28/04/2009

cappuccino bliss

During yesterday I wouldn't have written such a glad post at all as I'm writing today. Well, it's my day-off now and it started in the very best way, when nice, interesting, inspiring and lovely writer of Sanctuary was visiting here in my red-floored-home in the noon-time. It was so very nice to chatter this and that at big cups of cappuccinos and croissants, take a little walk too. She brought me a wonderful hydrangea posy, in my fave colour. Muah!

Now I'm so energetic and inspired that I want to start to sew something. I've been waiting that inspiration for a long time. See, this lovely lady isn't just sharing inspiration in her fabulous blog but also in real life too. Thanks R!

Eilinen oli sellainen päivä, josta hyväntuulista postia ei olisi saanut tekemälläkään. Mutta tänään on taas toisin, hmm, innokasta mieltä on riittänyt aamusta alkaen. Vapaapäivällä tietysti on tekemistä asian kanssa. Mutta suurin ilon aihe oli aamupäiväkahvittelu Sanctuaryn inspiroivan kirjoittajan kanssa. Mukanaan ihanaihanaihana sininen hortensiakimppu ja ruusunterälehtiteetä hän tuli kyläilemään. Kuinka piristävää seuraa! 

Nyt olen niin innoissani, että aion ottaa ompelukoneen esiin. Se onkin lymynnyt laatikossaan vähän liian pitkään. Pitäkää peukkuja, että into ei lopahda alkumetreillä! Tahtoisin nimittäin niin kovasti olla taas aikaansaava ja tehdä kaikkea kaunista, hyödyllistäkin. Laskosverhosta pitäisi aloittaa, mutta houkuttelevampia suunnitelmia muhii mielessäni...

10 comments:

 1. Kiitos sinä ihanainen! Minäkin köröttelin junalla kotiin sinulta tarttuneen innoituksen vallassa, vieläkin täpinässä :)

  ReplyDelete
 2. Hyväntuuliset on kuvatkin, kivasti pääsee kurkkaamaan kotiisi, kaunista.

  Pidän peukkuja ompelemiselle, hyvänmielen päivänä sitä usein saa hyvää aikaan myös. Ompelu tarvitsee kyllä oikean olotilan :)

  ReplyDelete
 3. Osaat kyllä kuvata viehättävästi arkea :)
  Ompeluintoa ja inspiraatiota!

  ReplyDelete
 4. Oi mikä hortensiakimppu!

  Tuollainen pitää kyllä vapuksi saada, aivan ihana!!!
  Tykkään tuosta väristä ihan valtavasti.

  Jään innolla odottamaan ompeluitasi!

  ReplyDelete
 5. pretty photos , tell do make me happy

  ReplyDelete
 6. Sanctuary, hyvä aamupäivä tosiaan! Kiitoskiitos!!

  Himalainen, pikkukurkkaus keittiöön toi kukkakuvaan lisähauskuutta. Mutta arvaas, ompelukset muuttuivatkin ompelukoneen rassaamiseksi, kun yhtäkkiä koneen syöttö ei toiminutkaan. Enhän mä siitä yksin selvinnyt. Mutta korjaaja sai koneen kai kuntoon. Kunhan seuraava intopuuska iskee, toivon, että tikki tosiaan olisi sitten kunnossa!

  Annika, kiitos vaan! Mulla on halu yrittää nähdä arjessa viehättävyyksiä. Ihan vaan omaksi ilokseni.

  Celia, olinkin katsellut hortensian oksia kukkakaupassa, mutta en ollut raaskinut ostaa. Ilo oli siis sitäkin suurempi :)

  Kaylovesvintage, your comment feels flattering, thanks!

  ReplyDelete
 7. I love your photography. You have a way of making such simple things look special!

  ReplyDelete
 8. Voi miten hauska kuulla että teillä oli kiva tapaaminen! Eikö ole jännä miten voi synkata vaikka näkee jonkun eka kerran? (tai näin siis olatan että teillä oli)

  Hortensia on hieno kukka.

  ReplyDelete
 9. i love the athmosphere you have recreated on this post ... so relaxing, inspirational...
  what a great afternoon!

  Thank you for your much appreciated comment!

  ReplyDelete
 10. Oh Charity Grace your lovely comment feels so delightful!

  Violet, olemme tavanneet aikaisemminkin, mutta jo ensi tapaamisella synkkasi hyvin. On se kyllä jännää! Ja kauhean kivaa! Hortensia tosiaan on hieno kukka, yksi hienoimmista mielestäni.

  Mandarine d'Italie, nice that you visited here! And thanks for your warm-hearted words, I'm grateful of them :)

  ReplyDelete