05/07/2010

crisis!Oh shitshitshit, I did something veeeery stupid when trying to make some little changes on the layout of my pretty gingham nook - I forgot to save the original and got tempted to try Bloggers newnesses. Sorry for the ugliness here now! Trying to invent something soon.

later: cannot get back the old one but trying to make this new one as pretty as I can.

laterlater: Thank you all ever so much for your lovely, heartening comments! Even if Blogger is playing tricks I'm receiving all the comments in my email and it's so nice to read them, mwah.

***

Voi paskapaskapaska! Olin aivan urpojen urpo, kun puolinukuksissa aloin tekemään pieniä muutoksia tänne nurkkaukseeni. En tallentanut alkuperäistä pohjaa, ja menin kokeilemaan Bloggerin uutuuksia. Itken suunnilleen verta, kun tää näyttää niin kamalalta nyt. Pahoitteluni rumuudesta! Koitan keksiä jotain pian.

myöhemmin: vanhaa en osaa taikoa takaisin, mutta koitan tehdä uudistuneesta versioista niin nätin kuin mahdollista.

myöhemminmyöhemmin: kiitos kannustuskehukommenteistenne! Blogger temppuilee näköjään, ainakaan minulla teidän kommentinne ei näy tuolla kommenttilootassa, mutta sähköpostiini ne tulevat. Ilahdun jokaisesta.

17 comments:

 1. Oh Nooooooos! But your blog will always be Pretty to the people who <3 you.

  ReplyDelete
 2. I do not see anything ugly. In fact, I kind of think I like it better now - clean, easy to read and still romantic.

  Mia
  USA

  ReplyDelete
 3. I love the new layout!
  This may be a new artistic beginning for you.

  ReplyDelete
 4. Shit happens, näin se on. Väsyneenä vähän useammin.
  Tää ei ole katastrofi-look mutta ymmärrän jos kaipaa fixausta vielä. Eli en huuda kuten nuo kaikki tuossa yllä että rakastan tätä;-)

  ReplyDelete
 5. Susadim, isn't that the most beautiful colour for the car! That's in Italy, and it sure wasn't the only cute one.

  girlinacafe, aaww, thank you for your cute comment.

  Mia, well, when you commented I had done many many changes already :) But anyway, I still feel stupid and I am not contented at the blog yet. I think it is somehow "too much" now. Header is a problem, and those stupid colour stripes on the right side... But well, I'll invent something. I would want my blog layout to be more like a scetch paper. But u know what, I am very happy to read these delighted comments anyway! Thanks.

  wood& wool stool, m´kay, I try to see the crisis like that :)

  anonymous, thank you! What a positive way of thinking, I appreciate that.

  ReplyDelete
 6. Piilomaja, jostain syystä kommenttisi ei näy täällä, mutta emailissani se on. Mutta siis ihanaa, kun sanot noin! En totisesti rakasta minäkään. Voi olla että uusiksi menee koko blogi, vaikka olin ajatellut täyttää tämän kokonaan, ja vaihtaa vasta, kun käytettävä muistitila on täysi. MInusta tämä uusi pohja näyttää nyt liian tehdyltä. Ja sit tietty tuo tekninen kömpelyys, kun en saa HTML:ää niin paljon, että osaisin vaikkapa muuttaa tuon headerin niin, ettei vasemmassa näkyisi tuota valmiin pohjan rumaa raitaa ja pahin on tuo oikea reuna, yhyy! Mutta just nyt en edes jaksa äheltää. Eilen meni useampi tunti.

  ReplyDelete
 7. your essence and your style are unmistakable and nobody can take that away from you - i also tend to that a lot, fancy a change but then i regret it ....don't worry!!

  ReplyDelete
 8. Älähän nyt! Minusta sinulla on pettämätön tyyli! Ja oi, näitä unelmaisia autoja näyttää olevan useammankin postauksessa...

  ReplyDelete
 9. Do not worry ! you will succeed in recreating a beautiful layout !
  And I like the grey of these 2 photos

  ReplyDelete
 10. Ei haittaa ! Tämäkin on IHANA.

  ReplyDelete
 11. Ulkoasuasetuksista kohdasta Muokkaa HTML-koodia, sivun alareunasta saa vanhat mallit takaisin.

  Blogisi on kyllä ihana näinkin. Mutta ymmärrän tunteesi. Multakin meinasi itku päästä, kun vähän töppäilin tuon uuden systeemin kanssa.

  terveisin,
  luminen (Kommentoin anonyyminä, koska kommentointi kirjautuneena ei onnistu, kommentit katoilevat. Voivoi...)

  ReplyDelete
 12. Niin, hyvältähän täällä näyttää. Minulle blogger tekee samaa, eivät tule kommentit boksiin vaikka sähköpostiin tulevatkin. höhQ

  ReplyDelete
 13. Sanoisin että tyylikäs kriisi !

  ReplyDelete
 14. En tiedä, mitä tässä välissä on ollut, mutta musta tämä on makea. En ole itse uskaltanut edes yrittää tuota uudistusjuttua, vaikka mieli tekee kovasti. Täällä kurkistaessa tuli olo, että uudet tuulet puhaltelevat nyt.:)

  ReplyDelete
 15. miten niin niin ei näy täällä minun kommenttini? Mulle itselleni näkyy nimittäin. Täällä se on muiden joukossa.

  ReplyDelete