18/06/2008

it all went wrong today - pieleen meni

Not so succesful day, not at all. Sleeping too long, information problems, hustle, pain, misunderstanding, needless moves, stupid spitfires, service phones where nobody answers, fearful crow that makes mean attacks, sweat... Oh my, the only blessing is that it's evening already.Pieleen meni tänään. Lähes kaikki mikä vain saattoi. Informaatiokatkoksia, väärinymmärryksiä, kiirettä, turhia askeleita, kipeitä niveliä, lapsellisia äksyilijöitä, ajatuksia, jotka eivät muodostuneet järkeviksi lauseiksi vasta kuin vartin päästä (silloin niitä ei enää tarvittukaan), turhaa työtä, hikeä, kadonneita papereita, koira, joka ei suostunut kakkimaan silloin, kun aiheellista olisi ollut, sääliä, huolta, palvelunumeroita, joissa kukaan ei vastaa, raivostuttava varis, joka ei älyä jättää kilttejä ihmisiä rauhaan, paha siivo... Voi luoja, onneksi on jo ilta.

11 comments:

 1. Minä sekoitin kaavat ja tein vahingossa itselleni lasten kaavalla. Plääh!

  ReplyDelete
 2. Syyttäkäämme matalapainetta! Voi hitsi, tärväsitkö hyvän kankaan? Tai tuleeko siitä joku ihanuus jollekin onnekkaalle lapselle? Saitko muuten viestini lahjan toimittamisesta?

  ReplyDelete
 3. Hmm...minulla on ollut lähiaikoina samanlainen päivä ilman varista. Joskus se on semmoista. Tääällä tulee kyllä hyvälle tuulelle, koska blogissasi on niin kaunista kaikki :)

  ReplyDelete
 4. Laitoin just sähköpostia. Annan tunikan eräälle pikkutytölle. Ihana palalaarikangaslöytö meni hukkaan, tai siis minulta ohi. Miten voin olla noin toope! Varmasti syynä on matalapaine ja kesä joka ei ole kesä.

  ReplyDelete
 5. ...no, ainakin sinulla on ihanat kengät!

  Toivottavasti huomenna on parempi päivä.

  ReplyDelete
 6. I know these days:(( But tomorrow is another day!!! Your pictures are awsome, i like the shoes:)......Take care..*Marie*

  ReplyDelete
 7. Eli persiistä siis. Päiväsi.
  Noita on vaikka mitä tekis.
  Tänään jo varmaan paremmin?

  ReplyDelete
 8. voi voi :(

  Toisinaan on ihan kiva, että päivä on ohi!

  ReplyDelete
 9. Eilinen oli vielä pahempi kuin toissapäivä! Jännittyneenä odotan, mitä tämä päivä tuo tullessaan. Oikein hyvää juhannusta kaikille ja kiitos kommenteistanne!

  *Marie* yesterday was even worse than the day before yesterday :( But I hope today is better! Thank you!

  ReplyDelete
 10. Mutta ihana kassi ja kengät.

  Aina välillä menee kaikki mäkeen.

  Hyvää juhannusta!

  ReplyDelete
 11. your beautiful photos always inspire me! hope things will get better today!

  ReplyDelete