22/05/2008

enchanting blue


Lumoudun sinisestä.

Ja haaveilen suuresta vierasjoukosta, jolle voisin tehdä herkkuja. Naurusta ja puheensorinasta haaveilen, yötä myöten jatkuvasta juhlinnasta. Tuollaista hauskaa tapahtuu nykyään aivan liian harvoin. Sääli.

8 comments:

 1. Sininen saa minutkin lumoihinsa!

  ReplyDelete
 2. Oi. Sinivalkoinen posliini ei ehkä ole ihan kaikkein eniten minua, mutta jotain ihanaa siinä kuitenkin on minunkin mielestäni! (Jos mulla olisi kesähuvila erikseen, niin sinne sitten...)

  ReplyDelete
 3. Ei kun sitten vaan vieraita kutsumaan!

  ReplyDelete
 4. Family Blommendahl, kiva kuulla, etten ole ainoa sinisestä lumoutuva. Usein tuntuu, että kuulun vähemmistöön värimieltymyksissäni.

  Scaredy-Cat, minä olen ihan kohtuuton posliinin ystävä. Sinivalkoinen on vain yksi suosikkini. Tahtoisin vaikka minkä värisiä astioita! Tykkään ostaa astiat käytettynä. Muuten tuntisin itseni ihan järkyttäväksi tuhlariksi.

  Ostindia, nimimerkkisi käykin tähän postiin kuin nappi silmään :) Mä olen spontaani tapaus, ja en jaksa suunnitella montaa viikkoa etukäteen. Ja sitä suunnittelua ja aikataulujen sovittelemista ison joukon koolle saaminen nykyään vaatii. Omaa laiskuuttani, kun en jaksa ryhtyä.

  ReplyDelete
 5. Onpa hehkeää sinistä totta tosiaan... Kaunista. Mitä merkkiä/sarjaa nuo ovat? Ovatko uusia vai vanhoja?

  ReplyDelete
 6. Killisilmä, hehkeät siniset lautaset ovat Rörstrandin Ostindia-leipälautasia (nuo joissa on kukka-aiheita ja punaruskea raita) lukuunottamatta vanhoja, kirpparilta ostettuja. Nuo syvät lautaset ovat Gustafsbergin Tsing-nimisiä, leimassa on myös mukana NK-tavaratalon merkki, joten ovat varmaan sen tavaratalon joku malli vuosikymmenien takaa. Nuo pikkulautaset ovat Musselmaletin kopioita (ja tuo Musselmalet kai kopioi Ming-posliinia), merkkiä en tiedä. Takana on hauskasti maalattu sellainen iso X-kirjain ja sen alla on erilaisia numeroita. En ole minkään leimaposliinin perään, joten en tiedä leimoista ja merkeistä juuri mitään. Ostan vain, jos kohdalle sattuu silmääni ja kukkaroani miellyttävää.

  ReplyDelete
 7. Tää on niin hupaisaa taas - juuri olin suunnitellut postaavani lempilautasistani, sinivalkoisista tietysti ;). Ihanat kuvat! Ja hauskaa lomaa!

  ReplyDelete
 8. Heh, Maria, ollaan samikset! Teethän kuitenkin sen postauksen!

  ReplyDelete