24/11/2013

no morjens!


Hei kaikki blogiystävät ihan hirmu hirmu pitkästä aikaa! Viime postauksessa lupiinit kukkii, huh. Mutta nyt vihdoin inha mahatautini koitui ihan liian pitkään hiljaisuudessa kelluneen blogini onneksi. Sain ladattua muutaman kuvan tänne, kun en enää jaksanut nukkua.

Ja hei, minäpä oon muuttanut! Siis tässä ihan oikeassa elämässäni. Helsingin Kallioon. Yksi unelmantapainen sekin. Täällä siis steppailen mukavia katuja, lähellä on kaikki olennainen. Koti on kyllä melko vaiheessa vielä, mutta eiköhän tästä ajan kanssa mukava saada. Asiat tapahtuvat nyt työn ohella hyvin hyvin verkkaiseen tahtiin.

Lupaan palata taas ennen kuin seuraavat lupiinit ovat kukassa. Kuullaan!

36 comments:

  1. Ihana kuulla sinusta. Ja onnea uuteen kotiin, Kallio <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! On tämä Kallio vain mahtava! Yhtenä päivänä, kun kävelin töistä Torkkelinmäen läpi (tai siis kävelen sen läpi aina kun sää ei oo ihan paha), mulle tuli ihan onnesta pakahtunut olo. Nyt asumme aika kolkossa talossa, mutta kun ympäristä on kiva ja arjen hommelit helpot, niin kyllä tätä aikansa kestää.

      Delete
  2. Oi,ihanaa kuulla sinusta!! Olen niin kaivannut kuviasia ja kuulumisiasi! Ja taas kerran molemmat olivat ihania:)
    Kallio on kiva paikka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minäkin olen välillä kaivannut blogihommeleita, mutta koska viimeisen puolen vuoden aikana on ollut niin kamalan huonosti voimaa ja aikaa päivittämiseen, niin olen jättänyt suosiolla. Viime aikoina on harmittanut suuresti tämä, ja nyt vihdoin sain päivänvalolla jokusen kuvan napattua, kun tauti iski.

      Delete
  3. Kuinka kauniit kuvat! Ihana, että olet takaisin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Niina, onkin oikein tosi kiva olla takaisin. Postausideoita vihdoin taas riittäis, mutta aika on liian niukilla, kuvaamiseen varsinkin.

      Delete
  4. Kaunista!Kallio on ehkä paikkana muistorikkain.Lapsena asuin kirkkopuiston laidalla peruskerrostalossa ja pikkuveli opetteli ajamaan ilman apupyöriä palolaitoksen edessä.Unelmoin silloin että aikuisena asuisin vaaleanpunaisessa tornitalossa,Ihantolassa siinä Karhupuiston kulmalla,palolaitosta vastapäätä,ihan kirkon kupeessa.Itä-Suomessa vietetyn 15 vuoden jälkeen muutettiin miehen kanssa Helsinkiin ja ensimmäiseen yhteiseen kotiin,Ihantolaan.Saatiin iso kaksio vuokralle tutun tutun kautta,oli perinyt asunnon muttei pystynyt heti muuttamaan siihen,saatiin 9kk asua siinä pelkän vastikkeen hinnalla.Vanhat lankkulattiat,vihreä kaakeliuuni,erkkeri ja vanhat painavat ovet..Eikä ikinä olisi ollu varaa asua siinä normaalilla vuokralla,näin vapaamatkustajina vaan.Esikoista aloin odottamaan Ihantolassa ja Hakaniemessä asuttiin kun syntyi.Tuli Kallion kadut tutuiksi kun lykin vaunuja päivät pitkät siellä.Onnea uuteen kotiin,uusia ihania muistoja teille syntymään!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihan kuin muistelisin sinun omassa blogissakin kirjoittaneen tuosta, tai jossain. Ihana kuulla noin kiva tarina sun Kalliomuistoista. Tää on kyl tosi kivaa seutua. Siitäkin huolimatta, että tässä ihan vähän ajan sisällä multa on tiedusteltu, miksi kutsun genitaalialuettani ja että olenko käteenvätäjätyyppiä... huoh. Mutta toisaalta eipä oo turhaa pönöttämistä tai sievistelyä :D Vaikka olenkin hyvien käytöstapojen kannalla, kyllä mun huumorintaju vielä tuollaiseen venyy, nippanaoppa kylläkin, ja välillä tietty huolikin ihmisistä. Kalliohan on kyllä jo pidempään ollut nosteessa ja paikat siistiytyny oikein kovastikin. Kiitos onnitteluista! Hyvä on olla nyt.

      Delete
  5. Kivaa! Huh, oli jo ikävä...

    ReplyDelete
  6. No morjens! (ihana aloitus:):)
    Ja älyttömän kiva kuulla taas sinusta. Kallio on kiva paikka asua, onnea siitä! Tulen käymään, heti kun kutsut:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kunhan saadaan koti järjestykseen, niin oitis kutsun. Me ollakaan nähty ihan hervottoman pitkään aikaan!

      Delete
  7. No morjens totta tosiaan, oikein kiva huomata että olit kirjoittanut ja pannut nämä hienot kuvat. Ja uusi koti, iloinen asia!
    Voi kun ehtisit ja jaksaisit etc. päivittää taas pian. Ei paineita, mutta blogimaailmastani on kyllä puuttunut jotain ilman sun postauksia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minä ajattelen niin usein - voi kunpa ehtisin päivittää. Uudehko työ vain meinaa viedä voimia niin hullun paljon. Ja tietty nyt syksyllä/talvella sen valoisan ajan, jolloin olis mielekkäintä kuvata. Mutta yritetään, yritetään nipistää aikaa tälle. Sitä toivon siis ihan itsenikin vuoksi.

      Delete
  8. Mahtavaa kun oot taas täällä!

    ReplyDelete
  9. No samoilla klulmilla ollaan!! Onnea uuteen kotiin ja niin hienot kuvat:-)

    ReplyDelete
  10. Kuvista tulee hyvin kotoisa fiilis. Kiva että olette päässeet asettumaan. Ja koskahan saisimme tapaamisen sovittua?

    Niin ja vielä, mulla on sama biscottipussi kaapissa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Täällä on jopa niin kotoisaa, että paikat saa olla ihan mullin mallin. Ei ehdi edes siivoamaan, ja pienessä asunnossa kaaos pääsee niin nopsasti vallalle. Sinuakin toivoisin niin kovasti näkeväni!

      Delete
  11. Onnea iloa ja hyvää mieltä uuteen kotiin!
    Ihanaa kun ehdit tänne

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lämmin kiitos Maria! Koitan myös ehtiä näille nurkille useamminkin. Odotan myös kevään valon tuovan hiukan helpotusta.

      Delete
  12. Hei taas ja onnea uuteen kotiin! Pitkä tauko täälläkin takana...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei Pauliina! Sinun Eloisa Bonjour näytti kerrassaan mahtavalta blogilta! New York kuvia ja kaikkea, mä haluaisin sinne just nyt niin kovin. Joskus haluan viettää joulun New Yorkissa.

      Delete
  13. So glad you are back. Your photography is amazing. Congratulations on your new home. I wish you many memories there.
    The dish with the acorn on top... I wish it were mine :)
    Diana in Canada

    ReplyDelete
    Replies
    1. Acorn top dish is one of my vintage favourites, found from some junk shop. Thanks for your words! :)

      Delete
  14. Morjens!! Kiva kun palasit! Onnea uuteen kotiin!
    CalGirl

    ReplyDelete
    Replies
    1. Morjens morjens! Ja kiitos kiitos :) Olen tuntenut myös huonoa omaatuntoa heitteille jääneen blogini vuoksi, mutta täällä ollaan taas. Päivitystahti ei varmaankaan tule olemaan niin hyvä kuin joskus muinoin, tai enhän mä koskaan ookaan ollut mikään superpäivittäjä, mutta nyt on taas intoa tännekin päin. Suurin osa tästä vuodesta on ollut sellaista haipakkaa, että oksat pois. Haipakka ei varmaan hetkeen edes vähene, mutta kun alkaa tottua tähän, niin eiköhän blogillekin osaa järjestää aikaa.

      Delete
  15. Jee, mukava kun palasit :-)!

    ReplyDelete
  16. Hey, welcome back. I didnt get exactly what you wrote (due to google translater) but the pictures are wonderful
    Tanja from Germany

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you my namesake! As it's said, pictures tell more than thousands words :)

      Delete
  17. Ihania kuvia, Tanja! Kun minusta ei tuntunut siltä, että olisi mitään päivitettävää, en millään olisi uskonut, että täälläkin hiljenee. Mukavaa, että päätit hetkeksi keskeyttää bloginokoset.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blogitalviunet tai blogikesäunet... Minä en monestikaan etukäteen osaa arvioida, että milloin hiljenee, ja jää "heippa hetkeksi" -postit tekemättä. Yhtäkkiä sitä vain huomaa olevansa hullussa hommien pyörteessä ja iltaisin raato, ja sit ei jaksa enää korahtaa mitään. Facebook on kyllä siitä kätevä peli, että siellä voi kommunikoida vaikka vain yhdellä sanalla. Minulla on e. sua vähän ikävä. Koitetaanko nähdä vaikka vuodenvaihteen jälkeen?

      Delete
  18. Ihanaa kun palasit! Olet niitä ensimmäisiä joiden blogeja olen lukenut ja kaipasin kovasti kuviasi ja juttujasi. Nautin lupiineistasi pitkin syksyä mutta nyt kiva kun olet taas täällä! Onnea uuteen kotiin. Asiat kyllä ennen pitkää loksahtaa oikeille paikoille:-) -Anne

    ReplyDelete
    Replies
    1. Näitä tällaisia juttuja on aina niin lämmittävä kuulla, että ensimmäisiä blogeja :) Lupiinit pötköttelivät kuvaruudulla kyllä hävyttömän pitkään. Kohtahan saa poimia jo uuden kimpun!

      Delete