23/07/2010
Bloggailuni on pienessä kriisissä. Onnistun huonosti järjestämään aikaa tälle, postaukset teen kiireessa ja hutaisten enkä ehdi osallistua kommentointiin, visiitit muihin kiinnostaviin blogeihin ovat jääneet vähäksi. Kuvissani tuntuu olevan turhan konventionaalinen linja. Silti tämä tuntuu edelleen tärkeältä. Ehkä tämä on vain kesäinen välivaihe. Ehkä ei ole edes niin vakavaa, jos koko aikaa ei ole ihan mahti-inspiroitunut olo jostain. Voi silti tehdä, vaikka vain rutiinilla, odotellen innokkaampia aikoja. Kameran linssikin on sotkeentunut, joten vaaleissa kuvissa seikkailee matoja. Jos tänään käyttäisi sitä kameraliikkeessä, saisivat katsoa voiko sille tehdä mitään.

Tänään teen mekon loppuun. Ja tapaan Rebecan, viime kerrasta onkin aikaa - villakangastakeissa muistaakseni silloin viipotimme.

11 comments:

 1. On sulla upeat laukut!

  Mistä alin kuva on? Kiinnostava ja kaunis. Tuollaiset kirsikkakupit oli mummulassani.

  Mua tuntuu kiinnostavan blogit juuri nyt kovasti. Ainoaa puuhaa, mitä ehtii tekemään vieraiden lomassa ja välissä. Mihinkään syvällisempään ei ehdi syventyä. Työhuoneenikin kun on vierasmajana.

  ReplyDelete
 2. Liivia, mulla on käynyt laukkujen suhteen hyvä mäihä kirppareillä. Uusimmat ovat nuo musta koripunoslaukku bambukahvoilla (lempparini tällä hetkellä) ja tuo ihana nahkainen vaalea laukku, johon on tikkauksin tehty nuo vaakaraidat. Euron maksoi se, ja se on lähes käyttämätön, sisävuori hienoa ripsikangasta, brittiläisen Jane Shiltonin laatukamaa.

  Alin kuva on ystävältäni, jonka luona eilen kävin ihanalla lounaalla.

  Sinun blogiasi en muuten voi ohittaa, vaikka mikä kiire olisi. Sille järjestän aikaa. Minusta sinun kuvissasi on ollut ihan uskomaton meininki viime aikoina. Olen niin iloinen siitä.

  ReplyDelete
 3. Yhdyn laukkujen ihailuun!

  Bloggailu on onneksi sellainen harrastus, että voi postailla juuri silloin kun haluaa ja mistä haluaa. Oma tila, missä ei ole kenellekään velvollinen.

  Itse en ole tarttunut kameraan blogimielessä enää aikoihin, uskon, että vasta seuraavan kerran syksyllä. :)

  Kivaa viikonloppua sinulle!

  ReplyDelete
 4. Laukkusi himottavat minuakin...

  Ei minusta täällä mitään konventionaalista ole..

  Tule muuten kurkkaamaan uutta blogiani!

  ReplyDelete
 5. Samanlaisia mietteitä ollut mullakin, mutta se on jo käynyt tutuksi: heinäkuussa ei tunnu tälle maailmalle olevan niin paljoa sanottavaa, keskittyy muihin maailmoihin. Luen blogeja google readerilla, joten semmoinen kursiivin vilkaisu tulee niihin seuraamiini luotua, vaikka vähän poissaoleva olisikin.

  Ihanat laukut, oijjoi, oikeanpuolimmaisin vei sydämeni. Ja euron vain! Ihan hävyttömän halpa!

  ReplyDelete
 6. those bags look so pretty! lovely photos, as always.

  ReplyDelete
 7. Minä täällä kurkin ensimmäisiä kertoja ja ihastelen kuviasi. Tykkään, vaikka sinä sanot konventionaalinen, ei minusta :) Odotan innolla niitä ei-konventionaalisia kuvia ja tekstejäsi :)

  ReplyDelete
 8. lovely series :) what a wonderful bag collection!

  ReplyDelete
 9. Ehkä se kiireys on tätä kesäaikaa. Tekemistä on varmasti itse kullakin. Mutta mikä laukkurivistö! <3

  ReplyDelete
 10. Tanja, thank you- haven't visited in a while -gorgeous photos as always. Have fun, good luck and keep going. From one who is also enjoying beautiful summer on the other side of the world.

  ReplyDelete
 11. Love these pictures -- oh, and the teapot! Love it!

  ReplyDelete