20/07/2009

blurry day - sumea olotilaSomehow all the things have felt difficult today, poor, irritating, blurry... Nothing special has even happaned. Nothing has happened. I've just been, I've been just tired. Depression day absolutely. Rainy day. Headache day. Lonely day. Rather ugly day. I hope that when I write that up here in my blog, I could send bad mood away. Since it's many hours left this day. And I'd like to feel me efficient and contented even a little.

I tried to photograph my latest finds from flea market: an old worn-out mirror (a new favourite of mine!) and a cute little pitcher. Unsightly photos. Sorry. But anyway, I'm glad about those finds.

This has been the only joy of mine today. Like Daniel Rossen always is.

****

Ärsyttävä päivä. Keskinkertaista typerämpi, enkä minä kyennyt tekemään tälle mitään. En kai yrittänyt tarpeeksi. Väsy.

Yritin kuvata eilisen kirpparipäivän saaliin, joka sinällään tekee minut iloiseksi, mutta kuvista tuli juuri niin surkeat kuin oli tämän päivän sumea tunnelmakin. Hiivatin matalapaine!

Tosin tämä on minua pikkuisen ilahduttanut. Niinkuin Daniel Rossen aina

12 comments:

 1. Täällä on paineet alhaalla myös. Korvat lukossa ja uninen olo.
  Samea ja sumea. Verho minun ja muun välissä. Tynnyriolotila.
  Jatkanko?

  Huomenna on Belgian kansallispäivä.
  Hyvä juttu. Nyt on kuin olisi uusi viikonloppu.

  VErho muuten näyttää kovin tutulta kankaalta. Mulla on varmaan ollut liki tuollaisesta tyynyjä.

  ReplyDelete
 2. Wish you a shiny day tomorrow!

  ReplyDelete
 3. Nämä kuvat ainakin ovat ihan mahtavia!

  ReplyDelete
 4. violet, ai sielläkin, no voi höh. Jospa kansallispäivän meiningit kirkastavat olosi. Minulla ainakin poikkeusvapaat tekevät aina hyvää.

  Francesca, I hope that too, thank you!

  Pellon pientareella, no kiitosta vaan, olin kyllä ihan mielikuvitukseton ja lievässä ahdistuksessa, kun yritin kuvata. Aina ei voi olla tyytyväinen...

  ReplyDelete
 5. Samat olot. Ja koko päivän. Meni vasta ohi kun äsken sain poikaystävän kokkaamaa soossia muussilla ja ison lasin maitoa. Toivottavasti omatkin olosi ajautuisi muille maille. Tällaiset päivät on aika p**p.

  ReplyDelete
 6. Tunnistan olotilan. Vähän samoissa vesissä täälläkin sauvotaan.
  Mutta. Olen aivan kamalan utelias. Kirpparilöydöt näyttävät aivan ihanilta!

  ReplyDelete
 7. Neiti Nimetön, ihme juttu, että sama huonous joka puolella Eurooppaa! Tavallaan lohdullistakin, vaikka en tietenkään toivo kenellekään huonoja päiviä. Mutta siis lohdullista ajatella, etten ollutkaan yksin. Yksinäiseksi nimittäin oloni tunsin. Ajattelin, että ihan kaikki muut tekevät jotain merkityksellistä, mutta minä vaan huokailen.

  Celia, uteliaisuus on hyvästä! Kirpparilöydöt myös. Ne ovatkin ihanat :)

  ReplyDelete
 8. Kuvissa ainakaan ei ole mitään ärsyttävää! Ihan hiivatin kaunis tuo eka varsinkin.

  Mulla on tuo mehikasvi kanssa. Se muutti yhtäkkiä muotoaan ja kasvatti itsestään hujopin. Ei samaksi tunnista.

  ReplyDelete
 9. Liivia, kiitos. Vanhemmiltani sain tuon viikonloppuna. Jotain tosi viehättävää siinä on, mutta kääk, siitähän tulee ihan pelottava, jos se hujopiksi kasvaa! No, katsotaan. Olen aika kehno viherkasvien kanssa, joten sen aika ei ehkä ole pitkä. Se on aika kuvauksellinen kasvi.

  ReplyDelete
 10. Inhoan noita päiviä, joita aina välillä tuntuu jostain löytyvän - ja ne saattavat vieläpä tulla ihan yllättäin hyvien päivien keskelle. Yritän ajatella, että ehkä niitäkin tarvitaan, mutta en tiedä...
  Parempaa tätä päivää!

  ReplyDelete
 11. scaredy-cat, niin, inhottavia ovat. Olin iltasella jo ihan pahalla tuulella omaan kykenemättömyyteeni korjata tilannetta. Iloa sain kyllä sitten pari parhaimman ystävän kanssa juttelemisesta, soittivat ja kysyivät, mikä mättää. Se on tosi arvokasta! Ja koirani hassumaisuudesta ja sitten vielä hauskasta sähköpostistakin. Mutta harmittaa, kun en saanut mitään aikaiseksi. Olin kyllä väsynyt.

  ReplyDelete
 12. Far from unsightly - These photos are gorgeous!
  I hope you soon felt better ....

  ReplyDelete