24/01/2008

sun and baking

This winter has been so depressing dark without snow. Endless rain and greyness has made sun nearly an obsession to me. Today sun shined a moment and delighted by that I baked cookies. What a glad day!
Aurinko näyttäytyi! Epätavallisen juhlahetken kunniaksi päätin tekaista keksejä. Valosta on tullut oikea pakkomielle tänä talvena! Tämä ainainen hämäryys on koetellut hermoja. Sen lisäksi (tai ehkä sen vuoksi) makeanhimo on kohonnut villeihin mittasuhteisiin. Tänään popsin melkoisen annoksen keksejä ja sehän ei mihinkään riittänyt, piti saada vielä jättimäinen laskiaispulla!

8 comments:

 1. Unettomuudessa on hyvät puolensa, ainakin jos innokkaasti tarkistaa bloglinesin päivityksiä - on aina hauskaa huomata sinun postanneen jotain uutta. :)
  Aurinko on todella juhlimisen arvoinen asia, varsinkin tällä hetkellä.

  ReplyDelete
 2. Jo, en voi sanoa kuin että luojan kiitos emme tänäkään jouluna harkinneet Suomeen tuloa. Ihan suoraan sanottuna siksi, että hittojako niitä mustia katuja sinne lähtee katsomaan kun täälläkin näkee.
  Pojat joskus puhuvat että haluavat lumeen, eikö siellä Suomessa olisi?
  Eipä taida pahemmin olla:-(

  ReplyDelete
 3. Ihana valo! Tulisi näyttäytymään vaan tännekin...

  ReplyDelete
 4. Täällä havaittavissa samaa makeanhimoa!
  Nimimerki 'Eilen kolme pullaa, keksi, turkinpippureita ja muita kohtuuttomuuksia'

  ReplyDelete
 5. Minä myös kärsin valtavasta makeanhimosta nykypäivinä. Ei ole kuuloakaan mistään pidättyvästä tammikuusta... Suklaata tulee popsittua joka päivä ja aina iltaisin rauhoittuessa paikalleen alkaa hurja herkuttelu. Onneksi ainakin näillä leveysasteilla alkaa hieman kirkastua ja täksi iltapäiväksihän on luvattu melkoinen lumupyry. Saas nähdä millaisissa kinoksissa sitä tarpoo töistä kotiin! :)

  ReplyDelete
 6. Saitpa vangittua kauniin valon, täällä ei varsinaista auringonpaistetta ole kohdalle sattunut. Nyt puhaltava vinha lumipyrykin on parempi kuin ainainen mustuus.

  Herkullisen näköisiä keksejä.Totta tosiaan, nyt olisikin jo aika laskiaispullalle tai Runebergin tortulle!

  ReplyDelete
 7. Taitaa meillä kaikilla suomalaisilla olla tänä talvena erityinen valon kaipuu. Tuo kirkas hetki oli ihan lyhyt ja mua oikein huvittaa kuinka tärkeä hetki se olikin. Oikein kamerakin piti kaivaa esiin! Tänään täälläkin pyryttää, mutta siitä iloitsen. Niin iloitsee myös meidän porokoiraneiti, jonka aamulenkki eteni perin hitaasti, kun sen piti koko ajan heittäytyä maahan turkkiaan hieromaan ohueen lumikerrokseen.

  ReplyDelete
 8. Oh why does the day get better when sunshine peeks in? ;)

  ReplyDelete