29/08/2012

tallinna II


Etelä-Euroopan lomalaiset tuntuivat vallanneen Vanhankaupungin. Meidän reitit kulkivat tällä kertaa enemmänkin toisaalla, hyvä niin sillä moinen turistiryntäys oli ahdistavaa. Letut käytiin syömässä Kompressorissa, mutta siinä se.

Kalamajan Jaama turgin ihanan tunnelman ja F-hoonen viinilasillisen kautta ratikalla aivan mahtavaan kangas- ja lankakauppaan, Karnaluksiin. Josta kauhean pähkäilyn jälkeen sain peräti yhden kankaan ostettua. Reilun viikon päästä palaan sinne käsityöläis- ja muutenkin ihanan hauskojen ystävieni kera, koskapa muutama kangas jäi vaivaamaan. Mietin vain uskallanko vilkuilla lankoja laisinkaan.

Vaikka Tallinna on mitä oivallisin pikkureissukohde, olisi sinne päästävä pitemmäksikin aikaa. Kulttuuritarjontakin näyttäisi niin houkuttelevalta.

Seuraavassa postissa juhlat.

9 comments:

 1. Vanha kaupunki on kaunis, mutta minustakin tunnelma ja varsinainen meininki on ulkopuolella.
  Ja juu-u, pitäisi päästä pidemmäksi aikaa. Olen ollut aina vain sen yhden yön ja siinä ehtii mitä ehtii, mutta aina sentään jotain uuttakin.

  ReplyDelete
 2. Tanja, I can never thank you enough for allowing me to see these parts of a world I will probably never travel to. It is such a gift to have your photos. I think of you as a photo-poet. Thank you.

  ReplyDelete
 3. I agree with the words from Alicia P. here above.. I always think your pictures are ALL beautiful. :) Thanks a LOT!!! ♥ Herma

  ReplyDelete
 4. Mulla tuli nyt taas Tallinna-hinku. Siellä on niin kivaa. Eikä viime reissulla ajettu sillä ratikalla vaikka piti. Karnaluksissakaan en ole vielä käynyt.

  ReplyDelete
 5. Minä olin kerran Tallinnassa kolme päivää ja oli jotenkin ihan mahtavaa. Sai ihan rauhassa tutustua kaupunkiin. Mutta siitä on jo kauan.

  Minä haluaisin olla tuo tyttö tuolla muurin päällä. Siinä olisi aika kiva.

  ReplyDelete
 6. oletko nähnyt paikkaauringossa blogin

  ReplyDelete
 7. Minut vangitsi tuo koira- ja kissakuva. Voi tuota koiran ihanaa ilmettä ja onko tuolla takana vielä toinenkin kissa istumassa! Mainio kuva.

  ReplyDelete
 8. Ohhh.. I love Tallinn.. Been there twice....

  ReplyDelete