28/02/2011

♥ ♥ ♥


Vieraita pohjoisesta, jee! Pikku O ei olekaan ihan niin pikku enää, vaikka aika pikku onkin. Hän on aivan mahtavan suloinen! Kuvia ei tietenkään ole, kun aika menee viihtyessä. Täällä tarvittaisiin lisää vanhoja tuoleja. Ottaisin tuollaisia, joita näkyy toisen ystävän Kööpenhaminan tuliaislehden oikeassa alareunassa. Kiitosmielellä ja kortisonia nivelissä.

7 comments:

 1. Love that first image! Something I endeavour to recreate.

  ReplyDelete
 2. No samaa olin sanomassa: mahtava tuo ensimmäinen kuva. Yhtäaikaa raikas ja runsas...

  ReplyDelete
 3. Ihana nähdä välillä tällainen kokonaiskuva asunnostasi. Näyttää ihan niin viihtyisältä kuin yksityiskohtaisemmat kuvat ovat lupailleet.

  ReplyDelete
 4. Nauttikaahan toistenne seurasta ja terkkuloitseja Marialle!!
  Raikkautta ja runsautta yllin kyllin teille sinne!!!=O)
  IHANAT KUVAT!!!
  Ihana Tanjuskainen!!
  Ihana auringonpaiste!!
  Ihana kevät!!
  Ihana valo!!

  ReplyDelete
 5. Mitä kauniita kukkivia oksia sulla on maljakossa?

  ReplyDelete
 6. Tulin sanomaan samaa mitä joku muukin. Ihana tunnelma tuossa ylimmässä kovussa!!

  ReplyDelete
 7. Carolyn thanks, "creating" home is just fun! That's my kitchen/living room.

  Pilvitarha, räpsäsin nopsaan, kun keittö/olkaariin tuli kirkas kevätvalo. Onhan tuo aika runsas juu, mulla on mielessä, että pikkasen pitäs vähentää tavaraa.

  Ilona, heh, mulla on usein sen verran sekasotkua, ettei tuu nolottais näyttää ykeiskuvia, eikä sentään kuvaamista varten viitsi alkaa siivoamaan. Mutta tosiaan, itsekin oon sitä mieltä, että pitäs olla enempi yleiskuviakin.

  Katinkainen, nyt jäi kyllä terkut välittämättä, kun en malttanut paljaoa nettiin, niin en huomannu sun kommenttia :) Mutta voi ku meillä oli ihanaa yhdessä. Ikävöin Mariaa jo nyt. Kiitos!

  Merja, sain nuo oksat lahjana, joten en oo varma. Kukkakaupasta kuitenkin, olisko jonkun sortin omenen oksia. Tosi söpöt olivat!

  SuviMaria, kiitos kiitos!

  ReplyDelete