16/07/2011

lahjoja + laiskurointia


Tämän päivän köllöttelen vaan. Kuuntelen levyjä, luen lahja-Lulaa ja nukun. Pitää saada olla nyt hetki rauhassa. En taida jaksaa edes laittaa ruokaa, jos vaikka pizzeriaan kipaisisin. Ja jos yhden pyykkikoneellisen vielä laittelis, niin olis muka jotain tehnyt. Ei sekään ole välttämätöntä.

Sain kerrassaan makoisaa rooibosta Espanjasta – kiitos Jenny! – ja niin söpöjä mantelikakkusia, etten henno ehkä kaikkia syödäkään. Ainakin hetken vaan ihastelen.

15 comments:

 1. Mä olen tällä hetkellä just ihan koukussa rooibokseen, se on hetkellisesti ohittanut toisen suosikkini chain. Nam nam!

  Ihania raukeita fiiliksiä.

  ReplyDelete
 2. Mä en taas oikein koskaan oo päässy rooiboksen makuun. Mutta nyt! Tää on ihanan täyteläisen makuista, pehmeää ja ah. Samainen Jenny toi mulle lainaksi yhden Mma Ramotswen, jota nyt just aattelin alotella. Näissä tarinoissa kuulemma rooibosta kuluu. E oo näitä aiemmin lukenu. Raukeeta on!

  ReplyDelete
 3. Kivat tuliaiset! En ole tainnut ikinä maistaa edes rooibosta, ainakaan tietääkseni...
  Hei missä ruokapöytä?

  Ja Lula, onko hyvä? Kuva ainakin ihana (siis tuo sinun ottamasi).

  ReplyDelete
 4. Liivia, ruokapäydän kulma näkyy tuossa ylimmän kuvan vasemmassa kulmassa. Se on nyt heti siinä, kun tullaan keittiö/olkkariin sisälle. Mä vaihdoin hetki sitten järjestystä. Keksin pyörittää huonekalut aivan uudella tavalla. Tää on nyt aivan tosi kiva ja käytännöllinen. Ja tuo Lula, on se hyvä, mutta ei nyt mikään aivan ihmeellinen. Mutta selvästi tavallista parempi naistenlehti. Hinta on aika karsee. Mutta tämän sainkin lahjaksi :)

  ReplyDelete
 5. Tykkään tuosta sanasta"laiskurointi" mä haluan huomenna harrastaa sitä.Toivottavasti sait hyvää pizzaa .Ihania kuvia ja tunnelmia sinulle taas kerran.

  ReplyDelete
 6. Laiskurointi on ihan mahtavaa hommaa. Huominen tuokoon sinulle mitä parhaimmat olosuhteet siihen, Maria! Pizza, niin pizza, sain aivan ala-arvoista pizzaa. Söin hädintuskin puolet, ja taas on nälkä. Miten laiskurilla voikin olla näin hyvä ruokahalu? Kai se oli se yks pyykkikoneellinen, ja portaiden edestakaisin kävely...

  ReplyDelete
 7. Join raskaana niin paljon rooibosta, että en ole sen jälkeen voinut siihen koskea. Mutta vika saattaa olla hieman kyseenalaisissa maustetuissa pussirooiboksissa, joita kahviloista ym. saa.

  Olen lulafani, joskin minusta vanhat olivat parempia... (esim. miksi uusimmasta puuttuu "haunt me"-sivu?) mutta uusikin voittaa jo silkalla koollaan lähes kaikki muut naistenlehdet.

  ReplyDelete
 8. Tuosta Lulasta en ollut kuullutkaan, pitääpä tutustua. Laiskottelu on parasta, mutta myös jokseenkin vaativaa hommaa minusta; jotenki tulee ihan kamalan huono omatunto, jos ei tee mitään hyödyllistä. Pitäis osata vaan antaa olla.

  Ja tuosta edellisestä postauksesta: aivan ihania kuvia. Siinä, jossa olet valkeassa mekossasi, oot kun jostain toisesta maailmasta, ihan sellanen enkelimäinen!

  ReplyDelete
 9. Rinna, minuakin tökkii monesti ne makusteet, tässä tuliaisrooiboksessa sen sijaan maustaminen mennyt nappiin. Minä olen herännyt Lulatodellisuuteen vasta reilu vuosi sitten, vanhoista minulla ei ole hajuakaan. Onko sinullla niitä? Tämä on nyt vasta ensimmäinen kappale, jonka itselleni sain. On tässä kyllä aivan eri hieno fiilis!

  Hanna, en ole ihan hajuilla sun lehtimausta, mutta luulen, että saattaisit pitää tästä. Tuon joskus lainaan tämän, ellet jo sitä ennen hairahda omaasi :) Itse oon jallittanu näitä jenkeistä, ja nyt yhtäkkiä viime viikolla näitä pöllötti Akateemisen lehtihyllyssä. Oli outo tunne, kun luulin, että tätä lehteä olis jotenkin kinkkistä saada oikein mistään. Melkein pettymys, mutta samalla ilahdus. Kiitos kuvaihastelusta! Mekkokuvan otti A ohjeistuksellani. Me ollaan yhessä toisinaan vähän jossain toisessa maailmassa.

  ReplyDelete
 10. Laitoin blogiarkistooni linkin tänne, kerrothan jos haluat se pois :)

  ReplyDelete
 11. Oi, tuollaiset päivät on joskus niin tarpeen :) Kiva kuulla, että joku muukin sellaisia kaipaa :) Hauskasti olet sohvan sijoittanut!

  ReplyDelete
 12. Laura, kiitos vain, eihän se tokikaan mitään haittaa :)

  Tanja, kaima hei, mä tarvitsen lepoa paljonkin, oon oikea lepäilyn mestari :) Juu, mulla onkin täällä vallan uusi järjestys, tää on aika kiva nyt.

  ReplyDelete
 13. Voi kun toi koira on söpö!

  ReplyDelete
 14. gorgeous. and i love this color combination. i could love in gray and yellow, i think.

  ReplyDelete
 15. I like this so much! I can't wait to move soon into a new place and finally get a dog, I love them so much! Yours looks like a dog with a lot of personality and very smart! :)

  ReplyDelete