14/10/2008

italia {due}

Bracciano
11 comments:

 1. Ei sulla olis ollut valkoista liitua mukana niin että oisit voinut piirtää tuohon seinän pollo sanaan öönpilkut;)

  ReplyDelete
 2. Lintu ku lintu. Mutta kyllä minulla itse asiassa olikin liitua mukana, öljypastellia kylläkin :)

  ReplyDelete
 3. Aijai! Jonkun betonikolossin seinässä komeilevan tekstin vielä pystyy jotenkin ohittamaan, mutta kuka POLLO kirjoittaa tuollaisten pittoreskien kaupunkien tajojen seiniin... riipaisee... Luulis että ne italiaanot itse vaalisi niitä talojaan kun ne on muutenkin siitä kulttuuristaan niin tarkkoja;)

  ReplyDelete
 4. Onko näistä jotkut Roomasta? Tuo toka alin toi sellaisen olon.

  Kiitos tuosta ohjelmatiedosta.

  Kävitkö Anguillarassa? Minä ihastuin Braccianojärven kaupungeista siihen. Heti Braccianon jälkeen.

  ReplyDelete
 5. minä samoin kiittelen ohjelmatiedosta ja aion istua kuin tatti telkkarin ääressä - onneksi se onnistuu kun olen silloin Suomessa!

  ReplyDelete
 6. more beauty! i love the colors of the buildings in those last photos.

  ReplyDelete
 7. Tilkkutyttö, tuo ciao pollo oli sellaisessa ihan luonnonpaikassa. Mutta paljon siellä oli "töhryjä" taloissakin. En osaa sanoa, onko se hyvä vai huono juttu, mutta tuo ciao pollo jotenkin ihastutti minua :)

  Liivia, Rooman vuoro tulee myöhemmin. Nämä kuvat ovat vielä Braccianosta. Toka alin on vihannestorilta kaupunkiin katsottuna. Sain Leenalta varmistusviestin, että ohjelma tulee 31.10. En käynyt Anguillarassa, mutta Tolfassa kävin. Raportoin siitäkin, kunhan ehdin. Mieli halajaa tuonne takaisin, kun toiste pääsen, sitten menen Anguillaraankin.

  Violet, oi tulet Suomeen! Tule kylään, jos Helsingissä käyt! Suosittelen erittäin lämpimästi tuota Leenan paikkaa, jos joskus Roomaan päin olette matkalla.

  Jill, yeah, the colours of the buildings created so good atmosphere, especially just before sunset all those warm yellows and terras were so beautiful. Such a cliché but in a good way, I think.

  ReplyDelete
 8. Voaah! Olet palannut! Ja hitsi miten nättejä kuvia oletkaan napsinut.

  ReplyDelete
 9. Hih, ihastele pois:) Hauskahan se onkin. Niin nautinnollista nojatuolimatkailua tämä. Toivottavasti luvassa vielä lisääkin kuvia!

  ReplyDelete
 10. Mukava nähdä reissukuviasi! Aika erilaisen näköinen tuo maisema (siis siinä kuvassa, jossa luontoa enemmän näkyy -taisi olla tuossa "uno"-postauksessa) kuin siellä Napolinlahdella oli. Valtavan kaunista molemmissa!

  T. Laura

  ReplyDelete
 11. Marikki, ei olis kyllä yhtään huvittanut! Palata siis. Ihana kun tykkäät kuvista. Itselläni on kyllä ihan liian touho olo aina matkoilla, ja kun lataan kuvia koneelle, olen ihan että häh! Kameran astukset ihan päin mäntyä ja muutenkin huomaan kuvistani, että kiinnostus on suuntautunut johonkin ihan muuhun kuin kameraan :) Mutta eipä haittaa!

  Tilkkutyttö, lisää tulee :)

  Laura, hauskaa löytää kommenttisi täältä! Voi kunpa minäkin pääsisin katsomaan teidän matkakuvia!

  ReplyDelete