22/01/2008

breathtakingly lovely japanese shop


all the photos are from Linnet

15 comments:

 1. Hienoja nuo läpikuultavat napit.

  ReplyDelete
 2. Haa, minäkin olen "käynyt" tuossa kaupassa! En vaan muista miten sinne päädyin... mutta ihana paikka. Kiitos muistutuksesta!

  ReplyDelete
 3. Minulle tuo oli uusi tuttavuus, KIITOS!
  Ihana, ihana, ihana. Ne vaatteetkin joita on malliksi kankaista ommeltu...
  Yhden toisen vastaavan tiesin..mikä sen nimi nyt olikaan Linen forks..ei sentään..en muista.

  ReplyDelete
 4. Lääh mitä kuvia. Miksi Suomesta on niin vaikeaa löytää kuviollista pellavaa? Viime kesänä löysin Kaarinan Jätti-Rätistä tosi kaunista kimonokukikasta pellavaa, joka oli vieläpä mainiota laatua, ja siitä tekemääni tunikaa ovat kaikki ihastelleet. Joten takuulla menisi kaupaksi, jos sitä jossain olisi.

  Tule käymään katsomaan vintage-kaavoja! Minulla on sekä ihania (50-60-luku) että hirveitä (70-luvun lopun Muoti + kauneus -lehdet).

  ReplyDelete
 5. PS: Oletko lukenut uutta Lantliv-lehteä? Siinä oli mielestäni tyylisiäsi juttuja.

  ReplyDelete
 6. It is fantastic!! Thanks for sharing, and for the link.

  Aina x

  ReplyDelete
 7. Merja, minäkin tykkään helmiäisnapeista, ja japanilaiset näyttävät osaavan tehdä niitäkin jotenkin erityiset tyylikkäästi. Myös tuo helmiäisestä tehty "lankasukkula" on himottava. Siihen olisi eri eleganttia kierittää kirjontalankaa!

  Maria, muistuttelu ja linkit ovatkin yksi blogimaailman hyvyyksistä ;)

  Violet, minäkin hihkuin yksikseni, että ihanaa, ihanaa, kun etenin Linnetin sivuilla! Kerro, jos muistat tuon unohtamasi yrityksen nimen. Pellavahaarukat olisikin hupaisa nimi! :)

  Matroskin, samaa minäkin ihmettelen. Ja jos painettua pellavaa löytyy, kuosi on yleensä jotenkin tätimäinen tai 80-lukulainen. Tulisipa taas lähdettyä länsirannikon kangaskeitaisiin! Ja hei, otan kutsun mieluusti ja rohkeasti vastaan, jos olet tosissasi! :) Niin, ja Lantliv. Meidän lähellä olevat kioskit eivät myy Lantliviä ja jalkavaivaisena en jaksa lähteä kaupunkiin. Ostan heti, kunhan pääsen kelvolliseen lehtipisteeseen.

  Aina, thank you! I think sharing and links are one of the best part of blogging.

  ReplyDelete
 8. Tule vaan! En kyllä muista missä päin maata asut.

  ReplyDelete
 9. Tuo on nimenomaan henkeäsalpaavan kaunis putiikki. Siellä on kiva käydä ihastelemassa, vielä en ole uskaltautunut sieltä mitään tilaamaan. Vaikka mieli tekisi kovasti...

  ReplyDelete
 10. Muisti palasi!
  Se on http://www.foglinenwork.com/

  Mene ja pyörry!
  (miten saatoin muistaa jotakin
  "linen forks....???")

  ReplyDelete
 11. Niin, ja mene kohtaan shopping.
  Vaikkei tekstit oikein "aukea" niin kuvat kyllä.

  ReplyDelete
 12. Matroskin, asun Helsingissä. Etkös sinä asukin Lauttasaaressa? Minun kummityttöni asuu siellä myös, joten aina silloin tällöin liikun siellä päin Helsinkiä. Voisimme käydä vaikka kaavakahvittelulla jossain, jos innostut? Minusta tuntuisi ehkä jotenkin tungettelevalta tulla kotiisi. En ole harrastanut blogi-ihmisten tapaamista, joten aika jännittävän tunteen tällainen ajatuskin saa aikaan. Sain tänään hyvän syyn lähteä kaupunkiin, joten ostin Lantlivin ja pari muutakin lehteä ;)

  Inkivääri, en minäkään ole tilannut tuolta mitään, mutta kuvat jo pelkästään ihastuttavat ja inspiroivat. Minua voisi nimittää katalogien väärinkäyttäjäksi, kun en juuri koskaan tilaa mitään. Haaveilen ja käytän ideoita omiin tarkoituksiini.

  Ah, kiitos Violet vinkistä! Ihanaa kuvamateriaalia ja hurjan kauniita peruspellavia tuollakin. Nuo japanilaiset kuvat saavat minut haaveilemaan väljemmästä asunnosta, jossa olisi rauhallista, paljasta seinäpintaa enemmän. Täällä meidän pikkukodissa kaikilla seinillä on kalusteita ja tavaraa. Haaveasunnossani nurkat olisivat vapaat. Täällä se ei valitettavasti onnistu.

  Myös sellainen kiva japanilaiskauppa on kuin Minä Perhonen. Erityisesti ihailin vaatteita tuolla putiikissa. http://www.mina-perhonen.jp

  ReplyDelete
 13. Ihania kuvia, kaikki hohtavat valoa! Karusellikangas (??) on suosikkini.

  ReplyDelete
 14. Ihania linkkejä nuo molemmat, kiitos molemmille vinkeistä :)

  ReplyDelete
 15. what a beautiful blog you have.

  ReplyDelete