01/06/2009

goddaughter's birthday dress18 comments:

 1. It's beautiful. Love the turquoise buttons. I'd wear it in a heartbeat.

  ReplyDelete
 2. Lovely dress - great photography!

  ReplyDelete
 3. Beautiful dreamy fabric and dress. I found you through liivian talossa, and enjoyed reading through your blog.

  ReplyDelete
 4. Söötti mekko. Ja niin kesäiset tunnelmat.
  Kyllä latteasti sanottu, mutta en tarkoittanut yhtään latteasti, en nyt vaan löydä hyviä sanoja. Aivotkin niin lomalla...:)

  ReplyDelete
 5. Chelsea, my goddaughter like it too, sweet.

  Helen, I think the dress needed turquoise buttons :)

  Frizz, awww, thank you

  Francesca, nice that you came to visit here too. And thanks that you said so kindly. Liivia is great!

  Liivia, hyvä, että aivot lomalla. Ne tarvitsevat sitä. Enkä ota kommenttiasi latteana. Minullakin on, aivot lomalla, totisesti. Menin eilen kummitytön synttäreille, korkkarit jalassa (kummitytön toiveesta) ja kaikin puolin hienosti valmistautuneena - mutta vääränä päivänä! No, kyllä me silti juhlittiin. Ja minua nolotti ihan järkyttävästi. Mutta kivaa oli silti.

  ReplyDelete
 6. Ihanan lahjan saanut kummityttö :) Ja tuosta rohkean punaisesta lattiasta, ehkä se diivailee sitten mukavasti mukana kun sille antaa kaveria rinnalle, kuten ajatus kimonosta. Itselle siitä tulee mieleen Amelie-tunnelmat, mukavat pariisilais-atmösfäärit :)

  ReplyDelete
 7. Parolan asema, Amelien koti oli huippuihana! Olin sen elokuvan jälkeen sellaisessa visuaalisessa hurmiossa pitkään. Koskaan en kuitenkaan itselleni ole sellaista osannut tavoitella, siis sellaista Amelie-kotia. Mutta nyt kun sanot, niin katselen lattiaa myös siltä kannalta ;) Minusta on kauhean hauskaa, kun olen lattian kanssa nyt vähän prosessissa, kuulla ihmisten ajatuksia, ja tämä oli yksi hauskimmista. Ajattelen, näet, että ihan kaikkea ei aivan välttämättä tarvitse muuttaa konkreettisesti, jos saa asiaan riittävästi mieluisaa assosiaatiota ja sen mukaan sit uusia ideoitakin. Tämä lattiajuttu on nyt selvästi sellainen. "Virittelen mieltäni punaisen lattian taajuudelle". Heh, menee kohta jo vähän korkealentoiseksi tämä juttu!

  ReplyDelete
 8. Voi ihanuus mikä ompelurasia! Tekisi mieli penkoa noita nauhoja ja sommitella kankaisiin.

  ReplyDelete
 9. Vielä lattiasta ja Amelien kodista: samoin mulle se elokuva oli kuviensa ja väriensä kannalta oikeaa ilotulitusta. Eikun siis on. Katson välillä vieläkin.
  Elokuvan värit seurasivat pitkään mukana. Elokuva oli tietyn värinen. Punainen ja vihreä. Amelian tumma tukka siihen päälle.
  Onnistunut lavastus, erittäin.

  ReplyDelete
 10. Rinna Pitsiunelma, mä olen nauhahullu. Kerran Porvoossa kangaskaupassa ostelin tosi paljon monenlaisia nauhoja. Myyjää jo alkoi kiinnostamaan, mihin niitä ostan - vastasin vähän hölmistyneenä. että "minä vaan keräilen niitä". Ja myyjä mollotti yhtä hölmistyneenä takaisin. Oli sitten ihan hiljaa vaan. Olisi pitänyt kai täsmentää, että kyllä minä ne lopunkaiken käytän johonkin ompeluksiin, mutta että aina ostohetkellä en tiedä, mihin mikäkin tulee. Keräilen niitä siis varastoon.

  Toisten ihmisten nauhalaatikoilla on ihana käydä kurkkimassa!

  Violet, minäkin katson aina uudelleen. Se on elokuva, jonka olen katsonut iha hurjan monta kertaa, kyllästymättä. Kerrassaan fantastinen (tässä välissä on pakko kertoa, että tuo sana oli entisen naapurin rouvan lempi-ilmaisu kaiken todella ihanan kohdalla, ja hän sanoi sen aina hyvin ylevästi ja painottaen fanttastinen - ja minusta se oli kauhean huvittavaa) elokuva. Erittäin onnistunut lavastus!

  ReplyDelete
 11. kaunis kesämekko. ja sen kantaja oli varmasti lahjastaan iloinen vaikka satuitkin väärälle päivälle;)

  diivalattia on mahtava! kerrassaan fantastinen;)
  en maalaisi minäkään. saahan sitä tarpeen vaatiessa pidettyä kurissa muutamalla matolla..

  ReplyDelete
 12. Jos haluat lisää kummityttöjä, ehdotan itseäni. Ihana kolttu.

  ReplyDelete
 13. outi, oli hän lahjasta iloinen kyllä, se sisälsi myös mitä turhamaisimman strutsinsulkakynän (josta hän kuiskasi illan päätteeksi, että se on kaikkein paras lahja). Mutta oli edellisenä päivänä ollut vähän kummissaan, kun kummitätiä ei ollut näkynyt. Hänellä nimittäin nyt kausi, jolloin kummitäti on TODELLA tärkeä. Aivan mahtavaa olla noin tärkeä, ja siksipä aikatauluista olisi myös syytä pitää huolellisemmin. Mutta pakko nyt puolustautua, että asiaan oli ihan järkevä selitys lopun kaiken!

  Matroskin, voi hitsi, kummilapsikiintiö jo täynnä! Kahden tytön lisäksi on poikakin, ja näiden kanssa on jo tekemistä. Olen tylsimys.

  ReplyDelete
 14. Wish I could be a child again!!Those days, the lovely dresses, the innocence...
  Great pictures, absolutely lovely!

  ReplyDelete
 15. Joo mäkin haluun! Siis kaltaisesi mekkojenompelijakummin itselleni. Tarvitsisin ehdottomasti kun en oikein itse jaksaisi huolehtia pukeutumisasioista.

  Ihana tuo yläkuva tarvikkeineen (ja lattianvärineen)...

  ReplyDelete
 16. sweet present, happy birthday to the sweet girl :)i wish for happiness and good health always

  ReplyDelete
 17. such a darling dress! happy weekend to you.

  ReplyDelete