27/09/2011

retkilläin


Syyskuun meiningeissä on unohtanut ajantaju, kamera ja paikoin myös arjen huolet. Olen reissunnut Oulussa, Torniossa ja Tukholmassa, viettänyt aikaa vanhempieni hyvässä seurassa sekä laatuaikaa sellaisten ystävien kanssa, joita harvoin nykyään tapaan. Olen saanut uuden suloisen kummitytön. Verestellyt sukanneulomistaitojani ja tykästynyt puikkojen kilinään. Syyskuun alun kitkutuksesta tuntuu kummallisella tavalla olevan jo suorastaan ikuisuus. Tukholman retkellä pääsin taas jyvälle syksyn hyvistä puolista.

9 comments:

 1. Aina ilahdun suuresti , kun täällä postiluukku kalahtaa!
  Niin tälläkin kertaa.

  Kirjastokuva on hieno. Ja Tukholma. Minä pääsen Tallinnaan, mutta Tukholmaan olisin tahtonut. Rahat ei yksinkertaisesti riittäneet sinne asti.

  ReplyDelete
 2. Postaustahtini on käynyt melkoisen surkeaksi. Postiluukun kalahduksia pitäisi tuottaa enemmän, mutta olen jollain tavalla jumissa kameran kanssa.

  Tuo on kyllä yksi hienoimmista kirjastoista tuo Stockholms Stadsbibliotek. Nyt kävin vasta ensimmäisen kerran siellä sisällä.

  Mutta hei, Tallinnahan on just mahtava kaupunki myös! Itse haaveilen ja suunnittelen, josko pääsisin marraskuussa sinne.

  ReplyDelete
 3. Määkin tykkäilen kirjastokuvasta. Lukutaivas! Ja upeat nuo kukat viimeisessä kuvassa, unohdin just niiden nimen ääh.

  ReplyDelete
 4. Huge library... or is it bookstore?? It produces a bit vertigo ;)

  Tanja, have a nice day!

  ReplyDelete
 5. Syyskuu on kitkutus kuukausi.Kiitos tuosta oivalluksesta:D niin minustakin on tuntunut.Ihanaa kun palasit♥

  ReplyDelete
 6. Erittäin kaunis, kiitos jakamisesta.

  ReplyDelete
 7. Onpa mukava kuulla noin auvoisista tunnelmista ja ajanjuoksusta! Toivottavasti vointisikin on siis kohentunut?
  Se, että unohtaa kameran ja keskittyy oikein olemaan siinä hetkessä sen tallentamisen sijaan, on minusta välillä oikeinkin tärkeä juttu!

  ReplyDelete
 8. I have to translate into english (which my computer does very badly!). Can you explain what the girl who's a sponsor is?
  Amazing library.

  ReplyDelete