31/12/2007

new year's flower

Yesterday I made a flower brooch of a woollen scarf I bought from winter sales. In fact I bought several scarves, pale pinks, faded greens and couple of different light shaded blues. I felted them in washing machine and the result was very pleasing, so soft and pliable, just perfect for flower making. So, I'm going to face a new year happily crafting flowers, so soft and warm, and hoping inspirational mood and lively ideas.

Have a happy and beautiful new year, everyone!
Eilen tein rintarossin alekorista löytämästäni villahuivista. Itse asiassa ostin useita huiveja, vaaleanpunaisia, hailakan vihreitä ja pari eri sävyistä sinistä. Osan huiveista huovutin pyykinpesukoneessa pesten, jolloin sain purkautumatonta huopamaista, taipuisaa materiaalia. Neulos huopui oikein kauniisti. Siispä hyvillä mielin käyn uuteen vuoteen näperrellen lämmintä ja pehmeää materiaalia toivoen virkeyttä ja inspiroivia ajatuksia.

Hyvää ja kaunista uutta vuotta jokaiselle!

19 comments:

 1. Kaunista uutta vuotta sinullekin!

  ReplyDelete
 2. Voi kun kiva kukkanen:) Kyllä sulla riittää taitoa ja ideoita!

  ReplyDelete
 3. Ihana kukka, ja hauska idea!
  Oikein hyvää uutta vuotta :)

  ReplyDelete
 4. Ihan mahdottoman hieno huoparuusu!! Nyt tuli minullekin kova ompelusvimma. Täytynee käydä huomenna ostamassa huopalevyä... :)

  ReplyDelete
 5. Suloinen rintarossi! Sattumoisin näpräsin eilen karkean pellavan reunahulpiosta samantapaisen. Nuo ovat hauskoja projekteja, kun niihin voi käyttää vaikka millaisia materiaaleja. Ja ainakin Eurokankaan rullahuopa on ihan roskalaatua, joten tuolla menetelmällä saa varmaan parempaa. (Kuolasin kyllä Hobby Pointissa ihanaa huopaa - 30 € metri!)

  ReplyDelete
 6. Kiitos teille!

  Kyllä noissa kauppojen valmishuovissa on paljon eroa. Nuo askarteluhuopa -nimikkeellä kulkevat huovat soveltuvat minusta ainoastaan sellaiseen askarteluun, jossa huopa ei joudu käyttökulutukselle alttiikisi, siis kortteihin tms.. Niissähän on villaa vain nimeksi, enimmäkseen viskoosia tms. joten ne nyppyyntyvät nopeasti ja ovat muutenkin heikkoja kestoltaan. Hyvää ohutta, kestävää ja taipuisaa huopaa saa juuri ohiusta neuloksista kutistamalla pesukoneessa.

  Matroskin, olen joskus ostanut Hobby Pointista sellaista kallista merinovillaista esihuopaa. Tarkoititkohan sitä, vai oliko sinne tullut jotain ihan valmishuopaa? Pitäisikin käydä taas siellä, siellä vaan meinaa valinta-ahdistus iskeä ja rahat huveta :)

  ReplyDelete
 7. Hyvä idea, ihana kukka. Onnellista uutta vuotta 2008 sinulle!

  ReplyDelete
 8. Miten kaunis rossi! Ja keskimmäinen kuva on aivan ihmeellinen.

  (Harmittelen, kun joululomapaikassani satoi koko ajan, mikä ei suorastaan innostanut kuvaamiseen vaatimattomalla kameralla...)

  ReplyDelete
 9. Oikein antoisaa alkanutta käsityövuotta sinnekin!

  ReplyDelete
 10. Tanja, siellä oli kolmea eri lajia. Sitä merinoa, vielä kalliimpaa jotain muuta ja sitten sitä "askarteluhupaa". Ja vielä ihanan näköistä pellavahuopaa ja turvehuopaa, joiden kestävyys vähän epäilytti.

  ReplyDelete
 11. Mahdottoman soma ja sanoisinko kevättalvinen tuli rossista! Innostuisikohan itsekin koristamaan vaikka baskeria jollain hetaleella...

  ReplyDelete
 12. you my dear are amazing - not only a gifted felter but also a fantastic photographer!

  ReplyDelete
 13. En nyt äkkiseltään muista olenko täällä jo käynyt kommentoimassa. Mutta haluan nyt sanoa, että sinulla on kiva ja kaunis blogi. Taidan lisätä sinut blogilistalleni.

  ReplyDelete
 14. Himoittava rintarossi ja niin kauniit kuvat!

  ReplyDelete
 15. Ihanat kuvat ja hieno rossi! Hyvä idea ostaa aletavaraa ja muokata uudeksi!

  ReplyDelete
 16. Hyvä idea ja kiitos sen jakamisesta :)

  Oikein hyvää vuotta uutta sinulle!

  ReplyDelete
 17. Ihania kukkia!!
  Ajanpuute vain on riesanani...olisipa ihanaa alkaa askartelemaan :)

  ReplyDelete
 18. Everything you do is so beautiful and the new flower broch is just lovely!I am going to add you to my favorites!

  ReplyDelete
 19. Olen taas sairaslomalla, ja ette arvaakaan kuinka lämpimät kommenttinne piristävätkään mieltäni! Kiitos kaikille ja innokkuutta myös käsityöpuuhiin, jos sellaisiin ryhdytte!

  All Things Bright and Beautiful and Ravenhill, thank you so much your generously gentle words which give me so much joy and happiness.

  ReplyDelete