19/03/2008

perfect post days

Tremendous hastiness made me almost forget that I have a blog. Last week and this too have been filled with work and activities nearly over my tolerance. So I'm sorry that I disappeared without any message about it!

Amidst all the hurry the postman has been delightning me very generously! Nearly every day I've found something lovely from our mailbox. A letter and a cd from my friends from Wales (hand written letters are really luxurious nowadays! Tanja and Johnny, thank you ever so much!!). My partner's sister surprized me giving me a subscription of Campagne Decoration, the first issue arrived this week, thanks Raija! You definitely know my taste :) The most sweetest parcel was sent by the writer of Essun Tasku. Her huge parcel was filled with many pretty things, the best one was an old, little pearl button package.

A wonderful book of Dorrit Elmquist and Birgitta Wolfgang Drejer (Danish original: Nordliv. Skandinaviske Boliker) wasn't bad either. It was not any surprise since I ordered it by myself. The picture of colourful posy is from the book. My favourite posies are this kind of little, casual and nostalgic, not any formal and pompous bouguets.

My Easter preparations are totally, well, not so very under control. It's sad because I'd like to decorate and cook for the Easter season. Some chocolate eggs and narcissus is purchased. Well, we spend Easter very simply way, just relaxing, reading and eating well.


Viikko sitten kiire imaisi minut varoittamatta pyörteisiinsä. Pahoittelen yhtäkkistä postaustaukoa!

Epätoivoisen kiireen ja väsymyksen keskellä postipoika on ilahduttanut minua lähes jokaisena näistä hullunmyllypäivistä. Väsynyt askel on hetkeksi keventynyt, kun postilaatikolle on käynyt tieni. Ilolla olen ottanut vastaan käsin kirjoitetun kirjeen ja musiikkia ystäviltäni Walesista, kiitos Tanja ja Johnny, suukko ja halaus, ihan parasta! Yllätyksenä mieheni siskolta sain Campagne Decoration:n lehtitilauksen, ensimmäinen numero senkun vain kasvatti ranskankuumettani! Kiitos Raija, sinä se sitten tiedät mistä tykkään! Ihanimman paketin sain jo viime viikolla. Essun Taskun suurisydäminen ja antelias emäntä laittoi minulle valtavan paketin, kun minua onnisti hänen arpajaisissaan. Ylen antoisa paketti piti sisällään kaikkea ihanaa ja minulle sopivaa! Ihaninta oli tuo ylimmässä kuvassa näkyvä vanha nappilaatikko. Se on niin soma, etten varmaan kykene nappeja käyttämäänkään, ihastelen niitä vain. Nappilaatikko pääsi kunniapaikalle kirjahyllyyn :) Tuhannet kiitokset Katinka!

Dorrit Elmquistin ja Birgitta Wolfgang Drejerin Skandinaavisen tyylikäs koti oli niinikään riemunkiljahduksia aiheuttanut postin tuoma. Olen tykännyt heidän aikaisemmista kirjoistaan hulluna, ja niin tykkään tästäkin. Kukkakimppukuva on tästä kirjasta. Tuollaiset pienet, huolettomat sekakimput ovat minulle mieluisimpia!

Tänään pääsin töistä ihmisten aikaan ja jaksoin käydä pääsiäisherkkuostoksilla. Fazerin Mignon-munat ja pari ruukkunarsissia saavat luoda pääsiäsitunnelmaa pikkukotiimme. Askartelut ja muut somistukset saavat nyt jäädä. Minä aion levätä pyhät, niin ja nauttia kaikesta postin tuomasta.

12 comments:

 1. Sama fiilis! Ruokakaupan muovipussitettu pikkunarsissi ja fourpack Mignon munia korvasi suureelliset suunnitelmat. Onneksi muista blogeista voi pääsiäistunnelmasta nautiskella ihan ilman vaivaa.

  ReplyDelete
 2. my favorite photo is the pussy willows, eggs and old china plate...such simple loveliness. hope you are enjoying all your new reading material!

  ReplyDelete
 3. Oletpa ollut onnekas! Meilläkin on narsissikimppu ja kolme harvaa ruohoistutusta luomassa pääsiäistunnelmaa :)

  ReplyDelete
 4. Lina, karsittu pääsiäinen on välillä ihan hyvä juttu. Varsinkin, jos päätavoite on lepäillä :) Tai voihan olla, että pyhinä innostun somistelemaan, kunhan saan ensin vähän hengähdettyä. Mutta kuten sanoit, muiden blogeista välittyy oikein sopivasti juhlatunnelmaa.

  Jill, that's my favourite too :)

  Annu, kolme harvaa ruohoistutusta kuulostaa hupaisalta. Tihentyvää pääsiäistunnelmaa toivotan siis teille! Onnekas olen ollut hyvinkin! Postin lisäksi olen tullut hemmotelluksi naapureiden taholta, sipulikukkaruukkuja on ollut odottelemassa portailla harva se päivä :) Ehkä he ovat huomanneet, että tuo tyttä ei kyllä ehdi kukkakauppoihin, kun tulee aina niin myöhään kotiin. Huolenpitoa parhaimmillaan!

  ReplyDelete
 5. Kiitos kirjavinkistä :) Oli heti pakko mennä itsellekin tilaamaan, kun tykkään tekijöiden aiemmista kirjoistakin kovasti.

  ReplyDelete
 6. Kyllä se postilaatikko on välillä ihastuttava kapistus! Tuo kirja on vilahtanut joillain muillakin blogeilla, tykkään niin paljon tekijöiden tyylistä, että on varmaan ihan pakko hankkia. Pääsiäisenviettosuunnitelmanne kuulostavat ihan täydellisiltä, nauttikaa :)

  ReplyDelete
 7. Eivätkö olekin ne pikkiriikkiset nappiset syötävän suloisia!?<3
  Nököttävät söpöiset pienessä laatikossaan niin somaisesti....=O)
  Keltaisen talon mamuska toivottelee Tanjuskaiselle ja hänen kainaloisilleen rentouttavaa ja leppoisaa pääsiäisenaikaa!!!
  Nauttikaan toisistanne,auringosta ja herkuista ja kaikesta!!!=O)

  ReplyDelete
 8. Mullekin tuli tuo kirja ja extrana vielä franske fornemmelser. Aivan ihana kirja. Rentouttavaa pääsiäisen aikaa!

  ReplyDelete
 9. Marikki, tänään juuri naureskelinkin miehelleni, kuinka bloggaaminen on kasvattanut sisustuskirjahimon ja -hankintojen määrää. Houkutuksia on ihan liikaa! No, useimmiten kyllä kykenen vastustamaan, mutta monta kertaa olen jonkun vinkistä villiintynyt tilaamaankin :) Tämä kirja oli aikaisempia modernimpi ja retrompi, mutta silti tosi kiva!

  Sanctuary, nautimme! Nauti sinäkin! Voin suositella kirjaa.

  Essun Tasku, napit ovat niin suloiset. Ihailen entisaikojen tavaroiden paketointitapaa. Jos nykyään myytäisiin nappeja isommissa satseissa, ne varmaan olisivat jossain ankeassa muovipussissa sikinsokin. Kiitos vielä! Teit minut tosi iloiseksi!

  Inkabella, Franske Fornemmelser täytynee minunkin tilata! Tykkäsitkö siitä?

  ReplyDelete
 10. Kyllähän siellä ihan pääsiäiseltä näyttää! Lepäile sinä vain, kaiken tuon kiireesi jälkeen se on oikein ansaittua.

  ReplyDelete
 11. Tuo kirja kiinnostaa.

  Ihania postilähetyksiä ei voita mikään! Mullakin oli viime viikko yhtä lähetysten tulvaa =juhlaa!

  Rentouttavaa pääsiäistä sinne!

  ReplyDelete
 12. such beautiful photos! what an inspiring blog you have here... thanks for sharing it all!

  ReplyDelete