02/01/2015

berlin II-Kioskien valtaisa virvoitusjuomavalikoima se jaksaa Berliinissä aina yllättää. Juovatko he normaalia vettä laisinkaan? Se apfelschorle on kyllä ihanaa. Ja etikettejä on aina kiva katsella. 

-Toinen toistaan hienompia katutaideteoksia, vai sanoisiko talonpäätytaideteoksia, niitähän tuolla riittää. Tämäkin oli vaikuttava.

-Yksi sana, eikun kaksi: lämmin pretzel! Pistetään vielä kolmaskin: jes! Tuo takana oleva mieskin on varmasti suuntaamassa suu vesissä pretzeliluukulle. Nämä joulumarkkinat eivät olleet kyllä mitenkään suuremmin minun makuuni, paitse se lämmin pretzel, mutta ei haittaa, vaikka tuli mentyä, eipä se niin nuukaa oo.2 comments:

  1. Ihana kuva sinusta! Minä en törmännytkään noihin ekan kuvan hauskoihin juomapulloihin. Valitsisin etiketin perusteella oikeanpuolimmaista. Tosin en kyllä tuollaisia juomia juo. Siksi en varmaan huomannutkaan kun en ole Berliinissä ollut lapsen kanssa, hän kyllä huomaisi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minä ostan harvoin mitään muuta limsaa kuin Coca-Colaa (se on mun paheeni), mutta huomaan kyllä, että kiinnosta etiketti saattaa saada mut ostamaan jopa limsaakin. Nuo pullot olivat ihanat. Tosin näitä tiirailin vain ikkunan takaa.

      Delete