15/11/2012

englanti VII


Suosikkiasiat:

Ystävän näkeminen, ja hänen ihanassa, hauskassa kodissaan asuminen. Värit, siis ne luonnon VÄRIT, uuh! Makeat leivonnaiset kera teen (eteläisessä Manchesterissa oli kiva teehuone Tea Hive): Skonssit, Victoria sponge -kakku, sticky toffee pudding kera clotted creamin, lemon curd... Vapaana juoksevat ystävälliset koirat, sievät punarinnat puskissa, fasaanit, lampaat, lehmät. Aikojen kerrostumien näkyminen joka paikassa. Se, ettei paikkoja oltu siistitty liian luonteettomiksi. Ihmiset — taisin jo jossain täällä mainitakin, kuinka luontevan ystävällisiä kaikki olivatkaan, ei mitään liian lähelle tulevia, mutta avuliaita ja myönteisiä, rentoja. Olut. Tikkitakit, haluaisin taas pitkästä aikaa itselleni sellaisen. Ruokakaupat: paljon ihania ja jännittäviäkin vihanneksia, luomua, hyvät jälkiruokavalikoimat, juustot, ankanmunat, vinegretit ja viinietikat, kauniit pakkaukset... Sumu ja usva, sammal, ilmankosteus, nummet, pellot... Pubit. Ääääh, kaikki ihan kliseinen, mutta kaikki se oli oikeasti niin mainiota!

Haluaisin pian takaisin.

11 comments:

 1. Kiva päästä nojatuolimatkalle. Juuri tuollaiseksi olen Englannin kuvitellutkin.

  ReplyDelete
 2. Tiesit kyllä jo, mutta mä niin rakastan näitä!! Englanti on just kaikkea tuota mitä kuvasit ja kuvailit..plus tuhat muuta asiaa. Ah, ihanuus! Linkkasin blogissakin kaikki Enkkufanit tänne sun luo vierailulle :) Tapaninpäivänä taas pääsen sinne, jee.

  ReplyDelete
 3. Mun mieheni on taas Enkuissa.. tulee kotiin perjantaina ja lähtee taas sunnuntaina. Mietin nyt tosissaan että pitäiskö tässä yrittää itsekin päästä sinne muutamaksi päiväksi, pistit niin pahan kuumeen päälle.

  ReplyDelete
 4. Pitäisi olla kyllä ihan muissa hommeleissa mutta täällä vaan näitä ihailen. Kun luin tekstin niin kaikki nuo elukat ja tikkitakit juoksi silmien edessä ja nyökyttelin kiivaasti.

  Kati sieltä majastaan...

  ReplyDelete
 5. Ja tikkurikoira! Kylläpäs talo tuntuukin tyhjältä teidän lähdön jälkeen. <3

  ReplyDelete
 6. Oho!! Tulinpa sopivasti, englantilaiselle teekupposelle näköjään. Aivan upeita kuvia, jotkut ihan huikaisevan ihania (esimerkiksi lammas ja karista -kaksikko, voi jee, postikorttikamaa). Minullakin on Englantiin hutera kosketus, luulen että syksyisenä se olisi tosiaan ihastuttavin.. Kiitos näistä, pidin kovin!

  ReplyDelete
 7. Beautiful photos! I love the first photo with the red berries! :)

  ReplyDelete
 8. Pitkästä aikaa pääsin koneen äärelle lukemaan päivityksiä ja täällä odotti tällaiset kuvasarjat. Upeita, kerrassaan. Kiitos Tanja!

  Heidi

  ReplyDelete
 9. Ihana blogi ja valokuvat tosi upeita. Englanti sarja niin hieno, että vois olla kirjana sohvapöydällä. Kotisikin on kaunis!

  ReplyDelete
 10. I've really enjoyed seeing your photographs of your trip to England - interesting to see my country through a visitor's eyes - beautiful, beautiful photographs, as always, I hope you had fun, shame I can't read your posts!

  ReplyDelete
 11. Oh, England - my homeland. I miss it so much. The scenes are wonderful. I wish I owned the teacup with acorn and oak leaves.
  You are a wonderful photographer.

  ReplyDelete