21/05/2008

holiday - loma

The first part of my summer holiday started last weekend. I've been couple of days in Turku, visiting my friends and thrifting. Black-and-white plate is from a charity shop. A cheap find to take my thoughts far away, to mountains and gondola cruises :) since during this holiday I'm not going any exotic place. But next week I'll go to North Finland to meet my friends and family. Oh, so reaxing to leave all the works and every day routines momentarily.
Loman ensimmäinen osa alkoi muutama päivä sitten. Olen ehtinyt käydä jo Turussa, sieltä kirpputorilta mustavalkoinen lautanen. En jaksanut järjestää eksotiikkaa enkä kaukomatkoja tähän lomaan, joten lautasen painokuva viekööt ajatukseni vuoristomaisemiin ja gondoliajaluille.

Tänä aamuna viiletin kampaamoon ja sieltä päästyäni loman (ja onnistuneen hiustenleikkauksen) kunniaksi poikkesin kukkakauppaan ostamaan itselleni pionin. No, nyt lepäilen muutaman päivän, ehkä postailenkin jotain. Ensisijaisesti nukun pitkään ja ulkoilen metsässä poroneidin kanssa. Ensi viikoksi lähden tapaamaan ystäviä ja perhettä Pohjois-Suomeen. Ihanaa unohtaa työt ja arjen huolet hetkeksi!

7 comments:

 1. Mukavia lomahetkiä sinulle! Kaunis pioni; pitäisiköhän ottaa mallia ja marssia ylihuomenna viikonlopun kunniaksi kukkakauppaan...

  ReplyDelete
 2. Minä olen jo laskeskellut päiviä kesälomaan. Vielä pitäisi jaksaa reilut kolme viikkoa. Perinteisen tavan mukaan pidän lomani kahdessa osassa. Saan nauttia sekä alkukesän (juhannuksesta eteenpäin taitaa olla kyllä jo keskikesä...), että alkusyksyn ihanuuksista.

  Nautinnollista lomaa sinulle!

  ReplyDelete
 3. Ihanaa lomaa!
  Ja kiitos koiraneidin kuvasta. Tulee mieleen unisen koiran tassujen tuoksu.

  ReplyDelete
 4. Maijja, minä keksin aina syitä mennä kukkakauppaan. Tykkään ihan hirmusti leikkokukista. Vaikka usein poden huonoa omaatuntoa luonnonvarojen ja rahan tuhlaamisesta, kukista en olisi ensimmäiseksi luopumassa. Yksikin kukka tuo paljon kauneutta ja hyvää mieltä!

  Marikki, minä en edes ehtinyt laskeskella päiviä lomaan. Meillä päätetään lomat aina niin viime tingassa, että olin suorastaan järkyttynyt, kun parin viikon varoajalla täytyi jäädä lomalle. Onneksi toinen lomapätkä on myöhemmin kesällä!

  Scaredy-Cat, poroneidin tassut tuoksuvat juurikin tosi hyvältä. Usein tassun perustuoksuun yhdistyy hyvä sammaleen tuoksu, koska kuljemme paljon metsässä. Tuo neiti koirulaisuus on kyllä ihana! Niin hyvä kaveri!

  ReplyDelete
 5. Aivan ihastuttavat kuvat! Niistä suorastaan huokuu loman rauha, joutilaisuus ja nautinnollisuus! Ei tarvita kaukomatkoja, kun osaa arvostaa rauhan estetikkaa. Ihana pioni: aivan liian usein hamutaan näyttäviä kimppuja ja runsaita asetelmia kun yksikin kukka riittää tuomaan kauneuden.

  Meillä ihmisillä olisi paljon opittavaa eläinten levosta ja nautiskelusta: miksi ei voisi vain heittäytyä sohvalle , silmät yhtä levollisina, ottamaan nokkaunet ilman herätyskelloa.

  ReplyDelete
 6. Omenakaramelli, niin, meillä ihmisillä olisi muutenkin paljon opittavaa eläimiltä. Ihailen niiden aistien valppautta ja vaistonvaraisuutta. Siis, että kuinka tarkoituksenmukaista eläinten toiminta on. Olen onnekas kun meillä on noin ihana otus, joka vie minut aina metsään :)

  Ja sekin on totta, että yksi kukka on monesti paras. Vaikka ihan pienikin, kun se on sopivassa astiassa ja paikassa. Tykkään kyllä myös kukkakimpuista, mutta niihin en kovin usein raaski satsata.

  ReplyDelete
 7. Tervetuloa pohjoiseen!
  Toivottavasti ehditään nähdä jossain välissä.

  Voi että tuo teidän koiruus on hellyttävä..

  - Sanna

  ReplyDelete