02/07/2014

tukholma VKafé konditori Valand. Talvisella reissullamme jo tähtäilimme tuonne, ilmeisesti hiihtelimme ohi pariinkin kertaan. Mutta nyt löytyi. Onneksi! Käykää te muutkin – vai ootteko jo käynytkin? Ihanan originelli ja konstailematon paikka! Enpä muuten tulisi Suomessa juoneeksi ihan helposti vadelmalimsaa, mutta hellepäivänä, tuolla 50-luvulta aikalailla muuttumattomana säilyneessä kahvilassa se maistui mitä virvoittavimmalta. Leivokset näyttivät ihanilta, mutta vadelmalimonaadissa oli sokeria riittämiin.

5 comments:

 1. Hieno miljöö. Uppoan ensimmäiseen kuvaan, tuossa olisi aikas kiva istuskella. En ole tuolla ollut, mutta mielelläni olisin. Mun viime vuosien reissut on kohdistuneet oikeastaan vain Söderiin muuta ei ole ehtinyt. Oletan ettei tämä ole siellä, en jaksa tutkia karttaa just nyt...

  ReplyDelete
 2. Vasastanista löytyy tämä, ihan läheltä tuota ihanaa kaupunginkirjastoa. 60 vuotta ollut samojen omistajien paikkana, ja vielä jaksavat puurtaa. Mä ajattelin tällä(kin) reissulla, että Södermalm on kyllä edelleen jotenkin ihanuustehokkain kaupunginosa. Jos on vaikka vain päivän, kuten usein tulee oltua, niin Söder on siihen paras, vaikka miten olisi nosteessa muutkin kaupunginosat.

  ReplyDelete
 3. Hello Tanjia!! Is so nice for me to apreciate again your wonderful pics and blog. Glad to know you are ok! ^_^ A big hug.

  ReplyDelete
 4. Really great browse, optimistic web site, where by u develop the actual details in todays post? I 've browse the majority of the articles or blog posts with your web site presently, and I very such as your vogue. Thanks a million and please constantly function effectively

  davia leather
  new game kids
  toko jaket kulit murah di garut
  jaket kulit asli domba
  jaket kulit jakarta
  jaket kulit
  abwaba
  permainan terbaru
  layali store
  permainan games memasak
  permainan memasak sara
  permainan games barbie

  ReplyDelete