21/09/2014

kuinka olin pärjännytkään tähän asti ilman punssikauhaa?Tänään lykästi! Hakaniemen torin vastikään perustetulla sunnuntaikirppiksellä oli kuolinpesän romppeiden myyjä. Se on aina mun onnenhetki, kun pääsen tonkimaan niitä pölyisiä, sekalaisia pahvilootia. Niistä löytyy ihan aina parhaat aarteet. Niinkuin tuo luusta tehty siipirikko haarapääskykoru – voi sulous! Puhumattakaan tuikitarpeellisesta punssikauhasta. Kuinka olin pärjännytkään ilman sellaista? Sitä tekee mieli hypistellä, varsi on ihanasti muotoiltua puuta ja kauha painavaa tinaa. Vähän surullinen oli tuo siluettiukkokin roinan alla. Laitoin sen nyt pohdiskelemaan astiahyllylle, hänhän näyttää aivan rehdiltä herrasmieheltä. Kuka lie?

9 comments:

 1. No kyllähän punssikauha pitää olla!
  Siluetti on arvoituksellinen.. Minun tekisi mieli ostaa aina kaikki vanhat valokuvat kirppiksiltä. Miten joku voi myydä niitä siellä? Minulla onkin vino pino kuvia ja niiden ihmisten tarinoita ja kohtaloita mietin tasaisin väliajoin. Piti ostaa kortteihin ja muihin askarteluihin, mutten raaski niistä tehdä mitään, katselen vain.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ymmärrän vanhojen valokuvien ostamisen hingun. Itsekin rääpläsin niitä taas kirpparilla. Ne ovat totisesti kiehtovia, varsinkin sellaiset, joissa tehdään jotain. Pönötyskuvat ovat taas kauniita. Mulla on pieni kokoelma sellaisia vanhoja kuvia, joissa on koira tai koira ja ihminen. Niitä vain löytää harvoin. Koiraa ei kai ole pidetty kuvaamisen arvoisena monestikaan, kun kuvia on muutenkin otettu harvoin.

   Delete
 2. Siksikö kaikki on niin vaikeaa kun mulla ei ole punssikauhaa???
  Piilomajan Kati

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tää meikäläisen punssikauha taisikin olla epäonnen kauha. Kauhan ostamisen jälkeen on iskenyt kaikki vaivat ja epäonnet yhdellä kertaa. Haha. No, täytyy kokeilla sitä punssiin, jospa tää tästä vielä iloksi muuttuis. Mutta siis että ei se punssikauha ihan välttämättä helppoutta takaa.

   Delete
 3. So happy to see your photos again.
  Hope you have an enjoyable Autumn.
  I now have a little blog. Photos and words will follow.
  http://loveandxxxx2.blogspot.ca/

  ReplyDelete
 4. Thanks on your marvelous posting! I quite enjoyed reading it, you’re a great author.I will make sure to bookmark your blog and will often come back in the foreseeable future. I want to encourage you to definitely continue your great posts, have a nice morning! vinilos decorativos

  ReplyDelete
 5. Tuo on hyvä idea järjestää kirpputori kuolinpesän tyhjennyksen jälkeen. Täytyy itsekin miettiä tuota, täällä kun urakka on edessä. Ei viitsisi ihan kaikkea pois heittää, josko osa tavaroista saisi uuden kodin. Kivoja löytöjä varmasti.

  ReplyDelete