19/12/2010

monenlaista


Hiljaisempana mietteissä. Välillä taas nauruun purskahtaen, ja itkuun kans. Todella hyvässä seurassa. Kiitosmielellä.

Monimuotosssii.

3 comments:

 1. Ihana tuo keltainen kukkatyyny, mulla näyttää olevan samasta kankaasta kassi, jonka ostin Lontoon Libertystä:) Kyselisinkin, että mistä olet löytänyt tyynyn/kankaan? Haluaisin niin saada kangasta:)

  Mukavaa Joulua!

  ReplyDelete
 2. Mää makasin eilisin sohvassa. Kipeä, tyhmäpääolo. Katselin miten valo vaihtuu päivän aikana, siinä kaikki.
  Illalla ylitin itseni ja meinasin kuolla nauruun katsoessani tv:stä semmosia kommellusvideoita. Ihan puuvalkavitsejä mutta tarvitsin kai sellaista.

  ReplyDelete
 3. KATA, tuo kangas on muistaakseni vanhaa Sandersonia, arvelisin, että 50-60-luvulta. Ystäväni löysi sen kirpputorilta -tuota oli kahden poulipitkän verhon verran - ja mä tein siitä hänelle tunikan ja sain pitää rippeet. Mielestäni todella ihana kangas! Ymmärrän lisähinkusi :) Mukavaa joulua sinullekin!

  piilomaja, ounou, päivät, jolloin ei muuta jaksa kuin katsella valon vaihtumista ovat kyllä tappavan pitkästyttäviä enimmäkseen. Ei ihme, että illalla ylitit itsesi! Minulle olis käyny samoin. En ole pitkävihainen, pitkäkyllkästynyt, pitkämasentunut ja muutenkin olen aika lyhyt. Olen valmis muuttamaan mielialaa, jos tarpeeksi hyvä syy löytyy. Se voi olla vaikka puujalkavitsi. Toivottavasti ei nyt sairastu.

  ReplyDelete