16/07/2011

lomalla


Tälläydyimme ihan eteen, mukavien ihmisten väliin, juuri sopivaan paikkaan kuuntelemaan ja ihastelemaan Fleet Foxesia. Oi että. Minä olin niin tyytyväinen, kun sain olla siinä rauhassa, eikä tarvinnut olla mitään kasienpaukutusmeininkiä tai muutakaan kohkaamista. Mieletöntä musiikkia vain, itsensä unohtavia (haluan ajatella niin) ja pelkästä musiikista onnellistuvia mahtavan lahjakkaita ruutupaitapartamiehiä. Olin ihan tosi tyytyväinen siinä. Oman kullan käsivarsien lämmössä, ja tykätä vaan niistä biiseistä ihan hulluna. Lauloin kyllä. Yksi tämän kesän kohokohdista tuo keikka. Leppoisa ja kiehtova.

Jonain toisena iltana humalluimme hieman, maanantainahan se olikin. Ihania lomahetkiä Turussa. Lämpimät yöt, eikä väliä kellosta tahi päivämääristä. Kuinka hyvää tämä tällainen välillä tekee! Ei haittaa, vaikka sade roimii mekon märäksi – tai menikö viimeinen bussi? – no eipä haittaa sekään. Seuraavana päivänä sushit kauppahallissa, torkut Aurajoen varressa ja yksi Suomen lempimuseoistani.

Makeat yöunet ja monet päikkäritkin ihanan talon viileässa kellarikamarissa. Ja siellä talossa maailman ihanin pieni poika, mun lempipoika. Oi loma!

9 comments:

 1. Ah,kuulostaa ihanalta. Juuri sellaiselta mitä elämä ja arki välillä kaipaavatkin!

  ReplyDelete
 2. Kivankuuloisia lomapäiviä täällä meidän kotikaupungissa. On ihana, kun ei tarvi mennä koko kellon mukaan ja saa nauttia:)

  ReplyDelete
 3. Ihanaa kun täältä löytyi postaus! Tuohon museoon olen yrittänyt jokaisella Turun reissulla, mutta se on ollut aina kiinni.

  Kaunista. Kaikki.

  ReplyDelete
 4. Mä olin juuri keskiviikkona katsomassa Kauko Röyhkää eräällä lasiterassilla. Vanhan kivirakennuksen kylkeen rakennettu terassi oli aivan täynnä ja olemattomalla estradilla vain Kauko ja kitara, niin mutkatonta. Ei pakkotanssia eikä pakkoväsynyttäläpsytystä. Olin vakuikuttunut.

  Niin kauniiita kuvia, tuohon tunnelmaan voisi astua.

  -Nina

  ReplyDelete
 5. Kuulostaa mukavalta todella! Tuo museo on minunkin mieleeni. Tulin itse juuri kaupnkilomalta Helsingistä. Ihanaa sekin. :)

  ReplyDelete
 6. Kuulostaa täydelliselta lomalta! Sekä teksti että kuvat todella kiehtovia! Tykkään.

  ReplyDelete
 7. Upeat nämä kuvat, vaaleus ja tummuus ja yökuva on ihan sykähdyttävä, sopii niin tekstiisi, sykähdyttävää ihan kaikki :) Kesäonnea sinulle!

  ReplyDelete
 8. hietzu, just niin, todellakin minäkin kaipasin! Eikä sitä aina tajuakaan, kuinka pieni arjesta poikkeaminenkin riittää. Tai no tuo Fleet Foxes ei tietty ollu pikkuasia, mutta ainakaan kauas ei tarvinnut lähteä.

  Kata, sinulla on hieno kotikaupunki! Olen aina tykännyt.

  Liivia, juu pitäis olla ahkerampi näitten postien kans. Mutta Qwenselin talo, minä luulen, että tykkäisit, ja sinä sevasta hienoja kuvia tuolta saisit! Kyllä meillä olikin kaunis lomaretki.

  Nina, Kauko Röyhkän keikoista minullakin hyvät muistot, en oo vaan hankkiutunu moneen vuoteen kuntelemaan. Voiski pitää silmällä. Tuo kuulostaa oikein kivalta tuokiolta.

  Thilda, melkein tuntuu, etten osaa oikein edes kirjoittaa, miten mukavaa ja virkistävää oli. Helsinkikin on hyvä kaupunki, itsekin kesävieraiden kanssa taas vähän saanut turistin näkökulmaa :)

  maijanmaja, kiitos kiitos. Tosiaan, toistelen tässä, oli ihan ihan hirmu kivaa!

  Himalainen, ihanaa sykähdyttää! Kesäonnea tarvitaankin, kiitos, sillä terveyshuolet meinaa välillä viedä järjen. Mutta onneksi on näitä suuria onnenkin hetkiä!

  ReplyDelete
 9. That last photo is pure magic, Tanja. Beautiful.

  ReplyDelete