18/05/2011

nyt pitää olla tomerana


Täällä valokuvataan vähän laiskanlaisesti, pohditaan syviä ja vähän synkeitäkin, podetaan oikeaa jalkaa ja odotellaan tietoa, aikaa sekä välttämättömyyksiä. Välillä, useinkin, keitellään hiljaisia, vihreitä teekupillisia. Odotan vain enimmäkseen. Kesästä näyttää tulevan varsin vapaa. Luulen, ei kun päätän (vaikken ole varma voinko niin edes tehdä) että se on lopulta kuitenkin ihan hyvä juttu.

15 comments:

 1. Tomera päätös. On parasta liittoutua kun ei voi sotia vastaan.

  ReplyDelete
 2. Onnea päätökselle joka tuntuu ,ainakin täällä,olevan sopivan terhakkakin!Vapaata ei voi olla liikaa!

  ReplyDelete
 3. Periaatteessa tietysti tosi tylsä juttu, että "joudut" lomailemaan, mutta varmasti tuo päätös auttaa tekemään kesästä mitä vapaimman ja parhaimman!
  ..Mekin kun lomaillaan, niin aikaa kyläilyillekin lienee löytyvän :)

  ReplyDelete
 4. piilomaja, nytpä onkin jo piirun verran tomerampi olo. Kyllä tästä hyvä kesä tulee!

  Maria, kiitos kiitos. Olen aina kovin skeptinen kaikenlaisten päätösten suhteen. Mutta toisaalta päättämistäkin voi olla aivan viisas välillä harjoitella :) Vapaata ei kai voi ollakaan liikaa, mutta mieli täytyy olla sopivalla moodilla, ettei vapaasta tule katkeamatonta päämäärättömyydessä laahaamista, sitä kai pelkäsin. Mutta nyt jo orientoitumassa mukavaan, vapaaseen kesään.

  Hanna, tänään sain asioita pikkuisen eteenpäin, ja siitä mukava mieli. Muutama asia vielä hoitoon, niin sitten voin alkaa ihan todenteolla nauttia. Tulkaa kylään, se olis vallan mukavaa! Just A:n kanssa puhuttiinkin, että pyydetään teitä.

  ReplyDelete
 5. Minusta aina voi päättää, miten asioihin suhtautuu. Se on vapauttava tieto.

  ReplyDelete
 6. Pitkän pausen jälkeen palasin katsomaan tänne. Jihuu, olit täällä :) Vaaleanpunaiset marketat ovat mun lempikukkia, aivan ihana kuva!!!

  ReplyDelete
 7. Love your blog! Beautiful pictures and very inspiring.

  ReplyDelete
 8. Hiljaisten, vihreitten teekupillisten keittely on lempipuuhaani :) Välillä koen, että voin valita oman suhtautumiseni asioihin, mutta väsyneenä se ei minulta luonnistu. Sinulle toivon kesäisen kepeitä ajatuksia!

  ReplyDelete
 9. Beautiful pictures and very inspiring.

  Homeowner Insurance

  ReplyDelete
 10. Your photos are so fantastic! Thank you for inspiration! All the best from Norway :-)

  ReplyDelete
 11. LOVE your blog - it's awesome as are your pictures :)
  Following you now, please follow back if you like mine ;)- happy weekend.
  A xxx

  ReplyDelete
 12. Hei,

  Blogissani on sinulle tunnustus. :)

  http://sesitaja.blogspot.com/

  ReplyDelete
 13. PÄIVI, oi kiitos. Olen ollut varsin laiskanlaisesti netin ja varsinkaan blogien äärellä. Mutta nyt selasin vanhaa blogiasi taaksepäin, ja löysin haasteen. Uusi blogisikin on muuten varsin hieno! Olen viime aikoina osallistunut nihkeänlaisesti näihin haastehommiin, ja voi olla tämäkin jää. Toivottavasti ei pahastu. Varsinkin blogin alkuaikoja minusta on melkein kiusallista höpistä :)

  ReplyDelete