24/07/2011

* * *


Dippaan kuivahtaneita leipäpaloja Filoksen Ladolia -oliiviöljyyn, mussunmussun, ihanaa on. Zappa oli pistellyt Espanjan tuliaiset papereineen poskeensa. Viimeinen annettiin sille luvan kanssa, kääreettä, ja silloinkin se olisi tahtonut myös paperit. Olen miettinyt värejä erääseen kotiin. Mielessä myös monimutkaisuuksia. Mutta nyt lähden retkelle. Mies osti kunnon termospullon ja taskulampun.

7 comments:

 1. Hei sinä ihana! Hyvää retkeä!

  ReplyDelete
 2. Kirjoitin vahingossa ensin, että lehdelle rätkö on niin mukavaa, kunnes tajusin, ettei se nyt ihan niin mene, siis retkelle lähtö on niin mukavaa, ei tiedäkään, mitä kaikkea jännittävää voi kohdata. Kunnon termari on ehdottomasti ehdoton :) Itse olen haikaillut aika pitkään jo punaista Airamia, ihan vain ulkonäön vuoksi, olisi kivaa kaivaa se retkellä esille...

  ReplyDelete
 3. Olitteko jo retkellä? Kumpaa tarvitsi enemmän, termospulloa vai taskulamppua.
  (ja mikähän muakin vaivaa, meinasin kirjoittaa taskupullo ja termoslamppu).

  ReplyDelete
 4. Hei te maan mainiot! Tai maiden mainiot! Viime viikolla yritin vastata (blogger heitti minut aina pihalle) tähän, että olimme retkellä juu, ja palasimmekin, ja että lehdelle rätkö soi mun korvassa aivan just sopivasti. Se muistuttaa minua myös Rättö ja Lehtisalosta, mikä ei ole ollenkaan hassumpi mielleyhtymä. Ja että mies osti juurikin punaisen Airamin, ja että se oli kunnollinen hankinta :) Taskulamppua tarvitsimme myös aivan välttämättä. Suomenlinnan yössä oli niin paljon sammakoita, että minä meinasin hetkellisesti joutua hysteriaan. Suunnittelemani rantahietikkoyö muuttui Kuninkaanporttiyöksi, sillä siellä ne sammakot eivät viihtyneet. Meillä oli kyllä aivan mahtavaa. Mukana oli myös taskumallinen Scrabble, jota aamukuuden aikaan aloimme pelaamaan. Minultakin meinasi tulla taskupullo pariinkin otteeseen tämän piilomajan kommentin luettuani.

  ReplyDelete
 5. Best dish to eat in breakfast and dinner. Well, I really impressed with your collection of photographs. Awesome, I visited so many blogs but never seen this much beautiful photograph any blogs.

  ReplyDelete
 6. Healthy dish. I also preparing same dish on my breakfast. I found a dog in your collection of photographs. I have same dog in white and black colour.

  ReplyDelete
 7. Happy to read that you taking a healthy breakfast in your daily diet. A perfect way to make fit and active through out the day. I always prepare to take milk, rice, french fries, any fruit juice or oats in my breakfast.

  ReplyDelete