20/06/2009

midsummer feast - juhannuspidot

11 comments:

 1. Teillä on ollut ihanat pidot! Kuvat ovat todella tunnelmallisia :) Ihailin tuota kukkaketoa - voi kun sellaiseen pääsisi kirmailemaan, hih!

  ReplyDelete
 2. Kun on hyvät aineet niin ei oikein voi pahaa tulla.
  Pätee moneen.
  Mielenkiintoinen muuten kun on samassa kuvassa ruoka-aineita jotka eivät "kuulu yhteen" ts. joita hyvin harvoin näkee vierekkäin.

  ReplyDelete
 3. Ja mä luulin että mulla oli kivasti akileijoja niitylläni PÖH!!!!

  ReplyDelete
 4. Kiitos jälleen mahtavista herkuista ja loistavasta seurasta! Oli kiva ilta. Täällä koneen ääressä siemailen hyvää punaviiniä suklaan kanssa ja kuuntelen Smoke Cityä hiukan liian kovalla. Ihanaa.

  -Jenny-

  ReplyDelete
 5. Just discovered your blog. Thank you for a delightful time spent with your writing & photos. I will visit again, So sorry to hear that you suffer arthritic pain- & so pleased that you can enjoy your sewing and cycling...Wishing you the best.

  ReplyDelete
 6. Osaatkin kyllä järjestää pitoja - ihailen kaunista kattausta! ja ruokia..

  ReplyDelete
 7. Ja piti sanomani vielä että olet nyt näköjään uskaltautunut menemään sinne naapurin puolelle? Mikä kukkaketo!!

  ReplyDelete
 8. Ooooh! Kauniit pidot. Kuvaat niin hyvin.

  ReplyDelete
 9. hei, täällä anonyymi kuviesi ihailija on pakotettu kommentoimaan. mistähän olet mahdollisesti haalinut nuo kauniit juomalasit? itselläni on 3 samanlaista (löysin kirpparilta) ja ne ovat niin mieluisia että tahtoisin kolme lisää.

  kiitos :)

  ReplyDelete
 10. Olen ostanut lasit monta vuotta sitten Tallinnan Kaubamajasta. Olen nähnyt tismalleen samanlaisia myös Cath Kidstonilla. Minäkin tahtoisin noita lisää. Lempilasit ovat.

  ReplyDelete
 11. OHOH !!! Miten kauniita kuvia ja herkullisen näköistä ja pihakin hieno eli kun kaiken tämän laskee yhteen = UPEA päivitys !

  ReplyDelete