18/02/2008

weekend

Saturday was so hurry and exhausting working day that I desparately needed some flowers to comfort myself after it. Bold coloured anemones (anemone coronaria) were so intensive and magical in a floral shop's window that I wasn't able to pass by. Staring anemones, eating chocolate and sleeping well took me to sunday. But still in this morning I was very tired. However, as a brave girl I tempted myself to go to fleamarket. And happily I went because lovely finds were just waiting there for me. A huge, cheap (and very messy) button box delighted me so much! And an old glass jar wasn't bad either. I found something else too but while organizing and cleaning the button box day turned to evening and it was too dark to take photos. And after all I'm getting flu, so boring!

Lauantaina oli sellainen työpäivä, jonka jälkeen oli pakko lohduttautua kukilla. Päädyin hurjan värisiin anemoneihin. Anemone on aivan ihmeellinen kukka. Sitä voi pitkäänkin haltioituneena tuijottaa, lumovoimansa tenhoaa aivan meditaativiseen tilaan. Kukkameditaation, suklaan ja sikeiden yöunien voimin selvisin sunnuntaihin. Aamulla meinasin jäädä mietiskelemään sängyn pohjalle, mutta ajatuksissa syntynyt kirpputoriajatus sai puolikuolleen mietiskelijän nousemaan ja ryhdistäytymään. Kannatti! Löysin valtaisan nappilaatikon (jonka lajittelun ja siivoamisen parissa vierähti tänään hetki jos toinenkin, nappimeditaatiota!) ja hurmaavan, vanhan lasipurkin. Jotain muutakin löysin, mutta en ehtinyt kuvaamaan loppuja, kun nappihommassa ehti hämärä saapua. Päivän edetessä jo jonkin aikaa tuloaan tehnyt nuha otti ylivallan tehden pään kumman kumisevaksi. Ehdin jo riemuita siitä, että miekkoseni flunssa ei minuun tarttunut, pah!

8 comments:

  1. Voi ei, nämä viimeaikaiset flunssat ovat todella sitkeitä :(
    Mulla on jo viikon kumissut korvissa, pää tuntunut täydeltä ja ollut muutenkin totaalisen tuhruinen ilman että flunssa on kuitenkaan täysin iskenyt päälle.

    Sinunkin blogisi on mahdottoman mukava :) ja kiva, että löytyy pohojalaisia!

    ReplyDelete
  2. Kauniita löytöjä olet tehnyt. Toivottavasti flunssa päästä nopsasti irti otteestaan, sairastaminen on niin kurjaa.

    ReplyDelete
  3. Ihania nappeja!
    Mulla on noita kukkia juuri nyt pinkkeinä, mutten tiennyt nimeä. Tykkään niistä mitänenytolikaan tosi tosi paljon!

    ReplyDelete
  4. Puhdillakin oli juuri noita kauniita kukkia tänään blogissa!
    Minä haluan kanssa! Sitten tuijotan niitä ja harrastan kukka- ja nappimeditointia.

    ReplyDelete
  5. Kirpparikierros yleensä piristää kummasti. Ja minäkin tykkään noista kukista=)
    Parempaa vointia sinne!

    ReplyDelete
  6. Minäkin olen viettänyt viikonlopun tuskaillessa flunssan kanssa. Unikaan ei ole tullut silmään, kun olo on tukkoinen ja kurkkua kutittaa. Toivon mukaan olisi äkkiä ohi menevää sorttia. Puhtia sinullekin :)

    ReplyDelete
  7. Nyt minuunkin iski anemonehimo! Upeita! Ja niin viekoittelva nimikin kukkasella.

    ReplyDelete
  8. Onneksi blogissa voi levittää anemonehimoa, mutta virukset ja pöpöt pysyvät kantajallaan. Kiitos kaikille parane pian
    -toivotuksista! Juuri nyt pää on niin täynnä räkää, että todella toivon sitä itsekin.

    ReplyDelete