11/10/2010

looking for some inspiration - brown
Feeling such energetic today I started to continue my never-ending home-organizing project. Every now and then amidst bustle I cherished myself by looking for atmosphere inspiration and booster for my dreams via always so great Emmas Designblogg.

~~~

Pitkästä aikaa energinen olo. Väsymyksen jalkoihin jäänyt kodinkohennusoperaatio jatkui vihdoinkin. Sain siirreltyä huonekaluja ja lamppujen paikkoja. Pikkutavaraa olisi vielä paljon läpikäymättä. Puuhailun välissa naukkailin kahvikupposia ja oikein paneuduin Emmas Designbloggiin löytäen sieltä paljon kiinnostavaa. En lähtenyt etsimään ruskeaa, mutta keräiltyäni houkuttelevimmat kuvat, huomasin, että nehän ovat kuin samasta paletista.

13 comments:

 1. These are gorgeous. I'm going to have to bookmark her blog becaues I cannot resist any of these images!

  ReplyDelete
 2. Yeah, Courtney, Emmas blog is such a treasure chest what comes to design, homes and photos!

  ReplyDelete
 3. Diggaan Emmaa myös, joskin usein hänellä on hieman liian modernia mun makuuni. Mutta hyvät olet poiminut tähän!

  Tuo kuva jossa nuo potretit ja kaks nahkatuolia, mmm mmm mmm..

  ReplyDelete
 4. Merja, tuo nojatuolit+massiivinen kuvarykelmä on minun suosikkini. Tai ei, en pystyis päättämään parasta. Onneksi ei tarvikaan :)

  Modernia on monesti juu, mutta niin usein tosi hyvät linkit ja kuvat.

  Mun maussa on tapahtunut/tapahtumassa käänne. Olen monen vuoden ajan ollut innostumatta moderneista klassikoista huonekaluissa, ne ovat suorastaan ärsyttäneet minua. Nyt taas kuikuilen niidenkin suuntaan. Soutaa-huopaa.

  ReplyDelete
 5. Muhun puree aina JUURI tämä paletti. Tuota blogia en ole tainnut vilastakaan, mutta monta näistä löytyy leikkeenä kansiostani, osa mulle uutta.

  Taidan mennä käymään siellä Emmalla, kiitos vinkistä.

  Juuri kun riuhtaisin itseni kuopasta, niin nyt sitten pukkaa terveydellisiä huolia. Ei tunnu ikinä tämä matalalento loppuvan. Pattereitakaan ei vieläkään näy, vaikka ukko lupasi taas että maanantaina tulee. Ja se ostoskin yhä tulematta, jonka heinäkuussa tilasin. Voi pläh, maksoi kuitenkin yli sata euroa. Lupaavat vaan että ensi perjantaina...aika monta perjantaita jo mennyt. Ärsyttävää kun muut aiheuttavat huolia, ei voi edes itseään syyttää.

  ReplyDelete
 6. Liivia, voi itku, ku kuulostaa ärsyttävältä! Huolestuttavaltakin – toivottavasti terveyspuolen asioissa saat apua. Todella toivon niin. Ja toivottavasti materiaalisetkin asiat löytävät oikean uoman ja edistyvät. Kuulostaa tuo patterihomma jo ihan uskomattomalta! Ihan hitonmoinen vinkka täällä, kyllä te tarvitsisitte ne patterit jo! Ajattelinkin sinua, kun huomasin, mitä kuvia olin vaistonvaraisesti keräillyt kansiooni. Tuo blogi on varsinainen linkkien aarreaitta, aikaa se kyllä vie.

  ReplyDelete
 7. Ylimässä kuvassa on ihanat tuoli ja lipasto.Samoin ihanuudet ovat nuo nahkaiset nojatuolit,ja päällä kivasti sommiteltua grafiikkaa(?). Tykkään.

  ReplyDelete
 8. Ainoa vika Emman blogissa on se ettei hän postaa tarpeeksi usein!

  Huomaan, että selkeä ja valkoinen tyyli ja toisaalta 50- ja 60-lukulaisuus ovat tulleet ihon alle erään tietyn tyypin vaikutuksesta. Jopa Marimekko, eh heh!

  ReplyDelete
 9. hietzu, minäkin tykkään, ihan hirmusti tykkään! Mutta eniten tykkään tuosta kakkoskuvan perinteisestä thonet-tyyppisestä bistro-tuolista. Niitä haluaisin pari. Oikea Thonet olisi tietty mieluisin, niin ja laadukkain taatusti. Nuo kuvat nahkatuolien yllä ovat grafiikkaa, vanhoja litografioita.

  e. ihanaa, kun on tuollaisia vaikuttajia :) Mutta arvaas, minä ostin muutama viikko sitten elämäni ensimmäisen pätkän Marimekko-kangasta. Max ja Moritzia vuodelta 1971. Mä olen vieläkin vähän, että häh. Tästä haksahduksesta en voi edes syyttää ketään. Jotenkin vaan tykkäsin siitä. Ja ehkä tykkään vieläkin. Se on vielä kaapissa, aina välillä otan sen esiin ja katson sitä. Outo homma.

  ReplyDelete
 10. Joo, täällä on vielä ihan tosi paljon kylmempi nyt kuin silloin kun sinä kävit. Nukuin viime yönä kolme peittoa päällekäin ja sittenkin palelin...

  Nyt tuli Toast postista ja keitän kahvin, ainakin hetki kivaa!

  ReplyDelete
 11. Ihanat nojatuolit, nam! Nahkaiset tuolit on jotenkin ristiriitaisia minulle - tuommoset on mahtavia, mustaa eri mallista en suostunut ottamaan sitten millään.

  ReplyDelete
 12. Voi, heitäpä sitä energiaa vähän tännekin! Hienoa, että voit jo paremmin. Reipasta kuun jatkoa!

  Kauniita kuvia, varsinkin ensimmäisistä pidin paljon.

  ReplyDelete
 13. that really is a very nice picture collection - guess i have to read this blog now!

  ReplyDelete