11/01/2010

fuzzy but contentedMonday, hmm. I listened this piece of music perhaps too many times today morning. Or maybe my working day started too late. Well, possibly those two reasons together made me feel a bit fuzzy. Whole day I have had a feeling that I do not quite know on which page we go. My head hasn't been working in the best way... You know that kind of days? But still, for some miraculous reason, all went well, very well, much better than I expected. Just good stuff, however. This Monday also proved once again this platitude that the world is a little small. But tomorrow, Tuesday, I think I am gonna start my day with another song. Lets see what kind of mood it will lead.

***

Maanantai, oijoi. Tätä biisiä kuuntelin hömppäaamiaisellani ehkä liiankin monta kertaa. Kai se oli tuo musiikki, joka teki päivästäni pikkuisen sumean. Tai sitten sekin, että menin töihin todella myöhään. Jotenkin sumea oli nimittäin päiväni. Päässäni koko ajan vähän sellainen kumma kumotus, etten oikein tiennyt millä sivulla mennään. Kaikenlaista hassuakin tapahtui, ei mitään huonoa kumminkaan, aivan hyviä juttuja, mutta sellaisia vähän yllättäviä kuitenkin. Tämä maanantai osoitti myös jälleen kerran sen latteuden todeksi, että maailma on pienen pieni. Jos huomenna, tiistaina, aloittaisin päiväni toisella biisillä. Taidan kokeilla millaiseen mielialaan se johtaa.

15 comments:

 1. On kummaa kuinka suuri vaikutus musiikilla on mielialoihimme, joku on muistaakseni tehnyt tasta ihan tutkimuksenkin. Mutta ihan jarkeenkaypaahan se on.

  Naista kuvista on selvasti havaittavissa pilkahdus tulevasta kevaisesta valosta. Kuultaa silleen, etta tietaa ulkona olevan lunta. Ihanat nuo sinun posliinisienet!

  ReplyDelete
 2. Neiti Nimetön, onneksi musiikilla voi vaikutta mielentiloihin! Musiikki on mun melkein paras rentoutuskeino, laulaminen myös.

  Ja valo, minulle tammikuu on jo melkein kevät!

  ReplyDelete
 3. Huomenta :) Mulatulla on hyvä aloittaa päivä, se on sellaista täydellistä elämän taustamusiikkia. Minä puolestani aloitan päivänä tänään tällä: http://www.youtube.com/watch?v=N-mqhkuOF7s&feature=related

  Löysin sen sattumalta uudestaan, ja muistan että sun luona kuuntelin tätä ensimmäisen kerran.

  ReplyDelete
 4. Minulla on juuri kirjastosta pino "Ethio jazz" -kokoelmia, mahtavaa musiikkia.

  ReplyDelete
 5. Jenny, Beirut onkin ihan täydellinen tunnelma aloittaa päivä. Vinkistäsi laitoinkin sen pyörimään, ja nyt melkein pyrin itsekin. Ja on myös yksi toinenkin syy, miksi aloin pyöriä ;)

  Matroskin, niin on, ihan TOSI MAHTAVAA musiikkia.

  ReplyDelete
 6. Great music, thanks!!!

  ReplyDelete
 7. Kiitos musiikkivinkeistä! :)

  ReplyDelete
 8. tilkkutyttö12/01/2010, 11:40

  Mustavalkoista olematta kuitenkaan... pidän tunnelmastasi jälleen.

  ReplyDelete
 9. Hello!
  Pretty pictures, I love all the white & your home looks fantastic!
  Jas

  ReplyDelete
 10. Suzy, isn't it! Nice that you liked too.

  Inka, eipä kestä. Ilolla aina laitan.

  tilkkutyttö, sinä se aina sanot niin mukavasti :)

  mizyéna, kiitos paljon! Kunnon kameraa ikävöidessä...

  Vanilla press, thank you, I love white but colours too.

  ReplyDelete
 11. OI kuinka ihana tuo puukuva, lumipuu, ihana ihana.

  ReplyDelete
 12. isoinpapu, otin sen hiusteni "läpi", kun halusin vähän hämytunnelmaa :) Minä rakastan puita.

  ReplyDelete
 13. Lovely pictures, fantastic music ~

  ReplyDelete
 14. Mulatun ensimmäinen biisi oli aika hypnotisoiva. En ihmettele, että se jäi aamiaisella soimaan.

  ReplyDelete