15/02/2010

merry mondayI've had already two days off, and still I have today. This feels almost like a vacation, because normally my days off are huphazardly here and there, a couple of days in at a stretch away from work are doing so good! The two previous days I spend partying and for comforties and rest, today I thought to be more efficient and more mundane and clean up here in my home and go to the bustle of downtown to have a lunch with a good friend. And just like my wish would become a reality again - what a beautiful morning light. Have a happy monday all!

***

Minulla on ollut jo kaksi päivää vapaata. Ja tänäänkin vielä on. Tuntuu ihan lomalta, kun normaalisti viikon kaksi vapaapäivää ovat hajallaan, milloin missäkin kohtaa viikkoa, pari päivää putkeen poissa työkuvioista tekee niin hyvää! Kaksi edellistä päivää olen käyttänyt mukavuuteen ja hauskuuteen, myös lepoon, tänään ajattelin olla tehokkaampi ja siivota ja käydä kaupungilla. Ohjelmassa myös lounas hyvän ystävän kanssa, jonka tapaaminen on jäänyt hetkeksi sen surullisen kiireen jalkoihin. Ja ihan kuin toiveeni taas olisi toteutunut - aamusta alkaen paljon lempeää valoa. Iloa kaikkien maanantaihin heippaan!

12 comments:

 1. Meillä sumuista, ei paha tämäkään.
  Nauti vapaapäivästäsi!

  Tykkään kovasti alimmasta kuvasta. Sinistä...

  ReplyDelete
 2. Mä tykkään kovasti kahdesta alimmaisesta kuvasta!

  ReplyDelete
 3. Iloa sinnekkin! Täällä loistava aurinko! Vesi tippuu räystäiltä. Tarvitaan aurinkolaseja. Ihmiset hymyilevät ja puhuvat keväästä. Ei tätä valoa pysäytä enää mikään. Toivottavasti tätä herkkua piisaa tänään siellä etelässäkin!

  ReplyDelete
 4. Joo,kaksi alinta kuvaa ovat hurjan kauniit! Ja hmmm,luulenpa,että seuraavat lakanat,mitkä ostan meille,ovat raidalliset. Ovat niin kivan näköiset,ainakin sinulla:)

  Mutta oikein hyvää vapaapäivää ja nauti aunrigosta!

  ReplyDelete
 5. Lumessa on vipelletty. Näyttää kivalta!

  ReplyDelete
 6. Kaunis valo ja kiva tunnelma näissä kuvissa, mukavaa vapaapäivää!

  Aurinko paistaa täälläkin, tuntuu että tällaisena päivänä on silkkaa ajanhukkaa istuskella sisällä toimistossa. Ja kun on melkein pakko laittaa sädekaihtimet kiinni ihanaisen auringon paistaessa suoraan silmiin, vähän kyllä jätin raolleen ja siristelen silmiäni:)

  ReplyDelete
 7. Kauniita, sävykkäitä kuvia. Osaat kuvata hyvin kauniisti :)
  Viikolla pidetyt vapaapäivät ovat ihania, muistan ne nuoruudenajan työpaikoistani. Itselläni meni eilinen vapaapäivä muristessa, harmittaa vieläkin.

  ReplyDelete
 8. Kaunista. On niin mukavaa käyttää lomapäivät mukavuuteen. Minulla oli juuri sellainen viikonloppu, mukava, hidas ja hyvä. Iloista viikkoa!

  ReplyDelete
 9. Meillä on ollut neljä päivää putkeen nyt lomaa koko perheellä ja suoraan sanottuna olen iloinen siitä että se huomenna loppuu :) Lähinnä siksi että saan itse lomaa lapsista..

  ReplyDelete
 10. So pretty pictures, as always!

  ReplyDelete