01/07/2008

oh boy!

Our darling miss Dog got a handsome mister visitor for a couple of days. What a happiness! Sometimes they sit on the sofa, leaning against each other and staring through the window. But that tranquility last only a few minutes since funny playing is much more tempting than just lying. Because they have started to frolic at 6.30 a.m. it's important to nap now and then. And what a sweet nap it is!

Porokoiraneiti sai herraseuraa pariksi päiväksi. Välillä istutaan sivistyneesti sohvalla katse kaukaisuuteen kohdistettuna, mutta enimmäkseen painitaan ja juostaan ihan hulluna onnesta. Kun jo ennen aamuseitsemää aloitetaan nujuaminen, täytyy ottaa sikeät useamman kerran päivässä, kylki kyljessä.

9 comments:

 1. Näiden kuvien äärellä koirakuumeinen hiljentyy!!!
  Liikuttavia kuonolaisia!!!<3<3<3

  Voin myös kuvitella sitä vouhotusta ja loikintaa,
  kun kaksi koirakaverusta nujuaa!!!
  Hiljaiset päiväunihetket taitavat olla ihan mukavia!?
  Meillä kävi kolme koiraa kyläilemässä ja tassuja ja kuonoja oli aivan joka paikassa...karvasta puhumattakaan!!!
  Energiaa niillä riittää,kuin lapsissa konsanaan!!!
  Eikä siihen nujuamiseen
  kyllästy ikinä...
  -koirat nääs!!!!=O)

  ReplyDelete
 2. Niinpä, Katinkainen, liikuttavia ovat. Minusta on ihan mahtavaa, kun nuo leikkii. Varsinkin metsässä juoksu saa aivan villit mittasuhteet, ne menee ihan käsittämättömän lujaa. Se on myös ihanaa, kun ne purevat toisiaan niin lempeästi. Näyttävät nauttivat siitä suunnattomasti. Meidän koira tykkää kieriä ja tuon vierailevan pojanklopin kanssa se suorastaan heittää kuperkeikkaa. Jossain vaiheessa päivää pikkuemäntää alkoi jo vähän kyllästyttää nuoren pojan jatkuvat metkut ja se piti hiukkasen hajurakoa, mutta eipä mennyt montaakaan tuntia, kun uusi paini alkoi.

  ReplyDelete
 3. Oi miten suloiset piskiläiset! Unikuva on niin jotenkin tunnelmallinen. Tekisi mieli itse tunkea sekaan päiväunille. Matkakuvat ovat ihania myös

  ReplyDelete
 4. Hei Sanni, ja kiitos! Nuo piskit olivat niin väsyksissä tohottomisesta, että eivät laisinkaan häiriintyneet valokuvaamisestakaan :) Minä otan joskus päiväunet meidän poroneidin kanssa sohvalla, ja ai, se on niin mukavaa ja lämpöistä.

  Hi, Driftwood Shack! No, it's not puppy love :) Just frienship love. Warm and childish play :)

  ReplyDelete
 5. Ompa hellyyttävää :)
  Mielestäni on jotenkin hassua nähdä kun koirat tunteilee...yleensä kun lemmikit ovat vain ihmisiä varten.

  ReplyDelete
 6. Ada och Emil, hellyttäviltähän nuo juuri meidän silmiin näyttävät :) Minä kuitenkin ajattelen, että me ihmiset emme ihan taida tietää, mitä noiden koirulaisten mielessä liikkuu. Mutta kyllä ne ihan tosissaan näyttivät nauttivan toistensa seurasta!

  ReplyDelete
 7. How wonderful! They both look beautiful!

  ReplyDelete
 8. Voi miten liikuttavia koirakaveruksia! Kuvat olivat todella suloisia. Minulla asuu kotona kaksi kissaneitiä ja he myös innostuvat välillä riehumaan oikein tosissaan. (Ikävä kyllä riehuiluaika iskee usein noin kello neljä aamulla...)

  Pidän todella paljon ottamistasi valokuvista.

  ReplyDelete