30/09/2010

oh, what a hasty but happy day!Koska nukuin tänään aivan liian pitkään (no, sitä unta tarvitsinkin), ja koska olin suunnitellut tälle päivälle vaikka mitä, tästä tulee päivä, jolloin ei voi jäädä haaveilemaan. Tai no, katsotaan. IItaa odotan hullumaisena, koska silloin ikävä helpottaa ♥

Olen hymyillyt koko aamun. Tukka oli kauniisti heti herätessä (todella epätavallista!). Ja sitten ihmehommaa, aivan hämmentäviä yhteensattumia tapahtuu ihan virtanaan, melkein yliluonnolliselta tuntuvia. Joskaan ei sisällöltään merkittäviä, mutta silti, kummastuttaa moinen. Ihan kuin olisin jossain herkkyyspyörteessä. Jos ne lääkärit pistäväkin minuun jotain taika-aineita, eivätkä kortisonia laisinkaan. Kivuissa ei nimittäin mainittavia muutoksia. Jos reumapoli onkin muuttunut puoskaripoliksi, eikä kukaan ole informoinut minua. No joo, nyt hommiin.

Ai niin, ja sitten vielä sellainen triviaali detalji, että mun on nykyään tungettava kanelia joka ruokaan.

8 comments:

 1. Kaneli onkin niin ihanaa!

  ReplyDelete
 2. :) Ihanaa, kepeää, onnellista tekstiä. Ai ai, ja kuvat. Kiitos. Hymyilyttää minuakin.

  ReplyDelete
 3. Kaneli on niin hyvää!

  Minä olen keitellyt omenasosetta ja siihenkin olen laittanut kanelia.

  ReplyDelete
 4. mizyéna, on on, nam nam!

  Niina, tänään tosiaan kepeällä mielellä.

  Jonna, soimaan itseäni siitä, etten keittänyt omenasosetta. Syynä tosin on säilyttämisongelmat. Mulla ei ole kuin sellainen isohko pakastinlokero, eikä sinne mahdu. Ja minusta kun parasta sosetta on sellainen aika vähäsokerinen, joka ei kyllä jääkaapissa säily. Keitin minä parit satsit sillä tavalla, että söin samantien. Minä laitoin niihin myös pikkasen tuoretta inkivääriä. Ja kanelia tietty. Namnam.

  ReplyDelete
 5. I miss your English words...

  ReplyDelete
 6. me too (missing your english). I love that last photo! Happy october :)

  ReplyDelete
 7. shokoofeh and melski, step by step getting back on mood for writing in English too. I apologize, I've been too much into writing in my mother tongue lately. It's weird, sometimes it is totally fun to write up my tiny notes in English too, but somehow during last months I've just been too lazy or something to concentrate on writing in English. But I'll try... Thanks for missing :)

  ReplyDelete
 8. your pictures are so beautiful. I wish the light was this lovely in rainy old England.

  ReplyDelete