10/10/2010

much better!
After a painful but soothing visit in a doctor on friday I'm little by little starting to feel better with my achy feet. Weekend was purrrrfect! Filled with: peaceful, lovely and rewarding time with my love (and with dear Zappa too!), treats, good and swinging moments with a new Django Reinhardt-cd-box, candles and beautiful autumn light, Aki Kaurismäki -films,
umm, what else... being so befuddled by all this bliss, cannot say anything more than mmmmwah!

~~~

Perjantaina lääkärissä rääkättävänä, mutta helpotti! Vähitellen alkaa tuntua pikkuisen paremmalta ja luottavaisemmalta. Toimenpiteen jälkeen viikonloppu olikin ihana! Ja minä pystyin nauttimaan siitä. Se oli täynnä kaikkea ihan parasta ja rakasta. Kunnolla aikaa ihanimman kanssa, se oli kaikkein tärkeintä. Rauhallista ja antoisaa olemista. Herkkuja. Rouhean svengaavaa musiikkia – brunssin jälkeinen visiitti Digeliukseen, sieltä mukaan seitsemän levyn boxi Django Reinhardtia. Teki mieli sytytellä kynttilöitä päiväsaikaankin, vaikka hienoja syysvalopäiviä olikin. Jotenkin sellaisessa talveen orientoitumismielessä niitä sytyttelin. Aki Kaurismäki-filmejä kolmin kappalein. Hmm... mitä vielä. Päässä on melkein pökertynyt olo, kun muistaakseni elämäni kipeimmän ja kurjimman viikon jälkeen tulikin niin ihanat oltavat. Innospäissäni lähetän suukot kaikille!

9 comments:

 1. Niinhän siinä usein käy,että kurjimman jälkeen saa sylin täydeltä kaikkea ihanaa.
  Josko sitä syliä ensin tyhjennetään,jotta erityisellä mielenlaadulla hyvää sitten vastaanottaa!?
  Heittäytyy sen kipuilemisen jälkeen erityisellä herkkyydellä ihanuudesta ammentamaan.
  On helpotus,että toisinaan saa kaikellaan vastaanottaa kivaa,koskettavaa,mahtavaa.
  Ne hetket jäävät muistojen joukkoon ja antavat iloa/voimaa myöhemmillekin ajoille,niitä muistellessa.
  Ihana kuulla,että olet ollut onnesi kukkuloilla.
  Sellaisia hetkiä lisää sinulle toivottelen!!!
  Sillai sopivasti,ettei ihan tavaksi tule,ettei mitättömäksi muutu tai itsestäänselvyydeksi,vaan niiksi helmiksi,jotka sydämelleen sujauttaa...
  Voi hyvin sinä siellä ja hymyile kilpaa auringon kanssa.
  Ja ihanaa saada innospäisen suukkoja!!=O)
  Siitä tietää,että on ollut antoisa
  viikonloppu!!!Hyvä niin!!!
  IHANAA!!

  ReplyDelete
 2. Katinkainen, kaikki tuo niin totta! Ja itsekin toivon, että nämä pakahduttavat hyvyydet tulevat sopivissa annoksissa eikä jatkuvalla syötöllä. Tässä viikonlopussa oli tosiaan niin hillitön kontrasti sitä edeltäneeseen viikkoon, että piti oikein itkeä ilosta. Niin helpottavaa oli. Nyt kun olen saanut poukata kurjuuden ja onnellisuuden ääripäissä, aloitan viikon rauhoituneena, ja ihmeen energisenä. Hyvältä tuntuu.

  ReplyDelete
 3. Minäkin sytyttelin kynttilöitä päivällä ja kysyin T:lta, että onko ihan tyhmää. Olen poltellut myös suitsukkeita, ihan uusi juttu minulle.
  Eilen illalla katsoin elämäni ensimmäisen kerran Star Warsia.

  Hyvä, että lääkärissäkäynti kannatti! Ihanaa alkuviikkoa!

  ReplyDelete
 4. DR on ihana, kiitos muistutuksesta!

  ReplyDelete
 5. such bliss! sounds wonderful! hope the aching feet pass soon.

  ReplyDelete
 6. It is such a relief to hear that your aches are feeling better! Enjoy your blissful times!

  ReplyDelete
 7. Hyvä että olo alkaa paranemaan! Viikonloppu kuulostaa täydelliseltä :)

  ReplyDelete
 8. Jonna, joo jossain vaiheessa taisin puhallella kynttilöitä sammuksiinkin, kun auringon kirkkaudessa ne todellakin näyttivät vähän tyhmältä. Tai siis se tuntui haaskaukselta. Millanen kokemus se Star Warsin katsominen oli? En oo koskaan ollu kiinnostunu, mutta tiedän, että monesti ei-kiinnostavistakin asioista voi löytyä kaikkea jännää :)

  emmanamme, muistuttelen mielelläni hyvistä musiikkiasiosta :)

  melski and Courtney, I am also so very relieved that the most painful symptom is over now, at least for a moment. Thanks for your wishes!

  ilmapallomatka, on ihanaa, että alkaa paranemaan. Nyt vaan pelkään, mihin niveleen seuraavaksi iskee... Mutta iloitsen nyt ainakin hetken, kun ei satu.

  ReplyDelete
 9. Star Wars oli ihan hyvä kokemus. Ei mikään sellainen räiskintäpätkä niin kuin olin pelännyt. Aion katsoa ainakin ne kaksi muuta vanhaa. Prinsessa Leia oli hirmu kaunis!

  ReplyDelete