01/01/2015

berlin IHei hyvää uutta vuotta! Mitä kuuluu?

Juuri menneen vuoden loppu menikin minulla ihanasti Berliinissä. Näyttäisi siltä, että nykyään vain matkoilla ehdin kaivaa kameran laukustaan. Hyvä edes niin! Siispä matkakuvasatseja tulossa. Ehkä aika monta.

p.s. Uuden vuoden toiveena olisi saada kamera laulamaan ja tää mun Pretty Gingham elpymään. Mutta toki haaveissa myös paljon matkoja. Kenelle niitä uudenvuodentoiveita saikaan esittää?

7 comments:

 1. Onpas Berliinissä ollut hämmästyttävän paljon lunta! Upeta kuvia ja ihania tunnelmia - jään odottamaan näitä lisää! t. Sanna N.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ensin siellä oli lämmintä ja sit yhtäkkiä tapaninpäivänä pamahti kylmä ja seuraavana yönä oli satanut paksu lumipeite. Hetken oli ihanaa, mutta kohta kadut olivat niin täynnä loskaa, että järki lähti!

   Delete
 2. Moi!
  Juuri eilen kävin kurkkaamassa täällä pitkästä aikaa mutta silloin ei ollut vielä tätä kirjoitusta. Mikä sattuma että nyt on!
  Mitäs tässä, matkasta haaveilen. Tai monikossa.
  Pistähän oikein paljon kuvaa ja tekstiä, täällä ollaan.

  Piilomajan Kati

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minäkin kävin kuikuilemassa juuri ennen reissua Piilomajaan pitkästä aikaa. Mulla on tosiaan blogihommat ihan menny sivu suun viime kuukausina. Aion vielä viettää nautinnollisen istunnon sun Japani-kuvien äärellä, nyt vain otin makupaloja.

   Delete
 3. Matkasta täälläkin haaveillaan, mutta huonolta näyttää. Ensin pitäisi saada töitä.
  Me olimme muutama vuosi sitten muuten täsmälleen samaan aikaan Berliinissä, silloin lotisi vesisateet. Mahtavan kaunis lamppu ensimmäisessä kuvassa.
  Missä päin asuntonne oli?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meidän asuntomme oli Kreuzbergissä Wrangelstrassella, joka oli oikein mukava katu. Vastapäätä oli hyvä italialainen kahvila ja sen viereisestä kebabpaikasta sai ihanaa kasvisdöneriä halvalla. Omalla kadullamme nautimme eräänä aamuna myös turkkilaisen aamiaisen.

   Meille sattui hyvät säät, sadetta ei ollut kovin paljoa. Ainoa lotiseva homma oli lumisateen jälkeinen tajuton loska, mutta se homma sattui ihan loppulomaan.

   Delete