15/12/2008

blue

I'm feeling quite tired now. Therefore, the silence is occupying my pretty gingham nook. Urgency, complexities and winter darkness seems to absorb my strength now. But as soon as I've rested enough and get my life back on track I'll come back again. Until then, I wish all the best to you, Dears! Enjoy the Christmas preparations and expectation for the festivities! This year I decided to not to celebrate Christmas at all and this decision feels so good right now.



Vähän niukanlaisissa voimissa täällä. Siksi hiljaisuus on vallannut blogini. Kiire, monimutkaisuudet ja valottomuus verottavat nyt olotilaani. Jahka lepään kunnolla ja saan asioita mallilleen, palaan taas. Siihen asti, kaikkea hyvää teille! Nauttikaa jouluvalmisteluista ja juhlan odotuksesta! Minä puolestani nautin tänä vuonna jouluttomuudesta. Ensimmäisen kerran elämässäni ja ihan hyvällä omatunnolla.


05/12/2008

seven things about me




Seitsemän seikkaa minusta. Lumetta blogista haastettiin kertomaan. Kerrankin paljastan oikein kielteisen puolen itsestäni ja kerron seitsemän asiaa, joista en kerta kaikkiaan pidä.

1. Pakko ja painostaminen ovat kirosanat. Ajatus vapaudesta, vaikka edes teoreettinen, on välttämätöntä minulle. Kuvittelen olevani vapaampi kuin ehkä olenkaan. Se riittää.

2. Inhoan kitsastelua ja pihiyttä. En tarkoita, että elämän pitäisi olla yltäkylläisyyden täyttämää, mutta minusta on ikävää, jos aina ajatellaan rahaa, menettämistä, tätä en anna kenellekään... Anteliaisuus kunniaan! Ja kohtuullinen tuhlaavaisuus. Menettämisen kautta ajattelu on minusta rasittavaa.

3. Olen huono sietämään epäonnistumistani. Vältän sellaista, josta tiedän/luulen, etten tule onnistumaan. Rohkeuden puutetta. Tässä tahtoisin muuttua.

4. Kateus on minusta pelottavaa ja tympeää, täysin tarpeetonta. Erityisen kamalaa se on silloin, jos huomaa itse kadehtivansa.

5. En pidä keinotekoisista valtarakenteista ja kunnioituksen vaatimisesta. Luontainen auktoriteetti sen sijaan näyttäytyy täysin myönteisenä asiana. Minusta auktoriteetti on täysin riippuvainen ihmisen käytöksestä, asenteesta, elämästä - ei niinkään asemasta.

6. Inhoan urheilua. Syvästi. Tässäkin tahtoisin muuttua. Olin ihan pettynyt, kun luin Dita von Teesen harrastavan trampoliinilla hyppelyä. EEI! Eikö hän olekaan ihan vaan luontaisesti niin hehkeä? Haluan pitää yllä harhaluuloa, että kauneus ei vaadi ponnisteluja. Itsepintaisesti valehtelen itselleni, että liikunta on täysin tarpeetonta. Mautonta se silti minusta on. Hikoilla ja hengästyä naama punaisena jossain salilla, loisteputkien alla, en kestä. Kaikki urheiluympäristöt ovat minusta aina ihan kamalan masentavia, urheilu ja estetiikka ilmeisesti hylkivät toisiaan?

7. Inhoan ainaista sadetta.

Kääk, kello on jo paljon. Työt kutsuvat. Jatkan myöhemmin loppuun!