26/02/2010

toast
I'm suffering such a bad trip fever that it almost hurt, in addition I have a real flu too. Being so damn bored with this senseless amount of snow in here. I hunger colours! Don't get me wrong, I still love white and all those dreamy, serious-minded grey shades, I'll always love, but this is enough at the moment. I need warm earth under my feet, yellowish evening sky above, no need to wear all those layers of unelegant clothes on. I covet searching calming shadow place while sun is too hot. Phew, that all feels so very distant right now. It feels like winter would never end. So I keep escaping, as I so often do. Today Toast is my help. I wanna go to Mexico!

***

Matkakuumeilu on lukemissaan! Melkein sattuu, kun ei nyt ei ole mahdollisuutta mennä. Tämä todellisen elämän flunssa ei tietenkään paranna tilannetta laisinkaan. Olen ihan kypsänä tuohon lumeen, ihan ihan ihan kypsä. Ja suoraan sanottuna olen aika kauhuissani siitä, mitä tapahtuu, kun se sulaa. Olen jo etsiskellyt hienoja uusia kumisaappaita, sillä vihaan märkiä varpaita ja pilalle kastuneita nahkakenkiä. Helsinkihän hukkuu loskaan, jos pikkuisen saan liioitella korostaakseni turhaumani määrää. Jos nyt kevät koskaan edes koittaa. Välillä kuvitelmiini pälähtää ajatus, että talvi vain jatkuu, vaikka kalenteri näyttää kesäkuuta. En suoraan sanottuna tajua, mikä minulle on tullut - en ennen ole ollut levoton talveen, enkä muutenkaan mikään sääintoilija. Muutoksia tapahtuu. Toivottavasti, no juu, ja onneksi myös hyvään suuntaan.

Minä tahtoisin tällä hetkellä niin kovasti tuntea maata, josta lämpö huokuu jalkojeni alla, kevyissä kengissä. Tahtoisin imelän keltaisen iltataivaankin. Haluaisin pois näistä jo kammottavilta tuntuvista toppa(tappo)tamineista ja housukerroksista. Tuntuisi niin mukavalta etsiä viilentävä kohta liian kuumana päivänä. Ehkä eniten haluaisin nyt Mexicoon! Olen miettinyt Fridaa. Ja harjoittanut eskapismia suurenmoisen Toastin avulla, taas.


All the pictures from/ Kaikki kuvat: Toast

15 comments:

 1. Et ole ainoa joka on ihan kypsä tähän talveen ja lumeen ja tulossa olevaan loskaan... olen jo vannonut etten ensi talvena rutisen yhtään, en sanallakaan, ellei jouluna ole lunta. Todellakin vihreä joulu kuulostaa nyt hyvältä. Olen myös aina hehkuttanut että on ihanaa kun on eri vuodenaikoja, koska rakastan niitä kaikkia, mutta joku tolkku...
  Tuo toppa(tappo)vaate on taas niin hyvä uusi sana että oikein hihittelin sitä mielessäni äsken lenkkeillessäni toppatapposaappaissani tuolla lumisateessa!
  Kuvat ovat ihan hunajaa tällaisena talvipäivänä selattaviksi väreineen ja tunnelmineen. En ole hameihminen mutta tekee mieli kesämekkoa.Parane pian!

  ReplyDelete
 2. Nâen itseni toka kuvassa vaikken ole tuon naisen näköinen....mutta noi vaatteet kävis justiin.

  ReplyDelete
 3. Missähän mun Toast viipyy...Tuo eka on ihana vaate ja vipakin kelpais. Nuo muut on jotenkin...plääsyjä.

  Mua harmittaa kun en käynyt Mexicossa silloin kun siskoni asui siellä. Mutta tyttö oli niin pieni silloin ja ne saasteet ja pitkät lennot eivät kiehtoneet. Fridan talossa olisi ihana käydä. Onneksi sain paljon ihania tuliaisia sieltä, aarteitani.

  ReplyDelete
 4. Ja sitten luin Violetin kommentin. Violetille nuo kävisivätkin, eivätkä olisi hällä yhtään plääsyjä.

  Minä ja suuri suuni...

  ReplyDelete
 5. Sori, ei olisi pitänyt hehkuttaa sitä leffaa. :)

  Tuo sininen mekko on muuten aikalailla sen silkkimekon oloinen. Tuossa tosin näyttäisi olevan lepakkohiha ja materiaalina trikoo. En tiedä olenko oikeassa.

  ReplyDelete
 6. kata, no en toden totta oo :D Mä aion kyllä aina valittaa, jos valituttaa. Mä olen sitä mieltä, että jos tympii, saa ruikuttaa. Se on sit eri juttu, jos mitään muuta ku rutinaa ei saa sanottua, silloin täytyy alkaa katsella peiliin. Hyvä että sain sut hihittämään! Tässä hunajassa olenkin lillitellyt jo moneen otteeseen tänään! Nam.

  piilomaja, minullekin kävis!

  Liiavia, ei ooo mullekaan kuulunut kuvastoja, vaikka tilasin, grrr. Netissä selailin. Ymmärrän että harmittaa tuo, ettet menny Mexikoon silloin. Mutta sinne ei ole kyllä varmaan ihan iisiä mennä pienen kanssa. Toivottavasti saamme molemmat tilaisuuden!

  Katjuska, ei ku just hyvä ku mainitsit! Mullehan tää kaikki on suloisen katkeraa kummiskin, tää haikuilukin.

  Siksi otinkin muistiin tuon samantapaisen mekon kuvan, että katselisin sitä ja miettisin kaavoitusta. Myös nuo turkoosin vihreät balleriinat ovat ihanat.

  ReplyDelete
 7. Mulle tuli myös Toast pari päivää sitten ja ihastelin värejä siinä!

  Tämä ei nyt kyllä yhtään auta kuumettasi, mutta täällä on juuri noita värejä nyt. Sää on täällä parhaimmillaan, ja kaikki, ihan kaikki on puhkeamassa kukkaan.

  Ja Meksikossakin noita löytyy, ehdottomasti. Jos joskus pääset sinne, suosittelen pientä saarta nimeltä Isla Mujeres. Siellä on kaunis intiimi tunnelma, upeita värejä ja vähän turisteja. Me olimme siellä kun esikoisemme oli vuoden ikäinen, oli ihana loma!

  ReplyDelete
 8. Minä voisin kylpeä tuossa kuvien sinisessä. Se tuntuu nyt niin hyvältä.

  ReplyDelete
 9. Varmaan yksi sun toinen on miettinyt, että jos tämä talvi ja lumentulo ei lopukaan, mitään muutoksia kun ei ole tapahtunut pariin-kolmeen kuukauteen, kaikki tuntuu niin pysähtyneeltä. Talvessa ikävintä on se, että se ei tuoksu miltään, paitsi bensalta ja muilta pahoilta hajuilta ja muutenkin on niin kovin puuduttavaa. Kolmen pienen lapsen äitinä mietin minäkin niitä kaikkia vesimääriä, kun tämä lumimäärä sulaa, kurakeli ei varmaan lopu ikinä. Muutenkin varmaan ennätystulvia odotettavissa, no kevät ja kesä sitten toivottavasti kukoistaa, kun kasveilla ja puilla on paljon vettä.

  ReplyDelete
 10. anthropologie.com has the same theme in the new march catalog, for s'more fantasizing...

  ReplyDelete
 11. Minä onnellinen juuri palasin matkalta, ihanalta matkalta. Ei ollut hellettä, muttei myöskään tarvinnut kääriytyä kaikkiin villakerroksiin. Nyt on sielu ravittu. Toivottavasti pääset pian johonkin :)

  ReplyDelete
 12. selailin netissä samaista toastia kans ja tykkäsin joistain paidoista/mekoista. tutkailin ihan sillä silmällä että onnistuiskohan ite ompelemaan jotain sinne päin..

  kahlasin juuri loskassa kotiin. nyt sais ilmasto vaihtua harvinaisen nopeasti kevääseen, tätä loskaliukastelua ei jaksa ei sitten yhtään..

  ReplyDelete
 13. Varmaan kun ei ole moneen vuoteen ollut kunnon talvea niin pakkanen ja lumimassat alkavat kypsyttää nopeammin. Monena yönä olen nähnyt todentuntuisia unia jossa on kevät ja kaikkialla kasvaa kukkia. Vaikka lumesta pidänkin!

  Tokavikan kkuvan vaate, se vähä mitä näkyy, näyttää aivan täydellisesltä kesävaatteelta. Ihana raikas kudottu raita, nam!

  ReplyDelete
 14. En ymmärrä miksi muut saavat Toastin kuvaston, mutta minun pitää tilata joka ikinen kerta erikseen.

  ReplyDelete
 15. Ja minä odotan edelleen kuvastoani kuumeisena. Tulisipa se jo pian.
  Matkakuume ei vaivaa, mutta talokuume sitäkin pahemmin. Eikä ole tulossa helpotusta siihen tautiin.

  ReplyDelete