31/03/2008

brunch - brunssi

Yesterday morning was a perfection itself. We made a massive and so delicious brunch with our dear friends. This kind of pleasure happens not so often to us so the festive feeling made me very happy. Our kitchen was filled with so much laughing and fantastic food. And our darling doggy had her simple meal too but she had not a permission to get into kitchen so she enjoyed all the delicious aromas lying on the sofa (with a little disappoinment in her mind, I guess).

And the joy wasn't ending at all since today morning I got a lovely breakfast out of leavings :) Thank you my friends! And let's do it again!
Eilinen oli oikein onnen sunnuntai. Saimme aamiaisvieraiksi mukavat ystävämme. Yhdessä tuumin valmistimme valtaisan ja herkullisen brunssin. Kaikkea tällaista söimme juttelun ja naurun lomasssa: herkkuleipiä, monenlaisia vihanneksia, pekonia, lammasmakkaraa, kananmunia, ilmakuivattuun kinkkuun käärittyä hunajamelonia, juustoja, hedelmiä kera suklaadipin, tiramisua ja herkullista kahvia. Meni ihan pröystäilyksi, mutta näin juhlallinen aamiainen on kyllä siinä määrin harvinaista, että kerskunta sallittakoot. Porokoiraneitikin taintui herkullisista tuoksuista, mutta joutui tyytymään vaan ja ainoastaan niihin. Olohuoneeseen kun käskettiin, niin hän päätti mököttää selällään.

Tämän aamun auringossa nautiskelin rippeet. Kiitos ystävät!

13 comments:

 1. Ihana kattaus. Kodin Anttilassa on muuten nyt Kidstonin kukkamukeja. Kaveri vinkkasi. Ihmettelin että mites juuri siellä.

  ReplyDelete
 2. Oi Matroskin! Juuri viime viikolla minäkin huomasin Kodin Ykkösen Kidstonit, kun pitkästä aikaa käpäisin siellä. Sormeni jo hamusivat muutamaa mukia ostoskoriin ja ääni pään sisällä puolsi ostopäätöstä, mutta ihan pakko oli järkiintyä, sillä meidän kaappeihin ei kerrassaan mahdu enää mitään. Ne olivat niin iloisen värisiä ja kukittaita ja ah.

  ReplyDelete
 3. No ah! Brunssit ystävien kanssa on kyllä sitä parasta - muutama vuosi sitten tuli harrastettua vielä paljon, nyt liian harvoin.

  ReplyDelete
 4. Ei ihana mitä kuvia! :) Tunnelma oli varmasti katossa.
  Täytyy päästä Kodin Ykköseen, kerkeisköhän jo heti huomenna...

  ReplyDelete
 5. Ohh yes!!! when I look at this sweet tabel, I really can smell the coffee and feel the cozy atmophere. I love to brunch!!! Have a great week..*Marie+

  ReplyDelete
 6. Ihana-ihana brunssi! Ja palaan vielä tuohon pika-analyysiin tänään, ettet luule että olen unohtanut! En ole unohtanut, olen ihan otettu, kiitos! :)

  ReplyDelete
 7. Brunnssit ovat vallan unohtuneet omasta elämästäni, johtuen kai siitä, että asumme niin kaukana muista.

  Se on kyllä onnenpekka joka tuohon kattaukseen pääsee brunssille!

  ReplyDelete
 8. Sanctuary, meillä ei ole vielä ollut brunssiperinnettä, muutamia yksittäistapauksia vain, mutta sen verran hauskaa oli, että pian haluan jo uuden brunssin!

  Inkivääri, osta Kidston -mukeja minunkin edestä ;)

  *Marie*, thank you! Cozy atmosphere we really had, indeed.

  Annu, ei hätää!

  Liivia, järjestä oikein kutsubrunssi! Kyllä herkkujen luo tullaan varmaan kauempaakin. Mitä kattamiseen tulee, ihailen aina kauniita kattauksia, mutta itse olen vähän laiska kattamaan. Silloin kun vieraat ovat jo saapuneet, en malttaisi enää hääriä keittiössä, vaan hauan olla ihmisten kanssa. Nyt kävikin niin mukavasti, että ei tarvinnut hääräillä yksinään, vaan yhdessä teimme.

  ReplyDelete
 9. "oi jospa oisin saanut olla muukaanaaa"...

  ReplyDelete
 10. Olipa ihastuttava brunssi. Piipahdin luonasi essuntaskun kautta ja taidanpa palata uudelleenkin.

  ReplyDelete
 11. Lovely plates!

  And that dog... I want to reach into the blog and give him a nice belly rub.

  ReplyDelete
 12. Ihkulainen porokoiraneidin paijaaja!!!<3<3<3
  Sain kunniamaininnan,jonka haluasin antaa SINULLE vuorostani!!
  Jos kerkiät ja tahdot,voit sen taskultani hakea!!!
  Voi hyvin ja nautiskele kevättuoksuista ja suloisesta auringosta köpöttelyretkillänne, koiruuden mellastaessa ympäri metikköä!!!=O)

  ReplyDelete
 13. Tosi kauniin mekon olet löytänyt!!!Ja kaunis kattaus!
  Iloista viikonloppua!

  ReplyDelete