11/10/2007

morning colours - aamuvärit

Autumny colours are especially enchanting in the morning time. All the frosty and muted shades appeals to me very much: brown in its numerous shades, blueish grey, muted yellow, pale pink, frosty lilac, bright green... I'm happy that my dog conducts me to the forest every morning.Syksyn värit ovat kauneimmillaan aamuisin. Ruskeata monissa sävyissä, siniharmaata, murrettua keltaista, vaaleanpunaista, elefantin lilaa, hailakkaa vihreää... Huurre viilentää värit miellyttäviksi. On hyvä, että koira vie minut joka aamu metsään.

5 comments:

 1. Olen aivan kateellinen, että pääset joka päivä tuollaiselle aamulenkille... Ihania kuvia <3 Ja jossakin kommentissasi vielä vähättelit valokuvaustaitojasi...

  ReplyDelete
 2. Hei Tilkkutyttö! Pääseehän lenkille joka aamu ilman koiraakin ;) No, sen arvaan ettei varmaan tule lähdettyä. Kun olin varhaisteini, ja halusin hurjasti oman koiran, todistin vanhemmilleni (jotka epäilivät koiran hoidon innostuksen hiipuvan kohta koiran ottamisen jälkeen), että jaksan mennä ulkoiluttamaan koiraa säällä kuin säällä. Tein puolen vuoden ajan joka aamu vartin lenkin ennen kouluun menoa - säällä kuin säällä. Ja sain koiran!

  ReplyDelete
 3. Ihania kuvia! Taikametsä.

  ReplyDelete
 4. Kuvat on kauniita, ja värit.

  ReplyDelete
 5. Tuo paikka meidän lähimetsässä on taianomainen. Siellä on joka kerralla erilainen valo. Kiitos teille mukavista kommenteista, ja kaunista viikonloppua!

  ReplyDelete