10/03/2009

time and paper - aikaa ja paperia

A breakfast (again in my post, haha) in my bed. Browsing a calendar and being horrified how fast time flies. Yesterday I was that much better I was excited to go through my cuttings. And oh, what very nice treasures I found among them! A nice note was that even if the oldest ones are from the end of the 90's, I found my taste hasn't been changing so much. I'm still in love with some of those cottage style, fresh homes and styles. I placed best of the pictures on the door from my kitchen to bedroom that I would get inspired of them many times a day. I'm decorating my new home calmly, not hasting, but listening my many wishes and getting to know this apartment. I think, this will be a little bit more colourful.
Aamiainen sängyssä, kalenterin pläräämistä ja ajankulumisen kauhistelua. Eilen olin sen verran voimissani, että selailin vanhoja lehtileikkeitä, joiden seasta löysin oikeita aarteita. Hauska huomio oli se, että vaikka osa leikkeistä on melkein kymmenen vuoden takaa, makuni on säilynyt osapuilleen samankaltaisena. Ajattelin ottaa leikkeistä puhuttelevimmat esille. Nyt nivaskat roikkuvat silmäin alla; ovessa keittiöstä makuuhuoneeseen. Uutta kotia sisustelen rauhassa ja hartaasti, nauttien siitä, että saan tehdä sen vain itselleni. Sen olen jo huomannut, että tämä koti saa tulla vähän värikkäämmäksi - tämä on niin valoisa. Värien miettiminen on niin mukavaakin!

13 comments:

 1. Hienoja kuvia.
  Tykkään muuten tuosta valokatkaisijasta , joka näkyy ylemmässä kuvassa , ja seinän pintaa kulkevasta johdosta sekä myös lakatusta ovesta.Aitoja asioita

  ReplyDelete
 2. Kuuntelet aivan mahtavaa musiikia, löysin paljon uutta itselleni! Kiitos!

  ReplyDelete
 3. Voi näitä kuviasi, aina niin kaunista ja harmoonista.

  ReplyDelete
 4. Kauniita kuvia olet löytänyt ja kaunis on oma kotisikin. Viehättävä.

  Minä myös vanhoja lehtileikkeitä käyn läpi, osa kuvista jostain 15 vuoden takaa. Hassua katsella, miten omat ihastukset ja tyyli on muuttunut, lehtileikkeet on aika hyviä kertomaan siitä.

  ReplyDelete
 5. Kauniita kuvia taas kerran, ihana tunnelma!

  En muita blogeja juuri seuraile, mutta sattumalta löysin suloisen koiranpedin: http://greenisthenewblue.blogspot.com/2008/03/vote-for-me-oh-please-vote-for-me.html

  Tuollainen täytyy varmaan saada meidän mäysköille, onhan se selvästi moisille aivan suunniteltu :)

  -Jenny-

  ReplyDelete
 6. Vau, kivoja kuvia! Hieno blogi!

  ReplyDelete
 7. Riikka T, tässä asunnossa on paljon alkuperäistä, mikä on ihan mahtava juttu. Erityisesti kauniisti profiloidut ja hyvänä säilyneet ikkunan pokat ovat ilo.

  Outi, musiikki on minulle onni, ilo, inspiraatio, lohdutus... mitä vielä. Ja tykkää monenlaisesta. Kiva, jos löytyi sinulle uutta! Sellaisesta ilahdun aina itsekin! Siis kun löytää uutta.

  Liivia, ah, kiitos :)

  Himalainen, lehtileikkeet ovat kyllä tosiaan hyvä aikajana omaan makuun. Mukava on kaivella arkistoja. Kiitän kotikehusta!

  Jenny, ihan mahtava koiranpeti!! Meidät poro ei kyllä suostuisi tuollaiseen menemään, se olis ihan varma, että kansi läiskähtää päälle :) Mutta teidän mäyskyt eivät taida ollakaan yhtä neuroottisia :) Ja joukolla uskaltaa aina paremmin! Meille tulee muuten ensi viikolla porouros taloon, kivaa! Ihan siis vaan parin viikon visiitille.

  Jenna, kiitos! Kiva saada uusia "kyläilijöitä". Kiva, kun kommentoit!

  ReplyDelete
 8. Minä tykkään plärätä kalenteria, on tärkeää pysyä kartalla myös aikatauluissa. Mutta enpä muista koskaan syöneeni aamiaista sängyssä! Joskus kuppiteetä, mutta ei koko aamiaista. En edes omista tarjotinta. Tässä siis yksi selkeä uusi tavoite kalenteriin jollekin rauhallisella aamulle lisättäväksi!

  ReplyDelete
 9. Ihanat kuvat! Tykkään ihan hirveästi tuosta oven väristä, meiltäkin sitä löytyy.
  Meillä taitaa olla samanlaiset tarjottimet :)

  ReplyDelete
 10. Juu, Maijja, tee se! Se on mukavaa vaikka sen itse sinne tarjoileekin :) Mutta älä kaada tee/kahvikuppia piripintaan! Kalenteri on tärkeä, ja mun kalenteri on vielä ihanakin, kun se on Berliinistä ja siihen liittyy hyviä ajatuksia.

  ReplyDelete
 11. Minja, minusta on kauhean kiva, kun ovia ei ole vaihdettu. Ne kuuluvat tähän taloon. Ja vaikka minä en aikaisemmin ole ollut suuri lakatun puun ystävä, olen jo edistynyt tässäkin, nuo ovet ovat yksi syy siihen, miksi minä näen tämän asunnon vähän värikkäämpänä kuin aiemmat kotini :)

  ReplyDelete