19/02/2010Mielen päällä kaikenlaista. Eilen vähän nollasin - saunoin kuin viimeistä päivää. Iho kuumana ja puhtaana makasin löylytyksen jälkeen ja kuuntelin rakkausbiisejäni lujalla. Lauloin mukanakin, sillä saunan lisäksi mikään ei rentouta niinkuin laulu. Jotenkin vähän pateettisissa tunnelmissa on tämä viikko mennyt, suorastaan nolottaa. Olen viime päivinä tehnyt itsereflektiosta taiteenlajin, ja olen kiukkuinen sille, joka ei ymmärrä lajityypin mahtavuutta, eikä muutenkaan kyllin paljon hyvän päälle. Yhdelle vain.

Viikonlopulle on tiedossa jotain aivan erityisen mukavaa - tapaan serkkuni, jonka olen nähnyt viimeksi lapsena. Ja minulla on fiilis, että pidän hänestä kovasti! Sikälikin merkittävä juttu, kun minun sukulaissuhteeni ovat elämää suuremmista syistä vähän mutkalla.

15 comments:

 1. Saunominen on aivan ykköstä! Hmm, sellainen tapaaminen tuo hiukan perhosia vatsaan, mutta hyvällä tavalla! Ainakin minulle toisi.

  ReplyDelete
 2. Thilda, ykköstä on! Hyviä perhosia vain juu :) Mä en ole kyllä jännittäjäluonne.

  ReplyDelete
 3. Suloisia värejä ja juttuja kuvissa.
  Toivon että tapaamisesta tulee hyvä,oikein hyvä!

  ReplyDelete
 4. Kevättä on ainakin kuvasi täynnä!

  Sitten kun kesällä pääsen Suomeen niin heti ekaks lämmitän saunan ja otan kunnon löylyt!

  Kivaa viikonloppua sinulle! :)

  ReplyDelete
 5. Ihanaa kuulla Tanja, että sain sinut nauramaan!

  Kuvassasi olevat pastillit eivät voi olla muuta kuin herkullisia, niin suloiset ovat niiden pakkauksetkin...ja koko kuva aivan ihana kaikkine yksityiskohtineen!!!

  Neuleessasi on lempivärini, miten ihana neule!

  Toivottavasti kohtaatte serkkunne kanssa toisenne hyvällä tavalla; löydätte hyvän yhteyden välillenne.
  Itse olen myös nähnyt serkkuni viimeeksi lapsuudessani. Viime keväästä asti olen kuitenkin toivonut heistä jonkun ottavan minuun yhteyttä, jonkun joka olisi kanssani samanhenkinen...täälläkin päässä on surullisen suuria solmuja olemassa sukulaisten ja sukupolvien välillä.

  Tuhkimo

  ReplyDelete
 6. Oho, miten löysit serkun?

  ReplyDelete
 7. tilkkutyttö19/02/2010, 16:57

  Olisipa hauskaa jos löytäisitte jotain sellaista yhteistä, joka selittyy vain serkkuudella. Siitä tulee aina niin iloiseksi, tuntee kuuluvansa johonkin. Tuntuu, että en ole käynyt täällä aikoihin, postauksia on sadellut. Hihittelin tuota Kööpenhamina-untasi. "Olin saava sen, minkä valitsisin..." :)

  ReplyDelete
 8. Kadehdin sua tuosta saunasta! Et tiedäkään miten mulla on saunaa ikävä..

  Se on mukava tunne kun tapaa pitkästä aikaa jonkun sukulaisen tai tutun jota ei ole pitkään aikaan nähnyt. Mulla on sellainen tilanne että serkkuja on tuhottomasti enkä tunne niistä enää puoliakaan. Ei mitään käsitystä siitä mitä elämässään tapahtuu. Se on aika surullistakin.

  ReplyDelete
 9. olin kans tänään saunomassa ja uimassa hyvän ystävän kanssa. se aina helpottaa, voimauttaa. teki hyvää.
  ja tuli tarpeeseen. on mennyt täälläkin viikko tunnekylläisissä tunnelmissa. ja jotain myllää vieläkin kun en saa nukuttua. aamuyöllä nyt täälläkin hengailen..

  ReplyDelete
 10. virva, suloisuutta täytyy aina pikkuisen kylvää... Kiitos, luulen, että tulee!

  Neiti Nimetön, kevättä vain kuvissa - ulkona -20°c! Hyvä Suomi-suunnitelma :)

  Tuhkimo, sikäli nuo pastillit ovat aivan hassuja, että en millään raaski avata pakkauksia, kun ovat niin nätit. Toiset sain Liivialta vieläpä :) Noista serkuista. Sukulaisuusasiat eivät aina ole niin yksinkertaisia. Mutta tämän serkun kanssa luulen, että asiat ovatkin, emme vain ole tulleet pitäneeksi yhteyttä. Silti minulla on tunne, että juttu luistaa ja tykkään. Toivottavasti toiveesi toteutuu, ja saat sinäkin yhteyden sellaisiin serkkuihin , joiden kanssa löytyy yhteistä mukavaa. Voisitko se olla sinä, joka ottaa yhteyttä?

  Matroskin, no kun vihdoin siihen Facebookiin liityin.

  tilkkutyttö, hauska ajatus onkin tuo. En kyllä oikeastaan silti odota mitään sellaista, koska meillä ei ole juurikaan yhteistä menneisyyttä. Mutta toki sukulaisuudessa voi olla jotain sellaista, jota en osaa edes ajatella. Itse en ole elänyt biologisten vanhempieni ja sukulaisteni kanssa paljoakaan. Ihana on sinua aina täällä nähdä. Nyt on taas posteja syntynyt, kun olen ollut ehkä jotenkin niiden tekemisen tarpeessa :)

  Merja, sauna on kyllä kotini yksi suurimmista ihanuuksista! Mä tykkään ihan hirmusti. Serkuista: silloin se varmasti on erityisen surullista, jos on lapsuudessa vietetty paljon aikaa yhdessä, mutta yhteys on katkennut. Minulla ei ole tuollaista, joten tämä serkku tulee minulle nyt vain vähän kuin lahjana.

  outi, kunpa myllingit hellittäisivät siellä! Helpota nautinnoilla ja valolla. Nukkumattomuus tekee kyllä huonoa. Kokemusta on. Parhainta mahdollista mieltä toivottelen!

  ReplyDelete
 11. tykkään tuosta"mikään ei rentouta niin kuin laulu", samaa mieltää. Siksi laulankin aika usein, varsinkin perjantaisin.

  Iloista serkkutapaamista! Omiani näen aina joskus, todella todella harvoin. ehkä kerran viidessä vuodessa.

  ReplyDelete
 12. Minä en oikein tykkää saunomisesta, kaikki se kuumuus tuntuu ahdistavalta. Hieman ihailen kuuntelen aina hyviä saunajuttuja, jopa ehkä kadehtien.
  Kauniit kuvat ja värit - toivottavasti tapaaminen sujuu mukavasti :)

  ReplyDelete
 13. Liivia, ja minä tykkäsin tuosta "varsinkin perjantaisin"" :) Ihana kun laulat! Serkkutapaaminen oli täynnä iloa!

  Inka, minä taas en tiedä montakaan muuta suomalaista asiaa, kuin sauna, joka on oikeasti ihan mahtava homma. Kestän kuumuutta. Mulla ei kyllä oo yhtään mehevää saunajuttua :) Tapaaminen sujui, oui, niin niin ilahduttavasti.

  ReplyDelete
 14. Saunominen, ah... Rentouttavaa.

  Kuinkahan rentouttavaa olisi saunoa ja laulaa yhtä aikaa? En ole koskaan kokeillut, täytynee.

  (P.s. Itsemainostusta: en tiedä seurasitko Ilonan kotia, mutta olen palannut Bloggeriin uudella blogilla, puhtaalta pöydältä.)

  ReplyDelete
 15. Ilona, ihan parasta, kun mainostit! Muisk

  ReplyDelete