21/08/2010

saturdayI do like this time of year, all the colours and textures of gradually wilting flowers, crispy sunny mornings, deep blue night sky and stars that I already longed for. Also love the fact that chocolate is not anymore too "heavy" to enjoy like in summer heats. And sure, this goes without saying, it feels so good to dress up more "protectively".

Well, need to go to tidy up my pretty little, messy nooks because one of the most wonderful friend of mine is soon here. Shalalaaa, what a saturday!

Music (I know, I've posted this one earlier too, but nothing can do, I just love this song, especially with Fyfe.)

7 comments:

 1. Olen samaa mieltä. Kesän valoisuus on virkistävää, mutta syksyllä värit ja olotila muuttuvat tunnelmallisemmiksi.

  Huokailen sun kuvias. Oivoi :) osuu muhun niin että kolisee. Olet taitava ja kehityt kokoajan.

  Sulla taitaa olla hyvä mutakakun ohje? Mitä tarjoat sen kanssa?

  ReplyDelete
 2. Hanna, onhan se aina hyvä tunne, kun kausi muuttuu. Kaikissa jotain omanlaista tunnelmallisuutta, itselleni taitaa kyllä nuo syystunnelmat olla mieluisimpia. Kiitos kuvakehusta! Koitan kehittyä. Mulla on huippuhyvä mutakakun ohje. Tarjoan sen kanssa kermavaahtoa tai kaikista mieluiten pehmeää vaniljajäätelöä ja jotain kirpakkaa hilloa, vadelma ja kirsikka ovat suosikkini. Yllättävän herkku yhdistelmä oli kuuma mutakakku ja Aino-lakritsijäätelö.

  ReplyDelete
 3. UU mitä herkkuja! Nam. Pyyhin täällä suupieliäni. Onneksi kaapissa on edes jotain lohduketta. Saanko kysäistä ohjetta kun noin kehaisit? :)

  ReplyDelete
 4. Tulit luetelleeksi syyskesän ihanuudet, juuri ne, joista itsekin niin hirmuisesti iloitsen. Mutta sen suklaan täytyy kyllä olla kunnon tavaraa, vähintään 80 prosenttista.

  ReplyDelete
 5. Minunkin on pakko taas kehua näitä kuviasi,ne ovat niin kauniita!! Tuntuvat vain kaunistuvat kerta kerralta. Enkä sitten ikinä onnistu saamaan omiini samanlaista tunnelmaa..

  Nuo ovat minunkin lemppariasioitani syksyssä - että saa lisätä vähän vaatteita,syödä suklaata (ja sitähän on sitten syöty,huh!) ja se miten luonto muuttuu sävyisemmäksi.

  Vietä ihana viikonloppu!

  ReplyDelete
 6. ..siis tuntuvat vain kaunistuvan kerta kerralta:)

  ReplyDelete
 7. Mä oon viime päivinä kuunnellut Annaa. Anna musiikki on ihanaa, mutta tiedäthän kuinka kaikki itselle tärkeä musiikki yleensä yhdistyy myös tiettyihin muistoihin? Tämän musiikin muistot ovat sellaisia katkeransuloisia, että olen vähän hämmennyksissä kuunnellut Annan musiikkia. En oikein tiedä pääsenkö ikinä muistojen yli ja osaan keskittyä vain musiikkiin. No, ehkä sitten seuraavan levyn kohdalla onnistuu.

  ReplyDelete