25/07/2010

essentialTajusin viikonloppuna jotain olennaista. Se helpottaa ja mahdollistaa hyviä asioita tapahtuvaksi, vaikka tajunnan kohistessa meinasikin itku tulla silmään.

Tein muuten eilen illalla ihan mahtavaa ruokaa. Minähän tykkään kokata, verbi rakastaa on tässä yhdeydessä ihan liioittelematta paikallaan. Mutta jotenkin olen laiskistunut siinä hommassa viime aikoina. No, eilen tein hyvää. Stifadoa, tzatzikia (hmm, sen teki oikeastaan kyllä kultainen vieraani), marinoituja paprikoita sekä fetasalaattia, halloumijuustoa paistoin myös. Nam. Olin ihan ylpeä pitkästä aikaa keitoksiini. Kuunnellaan sen kunniaksi jotain hämärää, hienoa.


***

I realized something essential during this weekend.

6 comments:

 1. Nyt hämmentää.Otin eilen täsmälleen samanlaisen kuvan kuin tuo eka on. Samasta kohdasta ja samoin rajatun.
  Oho.

  Onnittelut oivalluksesta. Pääni läpi on tässä Suomen-loman aikana mennyt myös yksi tärkeä huomio. Asia mitä olen aavistellut ja nyt saanut vahvistuksen. Ei ihan mukava asia mutta olen iloinen kun se on nyt pläkkiselvä.

  Terveisin Violet Piilomajasta

  ReplyDelete
 2. Ilman tuota stifadoa kuullostaa ihan eiliseltä illalliseltamme, aika tavalliselta illalliseltamme. Olen hurahtanut kreikkalaisiin ruokiin. Terveellistä, helppoa, maukasta ja suht edullista, ainakin kesäaikaan.
  Mitä se stifado on?

  Muista aina, että olet mahtava kokki!:)

  ReplyDelete
 3. Oi, Violet, olit Helsingissä! No, nyt onkin häsäpäivät meneillään mulla. Mutta uskomatonta tuo kuvahommeli! Ihan oho. Kirjoitellaan, kun ei kahvitella ehditty. Mukavata Suomen lomaa!

  Liivia, minä tykkään kreikkalaisesta myös. Paras keittiö mun makuuni. Stifado on kreikkalaista lihapataa. Se on ihanaa! Teen sitä, jos tulet kylään. Sain kyllä mahtiskehut kokkailuistani, joten ei nyt ihan heti unohtumaan pääse :D

  ReplyDelete
 4. Kuulostaa ihan mahtavalta illalliselta, kukakohan minulle kokkaisi tuollaisen herkun? Vaikkapa voisinpa itsekin, en tosin tiedä, millainen siitä tulisi.

  Minä en ole aikoihin tajunnut mitään. En mitään järkevää. Oikein toivon, että saisin jonkun oivalluksen.

  ReplyDelete
 5. Oivallukset on tärkeitä tunteita. Huomaan, että monesti ne tulevat ihan oman mielensä mukaan. Hienoa, että annoit tulla.

  Voisikin seuraavaksi tutustua kreikkalaiseen keittiöön, tarkemminkin. Viime aikoina on tullut syötya vähän liian huonosti. Ei ole jaksanut panostaa. Sun kokkauksia olis hienoa päästä maistamaan :)

  ReplyDelete