08/08/2012

päällimmäisetTäällä alkoi vihdoin koko kesän odottamani ikkunaremontti. Huraa! Aamulla soitettiin, että saako tunnin päästä tulla. Toivotin ukot lämpimästi tervetulleeksi. Alkoi myös orastava kodinkohennusinto puskea jostain syövereistäni pintaan. Helmi ja Harmi, nuo kaksi mäykkynakkia tuli hoitoon. Ja Lontoonhumulaista on jo hillitön ikävä. Villiintynyt piha puskee sinne tänne omenaa ja kriikunaa.  Siinäpä päällimmäiset.

22 comments:

 1. Jes hienoa, että saat ikkunat kuntoon!

  Kriikunakuva on niin kaunis. Noista pikku palleroista muistuu aina mieleeni viime kesä ja Englannin kriikunat..niitä oli aivan hulvattomasti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ikkunahomma on ihan parasta, oon niin jo ehtiny oottaa, että alkais tuo remppa. En oo viittiny edes pestä ikkunoita tänä kesänä.

   Delete
 2. Katoin alakuvaa että siinä on oliiveja! Kuvasin heinäkuussa oliivipuita Ranskassa..

  Sulla näkyy olevan lehtien sorttauspuuhat menossa myös. Mulla kans, se on sellainen ikuisuusprojekti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minustakin nuo näyttää oliiveilta ennen kuin sinipunehtuvat. Ootan jo innolla, että joskos joskus tässä taas pääsisi näkemään sun kuvaamia juttuja jollain blogipohjalla , oliivipuita ja sen sellaista ;)

   Mutta lehtien sorttauspuuhat, huuh, kunpa kykenisinkin. Mulla on aivan naurettava kiintymys noihin lehtiin, harvoin kykenen sorttaamaan niitä. Jos edes sen verran, että napsisi talteen vaan kivat jutut, mutta en raaski edes repiä noita. Tai no, jostain ankeammanpuoleisesta lehdestä pystyn nappaamaan kiva jutun talteen, mutta esim. noita britti-Elle Dekoja en vain pysty.

   Delete
  2. Haa, saatat nähdä kuviani pikemmin kuin arvaatkaan ;) Uus pohja on jo erittäin hyvällä mallilla..

   Mää olen kerännyt lehtiä kasoihin jo vuosia. Yhden ison sorttauksen tein kun muutettiin Kaliforniasta takas Suomeen (oli pakko karsia painosta kun maksettiin itse kontti takaisin :) ja toinen sorttaus menossa nyt. Ja kyllä revin.. mutta Elle UK on tosiaan sellainen että vähän pitää miettiä raskiiko vai ei.

   Delete
  3. Oi mahtavaa! Kaunista ja kiinnostavaa odotettavissa!

   Delete
 3. Minäkin kiinnyn joihinkin lehtiin. Mutta muuttaessa tuli kyllä heitettyä iso kasa lehtiä pois. Otin kylläkin parhaat jutut/kuvat talteen ja laiton kansioon. Herkuttelukansio.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Muutossa lehtikiintymys punnitaan. Minullakin on sellainen herkkukansio neljän vuoden takaa :)

   Delete
 4. Hauska lukea sinua taas!

  ReplyDelete
 5. It is such a beautiful light in your photos!

  ReplyDelete
  Replies
  1. It's such a beautiful light in august! :)

   Delete
 6. Kävin ensin täällä ja hihihttelin kiintymystäsi lehtiin. Tunsin sukulaisieluisuuden heti. Meillä asuu sellainen joka ei ymmärrä tätä piirrettä ja tunetta ollenkaan. Mutta sitten vierailin täällä http://emmas.blogg.se/ ja oli tultava naputtelemaan kommentti sinulle :)

  Kiitos ja mukavaa että olet kirjoitellut taas ja laittanut katseltavaksi kauniita kuviasi.

  Johanna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Emman postaamissa kuvissahan on lehdet ojossa. Itse tykkään kans pitää lehtiä esillä. Nuo läjät ovat niin kotoisia, ja on mukavaa tarttua silloin tällöin vanhaankin lehteen penkomatta. Mun mies onneksi ymmärtää mun lehti-intoni, ja on nytkin tuomassa mulle Lontoosta lehtituliaisia. :)

   Delete
 7. such a beautiful light around here, as always!

  ReplyDelete
  Replies
  1. It is, and it's nice to photo when the light is still so bright but gentle.

   Delete
 8. lovely inspiration you got there!

  ReplyDelete
 9. Unfortunately I can not read or understand much of the text, however I do understand your photographs - and they are beautiful. Love the shimmering white light that runs through them.
  Lilli

  ReplyDelete
 10. Enjoy your summer! Love, Maria :)

  ReplyDelete
 11. I always find your photos so relaxing. I like your blog even though I cannot read your language.

  ReplyDelete