14/11/2012

englanti IV


Haworth. Kaunis pieni kylä nummien reunalla. Brontën sisarusten kotipaikka. Juuri tuota Brontë-museota varten ajoimme sinne. Museo oli kyllä iso pettymys, mutta tämä pieni kaupunki oli kyllä vallan viehättävä. Ja saimme todella hyvää ruokaa ja viiniä Wharenui-nimisessä paikassa. Haworthiin olisi tehnyt mieli jäädä yöksi ja herätä vaelluksille nummille, mutta ajoimme silti illan pimeydessä takaisin "kotiin" säkkipimeitä, mutkaisia ja kapeita teitä pitkin.


6 comments:

 1. Aivan käsittämättömän hienoja kuvia! Matkanne kuulostaa unelmien täyttymykseltä. Hassu juttu, mutta olin itsekin samaan aikaan Pohjois-Englannissa, mutta kovin erilaisella reissulla. Luontoelämykset jäivät kokonaan väliin, ja nyt näitä kuvia katsellessa on tunne että heti pitäisi päästä takaisiin korjaamaan vahinko!!!

  ReplyDelete
 2. Ihania kuvia, pääsisipä tuonne nummille Humisevaa harjua leikkimään.

  ReplyDelete
 3. Paljon mielenkiintoista ja kaunista. Lehti pussissa suosikkini. Harjut alkavat humista minunkin korvissani. Lisää kiitos!

  ReplyDelete
 4. This looks like such a charming looking city. From the looks of the women standing in the field, I think it must be cold there and a bit windy.

  Thanks so much for sharing your photos, I really enjoyed looking at them.

  ReplyDelete
 5. Thanks so much! Että suoraan sanottuna odotin näitä kuviasi ja matkakertomusta!Ihania fotoja ja just sellaisia kuin Rosamunde Pilcher'n romattisissa filmeissä tai James Herriot'n eläinlääkäri sarjoissa tai minun mielikuvituksissa...aah ihana oli varmaan reissunne. Olen käynyt Lontoossa lukemattomia kertoja mutta en koskaan pidemmälle "päässyt".-Anne

  ReplyDelete
 6. That one yellow van makes that scene so unique. Well done.

  ReplyDelete