13/10/2011

voi itku

Muuten paska päivä, mutta juureslähetys Vampulasta, briepatonkihetki ystävän lohdullisessa seurassa ja Niinan ylen kaunis ja ihana paketti paransivat huomattavasti oloani. Luksusjuttuja nämä. Mutta nyt alkaa olla yksi tähänastisen elämäni surullisimmista hetkistä jo vissiin käsillä. Yyh ja liuta kirosanoja perään.

23 comments:

 1. Beautiful beautiful photos! :)

  ReplyDelete
 2. Aivan mielettömän hieno, kaikkine sävyineen ja varjoineen, tuo yli kuva kasviksista. "Yksi tähänastisen elämän surullisimmista hetkistä" kuulostaa aika lohduttomalta. Toivon lämpöä ja lempeyttä sen keskelle.

  ReplyDelete
 3. Ei kai koiruus ole lähdössä loikkimaan pilvipumpuleihin!?
  Kuulostaa juurikin siltä,että luopumista on ilmassa....=O(
  Tykkään tuosta alimmasta kuvasta!!!
  Jaksuja sinne sinulle Tanjuskainen!!
  Rinnalla ruikuttaa:
  Katinkainen

  ReplyDelete
 4. Shokoofeh, thank you!

  Aura, kasvikset, vieläpä tuollaiset vähän multaiset juurekset ovat kyllä vallankin kuvauksellisia. En ehtiny mitään sen suurempia tutkielmia tänään tekemään, näppäsin jotain vaan. Täällä on meneillään tosi lohduton asia, Zappan päivien vähiin käyminen, mutta paljon on lohtua läheisistä. Kiitos sinullekin. Kyllä tästä selvitään. Just tää on vaan paha vaihe.

  Katinkainen, juu, näin on. Vielä hetki tässä ollaan kaksin. Kiitos sinulle! Kuules, sain viestisikin, mutta en ole ehtiny siihen vastailemaan. Kiitos paljon kannustavista ja lämpöisistä ajatuksistasi!

  ReplyDelete
 5. Miten voikaan juurekset näyttää noin kauniilta! Voi että..ja niin upeat värit! Minäkin kuvasin tänään multaisia porkkanoita,on niissä kyllä jotain kuvauksellista..mutta omani näyttävät kyllä aika vaisuilta noihin verrattuna:)

  Ihanaa kuulla,että pakettini paransi oloasi! Lähetin sinulle äsken mailia ja nyt lähetän vielä paljon lisää lämpöä ja voimia sinulle!

  ReplyDelete
 6. Sinulla on ihana blogi.
  Saanko kysyä mikä koiraasi vaivaa? Lähetän hänelle samalla ison kasan rapsuja <3

  ReplyDelete
 7. Enpä osaa mitään viisasta tähän sanoa, Tanja, muuta kuin että voimia! Ja silittelyt Zappalle korvien väliin.

  ReplyDelete
 8. Surulliset asiat elämässä ovat niin väistämättömiä ja niin sanoinkuvaamattoman raastavia. Paljon kannustavia ajatuksia lähtee täältä sinulle ja hauvalle! ♥

  ReplyDelete
 9. Löysin vasta blogisi - ihania sävyjä näissä kuvissasi.

  Luopuminen on vaikeaa... jaksamisia!

  ReplyDelete
 10. Voih ja auts....minulla vielä jossain kaukana (?) edessä tuo sama luopumisen tuska koira seuralaisen kanssa.....voimia sinulle ja silitys Zappalle. Kuvasi ovat kauniita.......
  -Anne

  ReplyDelete
 11. Paljon voimia, elämä osaa välillä olla todella rankkaa ja raskasta, kun joutuu luopumaan. Lämmin kiitos näistä kauniista kuvista.

  Kata/Sunells

  ReplyDelete
 12. Otan osaa, ja SYVÄ huokaus perään.

  Ihana tuollainen juureslähetys, nykypäivän luksusta.

  ReplyDelete
 13. Usein olen blogiasi käynyt kurkkimassa, mutta en koskaan kommentoinut.

  Itse jouduin luopumaan rakkaasta sairaasta kissavanhuksestani vuosi sitten. Se oli tähänastisen elämäni rankin kokemus mutta vaikka se satuttaa kipeästi yhä edelleen, tiedän tehneeni sen mitä piti juuri oikeaan aikaan. Yhteiset muistot jäävät ja lämmittävät ja tiedän, että tapaamme vielä joskus.
  Olin varma, että en pystyisi ottamaan toista kissaa menetetyn jälkeen, mutta se oli itseasiassa se keino, jolla pääsin pahimman tyhjyyden ja pahan olon yli. Nyt kotonani köllöttelee kaksi ihanaa kissaa.

  Voimia sinulle.


  Heli

  ReplyDelete
 14. Pohjoisen kaveri-Outi täällä taas hei :) Mutta voi itku ja suru. Voimia ihan valtavasti ja lämpimiä ajatuksia. Tiedän niin tuon luopumisen tuskan, todellakin yksi pahimmista ja raskaimmista asioista.

  Halaus.

  Outi

  ReplyDelete
 15. voi kurjuus. kahden koiran entisenä omistajana tiedän luopumisen tuskan ja surun.
  toivottavasti saatte vielä hetken kirmailla yhdessä.

  ReplyDelete
 16. Tänään on sitten taas ollut hyvä päivä, sekä mulla että Zapalla. Päivä kerrallaan nyt.

  ReplyDelete
 17. Tervehdys täältä sinne sulle ja teille.

  ReplyDelete
 18. Voi miten surullista. En ole vielä joutunut kokemaan koirasta luopumista, mutta syvältä viiltää ajatuskin siitä. Silitys Zappalle.

  Tuo ylin kuiva on huikean hieno. Haistan juurekset tänne asti.

  ReplyDelete
 19. Dear Tanja what happened? Did something happened to Zappa?
  I hope everything is fine so far.
  Maria

  ReplyDelete
 20. Tanja ja Zappa

  Kauniita yhteisiä hetkiä teille, olette kumpikin valloitavan oloisia persoonia :-)

  Me jouduimme tekemään ihanimman ja rakkaimman Kisulimme kanssa viimeisen lääkärireissun toissakesänä. Kaveri on silti puheissamme ja muistoissamme joka päivä - ikävä on vieläkin välillä tosi kova ja konkreettinen. Mutta sen kauheimman surun hellitettyä tuli rinnalle myös ilo yhteisen ajan lahjasta. Muisto ja läsnäolo ovat yllättävänkin vahvoina arjessamme mukana, varsinkin kotona ollessamme.

  Siitä ihan lopustakin on jäänyt todella vahvat ja kauniit muistot, vaikka sillä hetkellä olikin sietämättömän, puristavan ja samean surullista. Ne olivat ehkä elämäni toistaiseksi tiheimmät minuutit ja sekunnit - ja näin jälkikäteen en niistäkään yhtään antaisi pois.

  Iloa, hyvää vointia ja voimia teille!

  toivottaa,
  Tiina

  ReplyDelete
 21. Lämpimiä ajatuksia sinulle ja hyviä päiviä toivon.

  ReplyDelete
 22. Kaikille teille yhteisesti, kiitos ja rutistus. Mitä osaisin oikein sanoa? Täällä koitetaan parhaamme mukaan nauttia näistä päivistä. Zapalla on kasvain hankalassa paikassa, ja se on valtava. Päätin jo viime keväänä eläinlääkärin kanssa juteltuani, että sitä ei leikata. Nyt kasvain alkaa jo haitata menoa. Ilmeisesti tämä pahin hetki oli kuitenkin ihan vaan pahemmansorttista vatsatautia, sillä nyt Zappa on taas oma itsensä. Säikähdin ihan perkeleesti, jos ette pane pahaksenne voimasanaa. Zappa on onneksi ihan tosi hyvässä peruskunnossa, ja onneksi minä olen nyt kotona sen kanssa.

  On ollut hyvä lukea teidän muidenkin kokemuksia rakkaasta karvaystävästä luopumisesta.

  Thanks and hugs for everyone! Sad to tell, Zappa has a tumor, and it's getting bigger and bigger all the time. This is our last autumn together. But she is still pretty fine.

  ReplyDelete