä lupiineja voi vain joko vihata tai rakastaa kiihkeästi. Minä rakastan.

    Nina

    PS. Taas niin kauniita kuvia!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minäkin rakastan. En muutenkaan käsitä luontokappaleiden enkä kasvien vihaamista. Lupiineissa on sekin hyvä puoli, että niitä kasvaa sen verran paljon, että ei tee kipeää poimia niistä isoa kimppua maljakkoonkaan. Kiitos sinullekin, Nina!

      Delete
  5. Superkaunista sinulla täällä taas.
    Lupiinit on hienoja minustakin: niissä on tosi hienoja sävyjä ja ne ovat sopivan rentoja ja rönsyileviä mutta samaan aikaan myös jotenkin komeita.
    Ja tuo tuoksu! Onko eka pullo sinulle? Tuo on yksi minun tuoksurakkauksistani. Päälläni nytkin.
    Hassua että Chanel Cristalle -tuoksusta en pidä, mutta tuo Cristalle Eau Verte on taas aivan ihana.
    Piilomajan Kati

    ReplyDelete
    Replies
    1. No kiitosta kiitosta, Kati! Voi että, sää oot ollut mun mielessäin. Mun on pitänyt laittaa sulle postiakin, mutta kun tuntuu, ettei ehdi. Ihan noloa.

      Sanot hyvin lupiineista, komeita mutta rentoja ovat. Sekin on hauska, kun ne kukinnot toisinaan muuttuvat mutkittelevaisiksi.

      Tuo on eka pullo mulle Chanelin Cristalle Eau Verteä. Tykkään siitä tosi paljon. Sain sen lahjaksi miekkoseltain. Vihreät ruohoiset, yrttiset ja jopa metsäiset tuoksut ylipäätään miellyttävät minua kovasti. Tätä olisi hauska päästä nuuhkaisemaan joskus: http://nuuhbeibe.blogspot.fi/2013/01/testi.html

      Delete
  6. Your photography is amazing. So glad you are back posting.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you! I'm glad too for finding time to photo and post again.

      Delete
  7. Ihanat kuvat oi oi!Hauskaa iltaa sinulle ja kauneinta kesää
    lämpimin ajatuksin
    maria

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kiitos Maria! Ilta olikin hauska ja herkullinen. Mukavaa viikonloppua sinulle!

      Delete
  8. Olen aina pitänyt Lupiineista ja en ymmärrä kun jotkut pitää niitä liikaa leviävinä, suorastaan rikkaruohoina. Kauniita, suloisia ja pehmeän värisiä ovat kuvasi. Kiva kun taas olet takaisin. Chanel....aah. -Anne

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hyvä me lupiinienrakastajat! :) Ne ovat niin kovin kauniita ja ylväitä. Ja tosiaan, on ilo kun niitä tohtii poimia myös maljakkoonkin.

      Delete
  9. Oh what a beautiful vase of Lupins, so lovely. Sharon

    ReplyDelete
  10. Voi miten kauniita kuvia!

    ReplyDelete
  11. Hei, mihin sä katosit? Kaipaan kuviasi!

    ReplyDelete
  12. Top Ten Classified Website List, Pakistani Classified Sites, USA Classifieds, Indian Classifieds, Entertainment Articles, Entertainment News, Entertainment Pictures, Bollywood, Hollywood and Lollywood Pictures and Videos, Entertainment Latest updates, Hot Entertainment News and Pictures Funny Entertainment Pictures, lol Pictures, Funny Pictures and every thing you want...
    www.hotcurrentaffairs.com

    ReplyDelete
  13. Make Money Online is very easy now, In Internet system we have now best earning system without any work, Just Invest some Money into your Business and Make Perfect Life time Earnings with this Business.
    Join Now for Make Perfect Business and Earn Money online from home.
    www.hotfxearnings.com

    ReplyDelete
  14. Latest cars and vehicles, Latest Mazda Models, Racing Cars, International Sport Cars, Concept Cars, PS-Pod, Strange Vehicles, Nissan, Royce Corniche, Ford Concept Cars, Strange Vehicles, Mercedes and More Sport Cars and Vehicles with Pictures and Info
    WorldLatestVehicles.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Want to Make Website or Software...? Any Type of Website and Software and Desktop and Web Based Applications.
    Want to Make Now, Just Contact us at Skype
    Skype : Jobz.Corner

    ReplyDelete