07/11/2010

♥ ♥ ♥ ♥Että voi tyttö olla tyytyväinen! Minä olen, ja onpa vielä tuo porotyttönenkin. Viikonloppu silkkaa autuutta ja lepoa – myös pari mainiota elokuvaa, kuumaa kaakaota metsässä ja kaksin ateriointia rakkaassa seurassa. Tein kotoisasti lasagnen, pinaattiletut ja mysliä.

11 comments:

 1. Hyvä teitä. Metsäkaakaossa on erityinen maku.
  Mitkä olivat ne mainiot elokuvat?

  ReplyDelete
 2. Elokuvat olivat: Pitfall http://en.wikipedia.org/wiki/Pitfall_(1962_film) ja Kaurismäen Boheemielämää.

  Metsäkaakaossa oli tosiaan erityinen maku, kun niin harvoin tulee sellaista tehneeksi. Lorautin joukkoon myös rommia ja amarettoa.

  Ajattelin eilen ennen vaipumista päiväuneen, että en osaa ajatella olevani onnellisempi, mulla oli siinä NIIN kaikki ja enemmänkin. Zappakin nukkui silmät ummessa ja silmin nähden tyytyväisenä mun ja rakkaan välissä, pääsi siihen kerrankin, ja otti kyllä onnenhetkestään kaiken irti. Oltiin kaikki yhtä lämmintä ja nautiskelevaista sykkyrää.

  ReplyDelete
 3. Himoan tuota kangasta. Saako sitä sieltä missä väsytät jalkojasi? Olisi passeli työhuoneeni ikkunaan.

  Hyvä mieli välittyy. Kaikki hyvin täälläkin.

  ReplyDelete
 4. Liivia, kangas on kyllä sieltä, juu, mutta enää sitä ei ole, valitettavasi. Minustakin se on hieno. Hyvä kuulle, että siellä sinullakin asiat mallikkaasti!

  ReplyDelete
 5. Join muuten pinaattilettujen kanssa maitoa. Mulle ihan outo ja melkein jännittävä juttu. Mutta maistui ihan mukavalta, kun maito oli ihan jääkylmää.

  ReplyDelete
 6. Meinasin just kysyä samaa, että mitkä elokuvat. Laitan nuo ylös listalleni :)

  Ihana viikonloppu teillä :) sellaista hyvänolon hykerrystä kuulee tänne asti.

  ReplyDelete
 7. Tuosta Pitfall:sta piti sen verran vielä sanoa, että se oli kummallinen pätkä, ei mitenkään todella kummallinen, vaan pienesti kummallinen, enkä edes tiedä oliko se kummallinen hyvällä vai jähmeällä tavalla. No, joka tapauksessa kumpikin meistä näki aivan outoja ja pelottavia unia sen jälkeen.

  ReplyDelete
 8. if i come to Finland will the light be as lovely as in your photos?

  ReplyDelete
 9. Ulkona kaikki maistuu paremmalta.Puistokaakao suunnitteilla huomiselle.Mitä laitat mysliisi?Omani voisi kaivata vaihtelua.

  ReplyDelete
 10. Sun ruokapöytä näyttää aina niin houkuttelevalta!

  Odotan että mysli loppuu ja pääsen tekemään omaa. Olen tehnyt viimeksi vuosi sitten. Yleensä ostan valmista ja lisäilen sitten pähkinöitä ja kookoshiutaleita jne.

  Metsäkaakao on oikein jees!

  ReplyDelete
 11. Hieno hieno hieno tammenlehtikuva.

  ReplyDelete