04/03/2009

light likes shadows

Light, shadows, colours - even the palest ones, and peace. Those are the things that mean me a lot. This new home is filled with lot of gentle light, and trees behind my windows creates floating shadow show when sun is shining. That's good!

***

And then something else: I'm so tempted to buy a ticket to Mulatu Astatke's gig. It's also an Italian DJ Nicola Conte there, oh. His music reminds me of my teen years, those years I spent listening acid jazz, among others (do you remember Maria?) But, but I should save my money... And I just bought a ticket to Morrissey's gig. Uh, maybe I still go there too... I think it's an unique possibility to see him. 

*** Edit: Today I had a little, but very great clay workshop with my friend, and guess what, Mulatu Astatke's fascinating ethio-jazz create us mood and rhytm. Fine time!  Thanks Jenny! I made again letters.

Valo, varjot, värit - haileatkin,  ja rauha. Tärkeita asioita minulle. Tämä uusi koti on ihanan valoisa ja rauhallinen. Ikkunoiden edessä on muutama puu, joiden varjot koristavat huoneitani, kun aurinko paistaa. 

***

Ja sitten ihan muuta asiaa - aprikoin, hankkiako lippu tänne. Mulatu Astatken konserttiin. Mieli tekisi! Taidan haluta. Siellä esiintyy myös italialainen DJ Nicola Conte, oih, ihan tulee nuoruusvuodet mieleen!  Ne vuodet kuluivat kepeästi acid jazzia kuunnellessa, muun muassa :)  Muistatko Maria? Saakohan tuonne enää lippuja, no sehän nähdään kohta. Juuri kyllä äskettäin tuhlasin Morrisseyn Helsingin keikan lippuun. Mutta, mutta... haluan tuonnekin!


*** Edit: Tänään minulla oli kauhean kiva mahdollisuus tehdä vähän savitöitä, tein taas aakkosia. Ja arvatkaas kuka loi tunnelman ja tahdin, Mulatu Astatke tietysti. Kiitos Jenny! Ja keikkakuume senkun kasvaa!

19 comments:

 1. Great pictures with light and shadow! Very nice!

  ReplyDelete
 2. Tuo naulakko on ihana! Itse tein melkein samanlaisen löydön syksyllä kirpparilta. Jotenkin hieno vaan. Upea valo kuvissasi!

  ReplyDelete
 3. Pakko minunkin ihailla tuota naulakkoa! Olen kaavaillut jotain vastaavaa "korunaulakoksi" makuuhuoneeseen. Toivottavasti onnistun löytämään...

  ReplyDelete
 4. Kauniita kuvia! Valo ja varjot ovat kauniita, kyllä tästä valosta taas nauttii kaiken sen pimeän jälkeen.

  ReplyDelete
 5. Sinulla on kyllä tuo hillittyjen värien taito hyppysissä. Hyvin kaunista.

  ReplyDelete
 6. Voi että on kaunista! Minusta viime päivien iltoina on ollut ihan omituinen, loppukesäinen valo. Samanlainen kuin joskus elo-syyskuussa siis - ihan mahtava iltavalo!

  ReplyDelete
 7. Se on aina kivaa uudessa kodissa kun voi seurata miten eri vuodenajat muuttavat valoja ja varjoja ja alkukevaan valo on aina ihanaa

  ReplyDelete
 8. Something White, thanks for your lovely words!

  Sonja ja Joliette, naulakko on minustakin ihan mahtava. Sain sen edellisen kodin naapurilta. Onnea Joliettelle etsintöihin!

  Hanna, sanos muuta!

  Marja, kiitos paljon! Pitkään olen mennytkin aika suppealla väriskaalalla, nyt saattaa alkaa olla jo kirkkaampienkin ja runsaampien värien aika tulossa minulla. Mutta etenen harkiten :)

  Maijja, ai sielläkin. Minä sitä jo täällä ihmettelin, että valo on kuin syyskuun lopun iltasella. Ajattelin sen vaan johtuvan uudesta kodista tai jostain sellaisesta. Kiinnostava ilmiö! En ole aikaisemmin helmi-maaliskuun taitteessa ajatellut valon olevan tällaista.

  Paevi, totta puhut! Valo kaikkinensa on kovasti viehättävä systeemi!

  ReplyDelete
 9. beautiful. i like the buttons.

  ReplyDelete
 10. Ihan uusi tuttavuus tuo mainitsemasi musiikki.
  Olen elämässäni käynyt niin vähän missään keikoilla että oikeastaan ihmettelen kun pidän musiikista kuitenkin niin kovasti.
  Jane Birkin kuitenkin tulossa toukokuun alussa. odottelen nyt sitä.

  ReplyDelete
 11. I love these! You captured the mood just right.

  ReplyDelete
 12. Ihania kuvia. Kiitosta vaan tuoksukeskustelusta, painelin ostamaan Body Shopn vaniljarasvaa, joka ei ainakaan vielä ole aiheuttanut pahoin-, vaan pelkkää hyvinvointia.

  ReplyDelete
 13. Melinda, button love is real love :)

  Violet, hrvoin minäkin käyn. Pikkukeikoilla enimmäkseen, jos käyn. Nyt vaan sattui silmään kaksi tuollaista pakkomielteisyyttä aiheuttavaa keikkaa. Tuo Mulatu Astetken musiikki on minusta ihan mahtavaa. Jane Birkin olisi myös ihan hirmu hienoa nähdä! Kiva kun sä pääset!

  Jane, oh, thank you!

  Matroskin, voi kun mukava kuulla! Hyvä juttu. Vanilja on ihana tuoksu.

  ReplyDelete
 14. Oi miten ihania kuvia!
  Tuohon sängylle olis täydellistä kellahtaa lukemaan jotain vanhalta paperilta tuoksuvaa romaania.
  Hetkeksi edes ajatuksissa pääsi pois täältä toimistosta, kiitos siitä. ;)

  t. Sanna N.

  ReplyDelete
 15. Ai jai, nyt valtaa mielen kaipuu menneeseen...hauskoja vuosia olivat ne teiniajat! Enimmäkseen. Hmm. Ainakin näin jälkikäteen aateltuna. Pitääpä kaivaa esiin niitä vanhoja levyjä ja kaihoilla vähän. Kiitos muistutuksesta ystävä :)!

  ReplyDelete
 16. Sanna N., voi kun mukavaa, että saatoin suoda sinulle edes kuvitteellisen pakohetken :) Tule käymään ihan oikeastikin!

  Maria, kai ne meidän teiniajat olivat niin mahtavia, kun meillä oli niin hyvä ystäväjoukko. Niitä aikoja muistellessa tulee oikein sellainen kupliva ilon tunne. Ja kaikenlainen sen ajan musiikki ja muut jutut ovat ihanaa ruokaa tuolle muistelolle, kaiva siis levyt esiin!

  ReplyDelete
 17. kauniita valoja ja varjoja, kajastuksia. mahtavaa kun valoa tulvii kevään mukana päivä päivältä enemmän..

  ReplyDelete