31/01/2010

snowingOh, where disappeared the weekend? I've been in a rush being happy and unhappy. And it's been snowing so SO much in here that I'm starting to believe it won't never stop (even if I love snow in general that scenario is not pleasing at all). You should see my furry friend wading through the thick layer of snow, only the tips of her ears and tail can be seen. I bet she is embarrassed too, occasionally she just sit down to look at me, just as asking is this reality? I just answer her, no. And then we keep going on.

***

Hui, minne katosi viikonloppu? Olen ollut kiireessä onnellisena ja huonolla päällä. Ja niin paljon lunta on tullut. Ehkä jo vähän liikaa. Syksyllä lupasin tilata italialaiselle lunta tammikuuksi, kun hänen piti alunperin tulla tänne, mutta sitten menimmekin Kööpenhaminaan ja minä itkin. Unohdin peruuttaa tilauksen, ja nyt se kaikki tilattu lumi tulee sittenkin. Poroneiti kahlaa hangen läpi niin, että muuta ei näy kuin korvan huiput ja hännän pää. Välillä se istahtaa ja katsoo minun silmiini kuin kysyen, onko tämä todellista. Vastaan ihan rauhallisesti vaan, että ei, jonka jälkeen jatkamme matkaa.

10 comments:

 1. It's so hard to imagine such amazing snow, it's so warm here! In the middle picture, what are you making?

  ReplyDelete
 2. Samoin voin kysyä; mihin katosi viikonloppu?

  Uuden blogin rakentamiseen, lasten kanssa tappeluun, miehen kiireen katselemiseen (toi piru vie kotiin työjuttuja) ja yleiseen höslään.

  ReplyDelete
 3. hei italialaiselle olisi lunta täällä meilläkin, sopii tulla hakemaan ja vielä piti sanomani, että tekemäsi juhlamekko oli upea ja sopi sinulle ihanasti!

  ReplyDelete
 4. Tyttö ja koira :) Tuosta voisi tehdä pienen valokuvasarjan.

  Täällä on onneksi (kop kop) vähän enemmän kevättä ilmassa kuin Suomessa. Jotain lumen tapaista taisi varjopaikoissa näkyä, mutta olen kuin sitä ei olisikaan.

  ReplyDelete
 5. Ihana kirjoitus. Kirjoitit niin hauskasti ja oivaltavasti tuosta lumesta. Kiitos!

  ReplyDelete
 6. Tämä on kyllä ollut ihmeellinen talvi. En muista, että olisi koskaan ollut tällaista. Viikonloput menevät aina vauhdilla, työopäivät puolestaan matelevat.....

  ReplyDelete
 7. Miss Fanchon01/02/2010, 20:42

  Yeah me too, I wonder what you're up to.

  ReplyDelete
 8. Jestas sitä lunta tulee! Lupasin just miehelle, että teen lumitöitä tänään minäkin.

  Kaikkea kivaa keskimmäisessä.

  ReplyDelete
 9. melski, I wish to be in somewhere warm too right now, I really am dreaming... I am not doing anything special, that is just a pile of trinkets which occasionally should be organized :)

  violet, välillä mulle tulee kauhu, että elämä suhahtaa aivan ohi, kun annan kiireen viedä. Nyt just sellainen meininki. Olen käynyt pikapikaa kurkkaamassa uutta, hienoa blogiasi, mutta en ollenkaan ajan kanssa. Tää on taas tätä.

  neidonhiuspuu, ja lisää tulee... Kiitos mekkokehusta!

  Neiti Nimetön, minä olen aina ihan tosi huonon näköinen valokuvissa, ja ei tuo mun karvakaverikaan mikään linssilude ole, mutta koittaahan voisi :)

  Lunta täällä on jo niin tolkuttoman paljon, että tulee ihan epäuskoinen olo, että sulaakohan se edes pois ennen kesää.

  Kirjailijatar, itsekin tykkäsin tästä, vaikka hirmu nopsaan kirjoitinkin. Kiitos!

  Annika, juu, sama tunne täällä!

  Liivia, lumitöitä minäkin olen tehnyt. Minusta se on aivan mukavaa. Paitsi, että nyt ei enää mahdu kolaamaan minnekään, kun kaikku paikat ovat ihan täpötäynnä hillittömiä lumikasoja.

  Keskimmäisessä sotkussa kaikenlaista. Kivojahan nuo.

  ReplyDelete
 10. Voi tutulta kuulostaa, minäkin säälin koiraani, joka kahlaa vaivalloisesti syvällä lumessa, koirankin takia toivoo, että kevät tulisi pian...

  ReplyDelete